Σάββατο 18 Μαΐου 2013

Ως γνωστόν , ο παρ΄ημίν ξεφωνημένος Βαλλιανάτος, σιτιζόμενος από τα λεφτά μας, και κολλητός του καταζητούμενου Γεωργάκη Παπανδρέου... δηλώνει αναιδώς πως είναι δημοσιογράφος. Αρχίδια εκ Καλαβρίας είναι.. ο τάλλας, διαφημιστής της pride, πουστιάς... των Ντιντίδων κατά Αρχιεπίσκοπον...Χριστόδουλο!

ΠΕΤΥΧΗΜΕΝΟΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ ΤΟΥ ABC..ΕΓΙΝΕ ΓΥΝΑΙΚΑ!


Ήταν ένας απο τους πιο πετυχημένους συντάκτες του αμερικανικού δικτύου ABC. Παντρεμένος για 17 ολόκληρα χρόνια και με τρία παιδιά.

 Για ποιο λόγο χρησιμοποιούμε παρελθόντα χρόνο; Γιατί, πολύ απλά, ο Ντον Ίνις από άντρας έγινε γυναίκα και ονομάζεται, πλέον, Ντον Στέισι Ίνις! Ο 49χρονος (ή η 49χρονη) πήρε τη μεγάλη απόφαση να αλλάξει ζωή γιατί, όπως είπε μέσω της προσωπικής του (της) σελίδας, έπασχε απο ορμονική ανισορροπία. Η μητέρα του, μάλιστα, του έδινε απο παιδί γυναικείες ορμόνες, με αποτέλεσμα να μοιάζει περισσότερο με γυναίκα παρά με άνδρα!

 Οι συνεργάτες του γέμισαν το γραφείο του με λουλούδια, ενώ ο πρόεδρος του ABC Νews, Μπεν Σέργουντ, στάθηκε στο πλευρό του. Άγνωστο παραμένει το πότε θα προχωρήσει σε επέμβαση αλλαγής φύλλου, καθώς -όπως λέει- αρκείται στη νέα του γυναικεία γκαρνταρόμπα!

 Ήταν ένας απο τους πιο πετυχημένους συντάκτες του αμερικανικού δικτύου ABC.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου