Τετάρτη 1 Μαΐου 2013

ΠΑΣΧΕΙ ΑΠΟ ΠΟΝΟΚΕΦΑΛΟΥΣ Ο ΔΙΑΣΗΜΟΣ ΣΤΑΡ...ΑΛΛΑ ΣΤΑ 87 ΤΟΥ ...ΠΑΝΤΡΕΎΤΗΚΕ ΜΙΑ ΣΑΡΑΝΤΑΡΑ... ΑΝΤΕ ΝΑ ΓΛΥΤΩΣΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΟΝΟΚΕΦΑΛΟ!


Ο διάσημος στο περίφημο Mary Poppins αστέρας Dick Van Dyke πάσχει από ασθένεια μυστήριο..


O Dick υποφέρει από  ανεξήγητους πονοκεφάλους για τα 
τελευταία επτά χρόνια


Γρίφος: Dick Van Dyke
Γρίφος: Dick Van Dyke


Τον θυμόσαστε; Κι όμως άφησε τη σφραγίδα του στην έβδομη τέχνη σε ένα σπουδαίο έργο όπως το Mary Poppins . Ο Dick Van Dyke  υποβάλλεται σε εξετάσεις ... για μια ασθένεια μυστήριο.
Ο Αμερικανός ηθοποιός , 87 ετών , κατάφερε να αποσπάσει ένα ακόμη βραβείο ,αυτό της μακροζωϊας του, έστω κι αν πάσχει από ασθένεια που οι ιατροί δεν μπορούν να αντιμετωπίσουν.. και να διαγνώσουν! Πρόκειται για νευρολογική διαταραχή, άγνωστη στην ιατρική... είπε εκπρόσωπος του νοσοκομείου, που εδώ και 7 χρόνια  παρακολουθεί την περίπτωση... των ανεξήγητων πονοκεφάλων του Ντικ.
Ο Dick, κατέστη διάσημος για την εξαιρετική  ερμηνεία του στο ρόλο του καθαριστή της  καμινάδας στην ταινία  Mary Poppins .
Εκπρόσωπος του είπε: "Μέχρι να υπάρξει μια συγκεκριμένη διάγνωση, ισχύει  το σχέδιο θεραπείας που συνιστάται είναι η .. ανάπαυση στο σπίτι στο Μαλιμπού."
Παρά την ασθένειά του, Dick, ο οποίος παντρεύτηκε την  make-up artist Arlene Silver, 40 ετών, το περασμένο έτος.  λέγεται ότι είναι σε καλή κατάσταση. ..Ε, με τέτοια καμώματα πως να του περάσουν οι πονοκέφαλοι!

ΠΗΓΗ: http://www.mirror.co.uk/news/world-news/mary-poppins-star-dick-van-

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου