Κυριακή 26 Μαΐου 2013

ΤΟ ΚΟΘΟΝΙ-ΡΑΜΟΛΙ Ο ΠΑΓΚΑΛΟΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΚΑΛΕΙ!


ΠΑΕΙ...ΠΑΛΑΒΩΣΕ ΤΕΛΕΙΩΣ  Ο ΧΟΝΤΡΟΣ ΠΑΓΚΑΛΟΣ -Ήταν που ήταν για τα πανηγύρια!-

Εν τάξει να πάει φυλακή (αλλά γιατί;) ο Τσίπρας!..Αλλά ο ίδιος γιατί παραμένει έξω για τα σωρευτικά προσωπικά  εγκλήματά του..μέχρι και τον Οτσαλάν παρέδωσε στους Τούρκους ..μέχρι και συγνώμη, για τις μαλακίες του ζήτησε από Γερμανία...Το Καθίκι! Μήπως σε προσβάλουμε ρε αριστερό αρχίδι του κόκορα! ;  Όχι ..αν νομίζεις ..εδώ είμαστε! Πού να νομίσεις ΡΕ φοβισμένε Ψευτονταή που μια ολάκερη ζωή σε ταϊζει ο ελληνικός λαός! Κοπρίτη κι ανεπάγγελτε!

Πάγκαλος: Ζητά φυλάκιση Τσίπρα...Ο θεατρίνος!

Με αφορμή όσα έγιναν παρουσία του με τον φιλόσοφο Σλαβόι Ζίζεκ.


Την φυλάκιση του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης, Αλέξη
Τσίπρα, ζήτησε ο Θεόδωρος Πάγκαλος με αφορμή όσα έγιναν παρουσία του με τον φιλόσοφο Σλαβόι Ζίζεκ, να λέει ότι όσοι δεν ψηφίζουν ΣΥΡΙΖΑ πρέπει να στέλνονται στα γκουλάγκ.

«Τα γκουλάγκ είναι τόπος βασανισμού όπου εκτελέστηκαν χιλιάδες από τη σταλινική τρομοκρατία ή πέθαναν από την πείνα και το κρύο. Αυτά δεν λέγονται ούτε γι’ αστείο», είπε στον ΒΗΜΑ FM και συνέχισε:

«Και αν το είπε γι’ αστείο ακόμα αυτός που το είπε, πρόκειται περί κτήνους και ηλιθίου. Και αυτοί που τον κάλεσαν είναι επίσης κτήνη και ηλίθιοι και πρέπει να αποδοκιμαστούν από το λαό και να υπάρχει ένας νόμος που να βάζει στη φυλακή τον κ. Τσίπρα. Τον κάλεσε και τον χειροκρότησε. Δεν είναι χιούμορ».

Πρόσθεσε μάλιστα: «Ο Μιχαλολιάκος όταν λέει "τι ωραίος που είναι ο Χίτλερ και έκανε σαπούνια τους Εβραίους" ή ο χρυσαυγίτης που λέει «το καλύτερο σαπούνι βγαίνει από το κομμούνι", τι είναι;».
Επιμέλεια : Μαρία Νούτσου
email address

ΣΗΜΕΙΩΣΗ ΔΙΚΗ ΜΑΣ... Ως πότε θα ανέχεται και θα χαριεντίζεται ο ελληνικός λαός με υποκείμενα χονδροειδή, ως ο Πάγκαλος. Δεν ήταν στις κυεβρνήσεις του εγκληματικού ΠΑΣΟΚ, και μετέπειτα στις Μνημονιακές Κυβερνήσεις; Θα τη σκαπουλάρει νομίζει ο γελοίος; 
Το ΠΑΣΟΚ διέπραξε άγρια εγκλήματα ... Ε, και "το μαζί τα φάγαμε", δεν τον αφορά; Αυτός έφαγε τις σάρκες του ελληνικού λαού... Ομολογία που θα περάσει στο ντούκου!

Τον περιμένει το Γουδί και ευχόμαστε απείρως -επειδή είναι 75 χρονών- να ζήσει για να βιώσει ..ο καθικόσπορος,αυτός την κρεμάλα στο Γουδί!
Αει στο διάολο αληταρά... που περνιέσαι και για ξύπνιος!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου