Παρασκευή 24 Μαΐου 2013

ΕΚΣΤΡΑΤΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΝΕΡΓΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ!ΤΟ ΣΙΩΠΗΛΟ ΔΡΑΜΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ ΤΩΡΑ:
OI EΛΛΗΝΙΚΕΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ, ΠΕΡΙΟΔΙΚΑ ΚΑΙ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ Μ.Μ.Ε ΣΥΜΠΑΡΙΣΤΑΝΤΑΙ ΣΤΟΥΣ ΑΝΕΡΓΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ….

Μια πρωτοβουλία της Ε.Δ.Μ ( Εταιρία Δημοσιογραφικών Μελετών) που συγκινεί και τρέχει ήδη θετικά για τον άνεργο δημοσιογράφο!
_________________________________
NEWS-AGENCY πρακτορείο ειδήσεων
News & features Greek market
_________________________________

Ναι υπάρχει κρίση ειδικά στα ΜΜΕ που χτυπάει κατάστηθα τη δημοσιογραφική οικογένεια. Ο Τύπος γενικά στενάζει.
Όμως από τα υπάρχοντα γενικώς Μ.Μ.Ε, που δίδουν γιγάντια μάχη επιβίωσης στο θολό και πολυβασανισμένο ελληνικό δημοσιογραφικό τοπίο..υπάρχει η τάση ενίσχυσης ανέργων δημοσιογράφων με –προτεραιότητα- αγοράς αποκλειστικών ρεπορταζ.-θεμάτων, από μέρους των.Είναι ,αυτό μια αχτίδα σοβαρότατης ελπίδας, ώστε οι χειμαζόμενοι ΄Ελληνες δημοσιογράφοι –οι πρώτοι που επλήγησαν από την κρίση- άλλο αν δεν το φωνάζουν…και δεν κάνουν την περίπτωσή τους βούκινο… Είναι γνωστόν επίσης πως οι δημοσιογράφοι σε όλη τους τη ζωή δίνουν μάχες για τα νιτερέσια και το ψωμί των άλλων, αλλά σχεδόν ποτέ για το δικό τους ψωμάκι!

ΣΗΜΕΡΑ, σιωπούν (όπως πάντα στο βιός τους) αξιοπρεπώς ..αλλά υποφέρουν… θανάσιμα, αυτοί και οικογένειές τους. Ναι , αν δεν το ξέρετε …αλλά το ξέρουμε εμείς, πως υπάρχουν δημοσιογράφοι-λαμπροί- που είναι αναγκασμένοι να σιτίζονται …να λαμβάνουν ένα πιάτο φαγητό από διάφορα φιλάνθρωπα ιδρύματα!…

Η Εταιρία Δημοσιογραφικών Μελετών ,μέσα στα πλαίσια ευρύτερης έρευνας ( φαινόμενα στον ελληνικό Τύπο) που διεξάγει εδώ και μήνες, και σε συνεργασία με τον Κλάδο (μπράντς) της Ειδήσεων , HELLASNEWS-AGENCY επικοινώνησαν με τους σοβαρότερους διευθυντές εφημερίδων, περιοδικών, ακόμη και παραγωγούς δημοφιλών εκπομπών οι οποίοι εξεδήλωσαν ενδιαφέρον για την αγορά θεμάτων-ρεπορτάζ, ειδικά από άνεργους σήμερα δημοσιογράφους.
Είναι χαρακτηριστική η δήλωση του Διευθυντή σύνταξης του περιοδικού CRASH κ. ΣΠΥΡΟΥ ΝΑΝΟΥ:
"--Βασικά, στηριζόμαστε στο δικό μας επιτελείο, αλλά όταν υπάρχει ενδιαφέρον θέμα από free lancers συναδέλφους, και ασφαλώς το αγοράζουμε, ειδικά δε αν προέρχεται από άνεργους δημοσιογράφους. Είναι ειδική επισήμανση του εκδότη μας Γιώργου Τράγκα, για την ενίσχυση συναδέλφων που σήμερα αντιμετωπίζουν δυσκολίες."

Στο ίδιο περίπου πνεύμα κινούνται κι άλλοι σοβαροί διευθυντές Σύνταξης, όπως ο κ. Δημήτρης Θεοδωρόπουλος ( BHMagazino), o κ. ΚΟΥΤΡΑΣ (Πρώτο θεμα), ο Νότης Παπαδόπουλος (Εφημ.ΝΕΑ) κ.α πολλοί, μεταξύ των οποίων και σημαντικά ενημερωτικά μπλογκς και που η Ε.Δ.Μ. θα εμφανίσει μαζί με όλα τα άλλα στοιχεία της-έρευνάς της που ολοκληρώνεται εντός των ημερών.

ΚΑΛΟΥΜΕ συνεπώς όλους τους δημοσιογράφους που έχουν θέματα να επικοινωνούν μαζί μας..στο : 2112126900 )ώστε να τα προωθούμε βάσει του πνεύματος αλληλεγγύης που εκφράζουν οι διευθυντές των εκδόσεων του ελληνικού –εντύπου-ηλεκτρονικού Τύπου), με την υποσημείωση, ότι το Ελληνικό Πρακτορείο Ειδήσεων ( HELLAS NEWS AGENCY) παραιτείται πάσης εύλογης προμήθειας ( commision) ακριβώς για τη στήριξη των δραματικά χειμαζόμενων ελλήνων δημοσιογράφων αλλά και την ευγενή διάθεση των διευθυντών των σημερινών εφημερίδων ,περιοδικών κ.λ.π.
Η γενική άποψη της Ε.Δ.Μ. είναι ότι με τη βούληση όλων των ανθρώπων του Τύπου, μπορούμε να απαλύνουμε την ένδεια που μαστίζει τον δημοσιογραφικό χώρο…. Σισίτια εμείς δεν θα κάνουμε.Μπορούμε όμως να συμβάλουμε στο να συνεχίσουν να βγάζουν ένα μεροκάματο…αξιοπρεπώς και με τη δουλειά τους…
Ισχύουν όλα τα πιο πάνω:
Η ΕΤΑΙΡΙΑ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΩΝ ΜΕΛΕΤΩΝ…2112126900

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου