Τετάρτη 25 Ιανουαρίου 2017

ΓΙΝΑΜΕ ΕΠΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ...ΛΑΟΣ ΜΠΑΧΑΛΟ...ΚΙ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ...ΧΑΣΚΟΓΕΛΑΕΙ!

Δ

Δίωροι αποκλεισμοί εθνικών οδών

Την κλιμάκωση των κινητοποιήσεών τους αποφάσισαν οι αγρότες, οι οποίοι προχωρούν σε καθημερινό δίωρο αποκλεισμό εθνικών οδών. Χθες οι αγρότες του Αιγίου προχώρησαν στον αποκλεισμό της εθνικής οδού Πατρών – Κορίνθου, από τις 5 έως τις 7 το απόγευμα. Στα μπλόκα κατεβαίνουν και οι αγρότες του Τυρνάβου, που απέκλεισαν την εθνική Λάρισας ? Κοζάνης, στον κόμβο του Αργυροπουλίου, από τις 6 έως τις 8 χθες το απόγευμα.

Αγροτικά μηχανήματα από αγρότες της περιοχής της Αγιάς παρατάχθηκαν από χθες το μεσημέρι στο Γερακάρι της Λάρισας. Στην περιοχή αναμένονται ενισχύσεις και από άλλους συναδέλφους τους που θα συμμετάσχουν στις κινητοποιήσεις.
Τα τρακτέρ στήθηκαν στην άκρη του δρόμου, όπου και παραμένουν, ενώ σύμφωνα με τον σχεδιασμό τους, οι αγρότες δεν πρόκειται να μεταβούν στο κόμβο της Νίκαιας την Πέμπτη 26 Ιανουαρίου. Θα παραμείνουν στο σημείο και ανά τακτά χρονικά διαστήματα θα προχωρούν σε αποκλεισμό του δρόμου. Από αύριο Πέμπτη αναμένεται και η κινητοποίηση των αγροτών από την Καρδίτσα, τα Τρίκαλα, τα Φάρσαλα και τη Λάρισα, οι οποίοι θα κατεβάσουν τα τρακτέρ τους στον κόμβο της Νίκαιας. Οι αγρότες δηλώνουν αποφασισμένοι τις επόμενες ημέρες να κάνουν πιο έντονη την παρουσία τους με περισσότερα μπλόκα, ενώ δεν αποκλείουν να κατέβουν και στην Αθήνα με τα τρακτέρ τους.
Η πανελλαδική επιτροπή θα συνεδριάσει μετά την Πέμπτη για να εκτιμήσει τη δυναμική του αγώνα ανάλογα με την παρουσία των αγροτών στα μπλόκα όλης της χώρας και θα λάβει αποφάσεις για τις επόμενες κινήσεις.
Οι αγρότες χαρακτηρίζουν άδικα τα κριτήρια που έχουν τεθεί για να χαρακτηριστεί κάποιος αγρότης και να φορολογηθεί βάσει αυτού του επαγγέλματος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου