Πέμπτη 5 Ιανουαρίου 2017

ΑΛΛΟ ΠΑΛΙ ΚΑΙ ΤΟΥΤΟ...ΚΑΝΑΝΕ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ ΑΘΗΝΩΝ ΤΟΝ ΓΡΑΦΙΚΟ...ΚΑΙ ΞΕΝΟΚΙΝΗΤΟ...ΠΑΠΑΔΗΜΑ!

ΡΕ, ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΕΣΘΕ ΣΤΗΝ ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΑΘΗΝΩΝ; ΑΥΤΟΝ ΒΡΗΚΑΤΕ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΠΡΟΕΔΡΟ ΣΑΣ; Α Ι Σ Χ Ο Σ !
Αποτέλεσμα εικόνας για ΛΟΥΚΑΣ ΠΑΠΑΔΗΜΟΣ

ΜΟΙΑΖΕΙ ΣΑΝ ΨΕΜΜΑ, ΑΛΛΑ ΕΛΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ… Σε μια ΑΚΡΩΣ  π ρ ο κ λ η τ ι κ ή  ενέργεια, η οποία προσβάλλει – ΒΓΑΖΕΙ ΜΑΤΙ  !!! –  βάναυσα την ΝΟΗΜΟΣΥΝΗ και την αξιοπρέπεια του Ελληνικού Λαού, προέβησαν τα μέλη της Ακαδημίας Αθηνών. 
Αποτέλεσμα εικόνας για ΛΟΥΚΑΣ ΠΑΠΑΔΗΜΟΣ

ΠΡΟΣΈΞΤΕ ΤΑ  ΠΑΣΟΚΙΚΑ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΑ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΤΗΝ...ΠΕΡΣΟΝΑ!...ΝΑ ΓΙΑΤΙ ΓΙΝΑΜΕ ΓΡΑΦΙΚΟΙ!
Δεν αρκέστηκαν να τιμήσουν τον πρώην πρωθυπουργό που ηγήθηκε της πρωτοβουλίας του «μεγάλου ναι» στο Μνημόνιο και υλοποίησε το καταστροφικό για τα ασφαλιστικά ταμεία και τους ομολογιούχους ‘PSI’, αλλά τον αναβάθμισαν κιόλας κάνοντάς τον πρόεδρο για το 2017!
Ο λόγος για τον Λουκά Παπαδήμο, του βαθέος ΠΑΣΟΚ βεβαίως-βεβαίως, που ήταν και «δεξί χέρι» του ανεκδιήγητου «Σημίτη», για να αποδειχτεί περίτρανα ότι οι λεγόμενοι ως «πνευματικοί άνθρωποι» της Χώρας,  στην πλειονότητά τους έχουν πάθει αφωνία τα χρόνια της μεγάλης κρίσεως, ζουν…
σε άλλο κόσμο.
Αποτέλεσμα εικόνας για ΛΟΥΚΑΣ ΠΑΠΑΔΗΜΟΣ
(Ή «δέχονται» άλλου είδους «επιρροές» και «πιέσεις»; Άν «έτσι» σκέπτονται και αποφασίζουν οι – ΔΗΘΕΝ – «ΑΘΑΝΑΤΟΙ», τί να περιμένουμε άρα γε απο τους κοινούς …θνητούς; Να …βράσουμε τα διπλώματά σας!)
Αποτέλεσμα εικόνας για ΛΟΥΚΑΣ ΠΑΠΑΔΗΜΟΣ
Με ένα ΣΙΓΟΥΡΑ αλλοπρόσαλλο σκεπτικό, οι άνθρωποι της Ακαδημίας Αθηνών, ετοιμάζονται σε δημόσια συνεδρία της, να εγκαταστήσουν τον Λ.Παπαδήμο στην θέση του προέδρου.
Αποτέλεσμα εικόνας για ΛΟΥΚΑΣ ΠΑΠΑΔΗΜΟΣ
Ένα σαφές ερώτημα, το οποίο τίθεται, αφορά το ποιά είναι η ακαδημαϊκή δραστηριότητα και προσφορά του συγκεκριμένου σκληρού και στυγνού οικονομικού τεχνοκράτου, που αποτέλεσε επιλογή των  δ ι ε θ ν ώ ν ΤΟΚΟΓΛΥΦΩΝ και των εγχώριωνΥΠΟΤΑΚΤΙΚΩΝ τους, για την θέση του πρωθυπουργού από τον Νοέμβριο του 2011, μέχρι τον Μάϊο του 2012.
Αποτέλεσμα εικόνας για ΛΟΥΚΑΣ ΠΑΠΑΔΗΜΟΣ
Προφανώς, τα μέλη της Ακαδημίας θα εμπνεύσθηκαν από το ανάλογο παρελθόν, στις «εύστοχες» επιλογές τους, όπως στην ΕΝΤΕΛΩΣ ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ – και όμως αληθινή… – απονομή τιμητικής διακρίσεως στην Έλενα Τσαουσέσκου, συζύγου και «δεξιού χεριού» του αιμοσταγούς κομμουνιστού Ρουμάνου δικτάτορος Νικολάε Τσαουσέσκου.
Σχετική εικόνα
Στις 26 Μαρτίου 1976, η (κυριολεκτικώς) αγράμματη (καθώς είναι αμφίβολο εάν είχε τελειώσει το δημοτικό) Έλενα Τσαουσέσκου εισερχόταν στην Ακαδημία Αθηνών καταχειροκροτούμενη (!) και ανακηρυσσόταν σε… αντεπιστέλλον μέλος…
Αποτέλεσμα εικόνας για ελενα τσαουσεσκου ακαδημια αθηνων
Το 1976, η Ακαδημία βράβευσε την σύζυγο του ΣΤΥΓΝΟΥ & ΑΝΑΛΓΗΤΟΥ καταπιεστού του Ρουμανικού Λαού.
Σχετική εικόναΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΕΜΕΙΝΕ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΤΟ ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΟ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΟΥ ΡΟΥΜΑΝΙΚΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ, ΒΑΖΕΙ ΤΕΛΟΣ ΣΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥΤΥΡΑΝΟΥ-ΔΙΚΤΑΤΟΡΟΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΣΥΖΥΓΟΥ ΤΟΥ…
Το 2017, θα τιμήσει στον ύψιστο βαθμό, τον διορισμένο από την τρόϊκα πρ.πρωθυπουργό Λουκά Παπαδήμο, ο οποίος εισήλθε στο Μέγαρο Μαξίμου, δίχως να έχει εκλεγεί προηγουμένως από τον Ελληνικό Λαό και κατά την διάρκεια της συντόμου θητείας του, φέρθηκε σαν γνήσιος υποτακτικός αυτών που τον διόρισαν. (ΣΕ ΑΠΛΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ, ΕΝΑΣ ΑΚΟΜΑ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ …ΝΑΝΟΣ, ΜΕ ΞΕΝΑ ΔΙΑΠΙΣΤΕΥΤΗΡΙΑ!)
Αν τα έργα και οι ημέρες του μνημονιακού αυτού τύπου, ήσαν τα διαπιστευτήρια και οι εγγυήσεις, οι οποίες χρειαζόντουσαν για να τιμηθεί από την Ακαδημία Αθηνών, είναι ολοφάνερο ότι η κατάπτωση, η παρακμή και η σήψη της συγχρόνου κοινωνίας του «συνταγματικού τόξου» περιλαμβάνει, συν τοις άλλοις, και τον λεγόμενο «πνευματικό κόσμο» της Χώρας, καταλήγει ο κ.Γ.Μάστορας στο ιστολόγιο ‘εθνικισμός’…
ΠΙΟ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΤΙΚΑ & ΛΥΠΗΡΑ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ…

1 σχόλιο:

  1. Ευχή:
    να εχει και αυτος την τυχη των τσαουσεσκου...
    Προδοτες των λαων ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή