Παρασκευή 13 Ιανουαρίου 2017

ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΣΥΝΑΡΤΗΣΙΑ!!

ΚΟΙΤΑΞΤΕ ...ΧΑΡΟΥΛΕΣ  ΤΟΥ ΑΛΛΟΠΡΟΣΑΛΟΥ ΓΙΩΡΓΑΚΗ......Α...ΡΕ ΦΩΦΗ ΜΕ ΣΑΡΑΒΑΛΑ ΔΕΚΑΝΙΚΙΑ ΘΕΣ ΝΑ ΣΤΗΡΙΧΘΕΙΣ...ΒΡΕ ΞΩΦΛΗΣΑΤΕ ...ΠΑΝΑΘΕΜΑ ΣΑΣ!


Η Φώφη ξαναβάζει στο πολιτικό παιχνίδι τον ΓΑΠ

Ένα βήμα πριν την συνεργασία Γεννηματά-Παπανδρέου

Σε καλό κλίμα πραγματοποιήθηκε στη Βουλή η συνάντηση που ελιχαν ο πρώην πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου με την πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ Φώφη Γεννηματά. Πληροφορίες αναφέρουν ότι η Φώφη Γεννηματά και ο πρώην πρόεδρος του κινήματος βρίσκονται ένα βήμα πριν την τελική συμφωνία


 για συμπόρευση στις προσεχείς εκλογές. Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Γ. Παπανδρέου απαίτησε και πέτυχε από την Φώφη Γεννηματά να συμμετάσχει αυτόνομα το ΚΙΔΗΣΟ στην Δημοκρατική Συμπαράταξη, όπως συμβαίνει σήμερα και με την ΔΗΜΑΡ.
Υπενθυμίζεται ότι η Φώφη Γεννηματά έχει απευθύνει πρόσκληση σε πρώην και νυν βουλευτές του ΠΑΣΟΚ, για συνάντηση σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας το Σάββατο. Στην συνάντηση έχουν προσκληθεί και οι πρώην πρωθυπουργοί και υπήρξε τηλεφωνική επικοινωνία μεταξύ Φώφης Γεννηματά και Κώστα Σημίτη προς αυτή την κατεύθυνση. Ο Γιώργος Παπανδρέου θα είναι παρών, μαζί με στελέχη του κόμματός του. Πληροφορίες του iefimerida αναφέρουν ότι στην εκδήλωση της κ. Γεννηματά, το Σάββατο, θα υπάρχει ειδικό «τραπέζι ΚΙΔΗΣΟ» για να φιλοξενηθούν τα ηγετικά στελέχη του κόμματος στην εκδήλωση.
Να σημειωθεί ότι την Κυριακή παραχωρεί συνέντευξη Τύπου στη Θεσσαλονίκη και η Αννα Διαμαντοπούλου, η οποία με τον Γιώργο Φλωρίδη και τον Γιάννη Ραγκούση σχεδιάζουν την δημιουργία ενός νέου πόλου για την Κεντροαριστερά.
Όπως και να ΄χει η Φώφη Γεννηματά ξαναβάζει τον ΓΑΠ στο πολιτικό παιχνίδι. Εκτός ΠΑΣΟΚ δεν είχε καμία τύχη και φάνηκε στις τελευταίες εκλογές αυτό…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου