Δευτέρα 9 Ιανουαρίου 2017


ΕΦΥΓΕ ΑΠΟ τη ΖΩΗ η ΣΠΟΥΔΑΙΑ ΚΥΡΙΑ της ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑΣ ΚΕΛΛΥ ΣΑΚΑΚΟΥ , η πιο ΑΞΙΟΠΡΕΠΗΣ ΕΛΛΗΝΙΔΑ ΚΥΡΙΑ ...

 ΠΡΌΤΥΠΟ ΕΥΓΕΝΕΙΑΣ και ΗΘΟΥΣ .......

ΥΠΗΡΞΕ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ
ΤΟΥ ΔΙΚΟΥ ΜΑΣ
ΒΕΤΕΡΑΝΟΥ
ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ ΒΡΑΧΙΟΛΙΔΗ



Υπήρξε συνεργάτης του δικου μας ΑΠ.ΒΡΑΧΙΟΛΙΔΗ στην ραδιοφωνική εκπομπή της ΥΕΝΕΔ ΦΟΙΤΗΤΙΚΟΙ ΠΑΛΜΟΙ μαζί με την ΣΑΣΑ ΜΑΝΕΤΑ & Κλειώ Σκουλούδη ...και οι τρεις τους ήσαν υπέροχες Κυρίες , θυμάται ο Γέρο-βετεράνος Βραχιολίδης

ΑΦΙΕΡΩΜΑ : Από την δημοσιογράφο Παναγιώτα Βασιλοπούλου  

(ότι δεν ανάφερε κανείς) 
Η πρώτη που δημιούργησε σχολή ορθοφωνίας στο διαδίκτυο το 2011 και μάλιστα της είχα κάνει και αφιέρωμα με τη σύμφωνη γνώμη της , για την ορθή χρήση του λόγου, για όσους τα επαγγέλματα είχαν ως κύριο σημείο το λόγο. 













Πάντα με αποκαλούσε λατρεμένη . Πολλά από τα ποιήματα μου τα λάτρευε και τις έγραφα πολλά μόνο για εκείνη την χαροποιούσε αυτό.
  Τη γνώριζα μέσα από μια ομάδα Τέχνης που είχα , το Logotexniko Symposio..
Από τους πρώτους τότε χρήστες στο facebook , ήταν πάντα ευγενική , με ήθος και πλούσιο λόγο και περιεχόμενο ψυχής. 
Η κηδεία θα γίνει σήμερα 09/01/2017 στη Νέα Σμύρνη όπου γεννήθηκε και μεγάλωσε . 
Τους τελευταίους μήνες βρισκόταν σε ακινησία έπειτα από χειρουργική επέμβαση στο ισχίο της, ενώ ο θάνατος του συζύγου της , ηθοποιού Σπύρου Φασιανού, το περασμένο καλοκαίρι την είχε καταβάλει.
Ήταν μεγάλη θαυμάστρια στον αδερφό και ζωγράφο του αείμνηστου συζύγου της , Αλέκου Φασιανού....

Ας αναφερθώ στο βιογραφικό της : Ήταν αριστούχος στην «Ευαγγελική Σχολή» της Νέας Σμύρνης, ενώ στη συνέχεια αποφοίτησε από τη σχολή «Κατσέλη» όπου σπούδασε ηθοποιός.
Σπούδασε δραματική τέχνη και δημοσιογραφία και εργάστηκε στην Τηλεόραση, στο Ραδιόφωνο, στη Διαφήμιση και στον Τύπο γενικότερο 

Θα μας λείψει απέραντα η φωνή της, η ίδια , η μοναδική ευγένεια , και να δώσουμε συλλυπητήρια , σε συγγενείς ,οικείους , φίλους και στους θαυμαστές -θαυμάστριες που απόκτησε στο διαδίκτυο..

ΑΦΙΕΡΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου