Τετάρτη 1 Μαΐου 2013

άνθρωποι που μας συγκίνησαν...κάποτε!



Πέθανε η Deanna Durbin -αστέρι του Χολλυγουντ στα 1930-40 σε ηλικία 91 ετων!

Πέθανε Deanna Durbin - Hollywood ταινία αστέρι 30-40s

ΛΟΝΔΙΝΟ, 1η Μαΐου. / ITAR-TASS Alan BUD /. Η χολυγουντιαή στάρ της δεκαετίας 1930- Deanna Durbin απεβίωσε σε ηλικία 91 ετών. Αυτό ανέφερε σήμερα η Broadcasting Corporation BBC BBC. Η ηθοποιός πέθανε στη Γαλλία, όπου έζησε για περισσότερα από 60 χρόνια.

Στη Σοβιετική Ένωση, η Deanna Durbin έγινε διάσημη μετά την κυκλοφορία της ταινίας μιούζικαλ του 1943 "Sister- η αδελφή του μπάτλερ . " Είχε πλούσια μαλλιά και σαγηνευτική ομορφιά-και μια υπέροχη φωνή! Τραγούδησε στα ρωσικά τρία τραγούδια – που άρεσαν ιδιαίτερα στο ρωσικό κοινό.

Η Deanna Durbin γεννήθηκε το 1921 στον Καναδά από μια οικογένεια μεταναστών από την Αγγλία.
Στα μέσα της δεκαετίας του 1940, Deanna Durbin ήταν η πιο ακριβοπληρωμένη ηθοποιός στο Χόλιγουντ.Ωστόσο, στα τέλη της δεκαετίας του 1940, όταν η Dean μεγάλωσε, η δημιουργική καριέρα της άρχισε να παρακμάζει.Τα Studio "Universal", τα οποία η Durbin κάποτε έσωσε από την πτώχευση,… αποφάσισε ότι η ηθοποιός είναι πολύ "παλιό πράμα" ..κι έτσι την πέταξαν στα…άχρηστα!Το 1949, σε ηλικία των 27 ετών, η Deanna Durbin αποφάσισε να τα βροντήξει.  Κι όταν αργότερα της έγινε πρόταση να ξαναεμφανιστεί Στον κινηματογράφο… απέρριψε την προσφορά.. Λεβεντιά κορίτσι!
© ITAR-TASS   

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου