Σάββατο 20 Μαΐου 2017

Δεν Κοστίζει , Όμως Αξίζει .. Ένα Διαφορετικό Ρεπορτάζ πιο αυθεντικό κι από αυθεντικό . ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΣΔ

Δεν Κοστίζει ................Αλλά Αξίζει .................
Το άλογο , εξημερώθηκε ανά τους αιώνες,
πλέον εξημερώνει ανθρώπινες ψυχές στο σήμερα ...........  

ΣΕ ΙΠΠΑΣΙΑ ΜΕ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΣΤΗ ΦΥΣΗ 






Ένα διαφορετικό Ρεπορτάζ,
ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗΝ Ένωση Συντακτών Διαδικτύου : 
Παναγιώτα Βασιλοπούλου : Αξιωματούχος Δημοσιογράφος της ΕΣΔ


( Το βίντεο Της Συνέντευξης από Τους εκπαιδευτές Δασκάλους ) 

Στην παραλία Πλάκα Δήλεσι , η φύση έγινε φύση . Πιο μαγικό θέαμα για τον σημερινό άνθρωπο ,που ζει στο άγχος , το στρες , στην ανασφάλεια, ακούγοντας συνεχώς για εγκληματικότητα , βιώνοντας τις αντιξοότητες της ζωής , δεν υπάρχει αλλά υπάρχει και η όμορφη πλευρά της ζωής , που είναι στο χέρι μας να την επιλέξουμε .

η ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΡΙΑ μας ΕΞΗΓΕΙ την
ΑΞΙΑ του ΑΛΟΓΟΥ
ως μια ΘΕΡΑΠΕΥΤΙΚΗ 
ΣΧΕΣΗ ,  
ΕΙΔΙΚΑ με  τα ΠΑΙΔΙΑ
που ΑΣΘΕΝΟΥΝ 
Στο αποκλειστικό βίντεο , θα σας αποδείξει πως όσα γράφω είναι λίγα, μπροστά στο μεγαλείο που νιώθει η ψυχή σου όταν το ζει.


Όπως λέει το άσμα , '' Η Σωτηρία Της Ψυχής Είναι πολύ Μεγάλο Πράγμα΄΄, είναι εν τέλη στις επιλογές μας να επιλέξουμε αν θα σώσουμε την ψυχή μας ή όχι .. 




Ήμουν παρούσα , από τύχη κι όχι προκαθορισμένα , στο θέαμα ιππασίας από CASA DI CAVALLO - ΙΠΠΙΚΟ ΟΜΙΛΟ ΔΗΛΕΣΙΟΥ ( Arshad Bilal A.) , ελεύθερα στη φύση , που έμαθα πως υπάρχει Όμιλος , όσο το Ρεπορτάζ ήταν σε εξέλιξη , που δεν έχασα την ευκαιρία να το χάσω ...
Πλησίασα τους ιππείς και τρεις στον αριθμό , μια ιππέα και δυο ιππείς όπου μου έδωσαν μια συνέντευξη που την κατέγραψα σε βίντεο.

Από τον Όμιλο γίνεται ιππασία και μέσα στο στίβο του Ομίλου αλλά και ελεύθερα στη φύση .
Αν το κράτος επιδοτούσε τέτοιες προσπάθειες , 
( πολλά θέλω, πολλά ζητάω , άλλο θέμα αυτό ) θα αποσυμφοριζόταν μεγάλο σύνολο της κοινωνίας από τον πανικό που επικρατεί , λόγο της κατάστασης της χώρας . Θα μειώνονταν οι ψυχικές ασθένειες , θα ήταν υπό έλεγχο άλλες βαριές ασθένειες , η ψυχή και το σώμα δεν θα νοσούσαν .
Κι όπως είπα στην αρχή του Ρεπορτάζ μου :
Δεν Κοστίζει , Όμως Αξίζει ..
Γι αυτό θα αφήσω αυθεντικό το βίντεο και δεν θα το επεξεργαστώ ...... Όπως είναι και η αυθεντικότητα του ................. Δείχνει την απρόσμενη κι ευχάριστη πλευρά της ζωής . Όπως και το Ρεπορτάζ Μου...

Η αξία του αλόγου , αν το ψάξουμε από αρχαίους Χρόνους ,θα δούμε πως είμαστε φύση και απαρνηθήκαμε αυτό που είμαστε , ΄΄ ΦΥΣΗ ΄΄ :

Οι αρχαίοι Έλληνες γλύπτες άρχισαν πρώτοι να παρουσιάζουν την τέλεια τέχνη τους σμιλεύοντας σε μάρμαρο τέλεια άλογα στολίζοντας τους καλύτερους ναούς τους, όπως τον Παρθενώνα, και ιερούς χώρους όπως την Ελευσίνα. Σήμερα ακόμη οι ωραιότεροι ανδριάντες θεωρούνται εκείνοι των έφιππων που στολίζουν τις κυριότερες πλατείες των πόλεων.
( βικιπαίδεια )

Σας παρουσιάζω όλες τις αναλυτικές λεπτομέρειες , ως αποτέλεσμα του Ρεπορτάζ ...



CASA DI CAVALLO - ΙΠΠΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΔΗΛΕΣΙΟΥ ( Arshad Bilal A.)
Δήλεσι, Δήλεσι, 32009, ΒΟΙΩΤΙΑΣ

Τηλέφωνο επικοινωνίας : 6987377300

Πληροφορίες Του Ομίλου :
Η αγάπη μας για τα ζώα και η ανάγκη να έρθουμε πιο κοντά στη φύση μας οδήγησε το 2012 στη δημιουργία του Casa Di Cavallo, μία φάρμα σε απόσταση μόλις 50 λεπτών από το κέντρο της Αθήνας.

H φάρμα μας, που βρίσκεται στο Δήλεσι Βοιωτίας και έχει έκταση 30 στρέμματα, αποτελείται από:

στάβλους για τη φιλοξενία των αλόγων,
ειδικά διαμορφωμένους χώρους φιλοξενίας ζώων (ελάφια, κουνέλια, λαγούς κ.α.)
ανοικτό χώρο για καλλωπισμό και πλύσιμο των αλόγων.
περιφραγμένο χώρο με άμμο για εκπαίδευση αλόγων
αποθήκη για τροφές.
Η φάρμα μας είναι ανοιχτή καθ΄όλη τη διάρκεια της ημέρας για τον επισκέπτη ο οποίος μπορεί να παρακολουθήσει όλες τις δραστηριότητες όπως την περιποίηση των αλόγων, το τάισμα, το πετάλωμα καθώς και την εκπαίδευση τους. Μπορείτε επίσης να απολαύσετε μια βόλτα με τα άλογα ή να ρίξετε μια ματιά στα υπόλοιπα ζώα τα οποία φιλοξενούμε.

Στην ιστοσελίδα μας μπορείτε να βρείτε πληροφορίες για τα άλογα μας, να ενημερωθείτε για τους επιβήτορες μας και να δείτε ένα πλούσιο φωτογραφικό υλικό από τις εγκαταστάσεις μας.

Εάν έχετε οποιαδήποτε απορία παρακαλώ, μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Σας περιμένουνε!




Ρεπορτάζ Για την Ένωση Συντακτών Διαδικτύου : Παναγιώτα Βασιλοπούλου: Δημοσιογράφος ΕΣΔ 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου