Πέμπτη 12 Ιανουαρίου 2017

Ο ΕΒΡΑΪΚΟΣ ΛΑΌΣ ΕΊΝΑΙ ΣΥΜΠΑΘΕΣΤΑΤΟΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΔΙΑΦΈΡΕΙ ΑΠΌ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΛΑΟΥΣ...Ο ΕΚΔΗΛΟΎΜΕΝΟΣ ΑΝΤΙΕΒΡΑ"ιΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΑΙΩΝΙΟ ...ΦΤΙΑΧΤΟ ΚΟΛΠΟ ΣΑΡΔΑΝΑΠΑΛΩΝ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ...ΙΔΟΥ ΚΑΠΟΙΕΣ ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΠΡΟΣ ΦΩΤΙΣΜΟΝ ΣΑΣ. Και να μην ξεχνάτε πως ο δικός μας ΑΠ.ΒΡΑΧΙΟΛΙΔΗΣ έχει πολλά στον ΤΡΟΒΑ του ...ΑΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΣΤΕ ...αναζητείστε τα στhν ιστοσελίδα του www.pressliberty.wordpress.com.NA ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΠΙΑ ΟΙ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΤΟΥ ΑΝΤΙΕΒΡΑΪΣΜΟΥ...

ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΟΥΜΕ ΤΙΣ ΜΕΓΑΛΕΣ ...ΑΠΑΤΕΣ!

ΨΕΥΔΟΛΟΓΙΕΣ ΜΕ...ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟ 

ΠΡΟΦΙΛ...ΑΠΟ ΣΕΛΙΔΕΣ ΤΟΥ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ:

ΕΧΩ ΔΕ ΤΗΝ ΥΨΙΣΤΗ  ΤΙΜΗ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΓΙΟΣ μιας σπουδαίας ΜΑΝΑΣ ΠΟΥ ΕΣΩΣΕ ΔΕΚΑΔΕΣ ΕΒΡΑΙΩΝ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΚΑΤΟΧΗ....γράφει κάπου  ο μεγάλος ρεπορτερ ΑΠ.ΒΡΑΧΙΟΛΙΔΗΣ 
__________________________________________





Ο Σωκράτης για τους Εβραίους, η Μασονία και η ευθύνη για όλα τα κακά της Ελλάδας,,,ΘΑ ΜΠΟΡΟΎΣΑΜΕ ΝΑ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΑΤΕΛΕΙΩΤΕΣ  ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ .ΑΛΛΑ....

Ο Σωκράτης για τους Εβραίους, η Μασονία και η ευθύνη για όλα τα κακά της Ελλάδας

In clickbaitFakeFake newsHoaxΑερολογίες - μπούρδες.Ιστορία και μύθοι by Θάνος Επαχτίτης29 Δεκεμβρίου 201625 Comments
Στους κύκλους των »πεφωτισμένων» συμπολιτών μας, είναι γνωστό πως οι Εβραίοι, σε συνεργασία με τους Μασόνους, ευθύνονται για όλα τα δεινά τούτης της χώρας. Από αρχαιοτάτων χρόνων, υπήρξαν το αντίπαλο δέος στον ελληνικό πολιτισμό και τη διαφώτιση. Στις μέρες μας, είναι οι μοναδικοί υπεύθυνοι όλων των κακώς κείμενων αυτής της χώρας που βρίσκεται στην άκρη της χερσονήσου του Αίμου και αναπολεί τα μεγαλεία του παρελθόντος.

  
  
Σύμφωνα με το global100.adl.org, η Ελλάδα είναι η πιο αντισημιτική χώρα της Ευρώπης με ποσοστό 67% των πολιτών να έχουν αρνητική γνώμη για τους Εβραίους. Την ίδια στιγμή, στο Ιράν που είναι φυσικός εχθρός του Ισραήλ, το αντίστοιχο ποσοστό φτάνει μόλις στο 60%.
Ένα μεγάλο ποσοστό ευθύνης για τον αντισημιτισμό στην Ελλάδα, φέρουν διάφορα εμπρηστικά και αναξιόπιστα δημοσιεύματα. Ένα παράδειγμα που αναπαράγεται τακτικά, είναι αυτό που είδαμε στο pentapostagma.gr.
 Η συνέχεια του άρθρου στο παρακάτω λινκ:
Μερικά ακόμη παραδείγματα:

Το άρθρο που διαβάσαμε στο Πενταπόσταγμα αναφέρει περιστατικό συνάντησης του Σωκράτη με Εβραίους έμπορους:
»είπε: «Ιδού ο κίνδυνος» χωρίς όμως να συνεχίσει την ανάπτυξη της σκέψεώς του»
Όσο και αν ψάξαμε, δε μπορέσαμε να διασταυρώσουμε αυτή τη συνάντηση.
Η παλιότερη αναφορά της προέρχεται από ένα απόσπασμα βιβλίου του γνωστού αυριανιστή δημοσιογράφου Κυριάκου Διακογιάννη (βλ. σκυλάνθρωπους) με τίτλο «Οι σαρκοφάγοι του Ελληνισμού» από το 1979 στη σελ. 121.

 (Γιώργος Γιώτης – AntiChainLetterantikleidi.comellinikahoaxes.gr)
Οι Εβραίοι θεωρήθηκαν υπεύθυνοι για την Σταύρωση του Χριστού, βάσει της ναζιστικής αρχής της συλλογικής ευθύνης. Ως εκ τούτου, οι εγχώριοι αντισημίτες, ξεχνώντας πως και ο Ιησούς είχε εβραϊκή καταγωγή, καθιστούν υπεύθυνη μια ολόκληρη φυλή, όχι μόνο για τη Σταύρωση, αλλά για όλα τα δεινά του Ελληνισμού στο πέρασμα των αιώνων.
Φτάνοντας στο σήμερα
Εν έτι 2016, η Ελλάδα έχει το προνόμιο να είναι η πιο αντισημιτική χώρα της Ευρώπης. Εμφύλιος, κομμουνισμός (συμμετοχή Εβραίων στην ίδρυση του ΚΚΕ), οικονομική δυσπραγία, (λαθρό)μεταναστευτικό, αλλοίωση της ιστορίας, Πρωτόκολα των Σοφών της Σιών, Έλληνες πολιτικοί με επερωτήσεις στη Βουλή για το ρόλο των Εβραίων την 9/11 και φυσικά τα άπειρα χαλκευμένα λιβελογραφήματα όπως τα παραπάνω, συνθέτουν ένα αντιπροσωπευτικό δείγμα της ελληνικής υποκουλτούρας.
Σε συνέντευξή του ο Ουμπέρτο Εκο είχε πει ότι τα «Πρωτόκολλα των Σοφών της Σιών» διαμορφώθηκαν μέσω μιας συσσώρευσης αντισημιτικών στερεοτύπων. Ποιο από αυτά είναι πλέον επικίνδυνο σήμερα;
«Αυτό που σίγουρα επιβιώνει σήμερα είναι η παράνοια ενός παγκόσμιου σχεδίου,ακόμη κι αν δεν αποδίδεται στους εβραίους αλλά σε άλλα μυστήρια κέντρα μιας παγκόσμιας συνωμοσίας. Δείτε στο Διαδίκτυο ή επισκεφθείτε κάποιο βιβλιοπωλείο που εξειδικεύεται σε αποκρυφιστικά θέματα. Η παγκόσμια συνωμοσία είναι ένα φάντασμα που εξακολουθεί να στοιχειώνει πολλούς ανθρώπους. Ακόμη και ο αντισημιτισμός των ημερών μας παίρνει τη μορφή της αποκάλυψης μιας εβραϊκής-καπιταλιστικής συνωμοσίας- και για εβραϊκή καπιταλιστική συνωμοσία μίλησαν τόσο ο Χίτλερ όσο και ο Μουσολίνι»
Ιστορικά προηγήθηκε ο θρησκευτικός αντισημιτισμός, ο οποίος μεταλλάχτηκε σε πολιτικό αντισημιτισμό. Ο πρώτος αναφέρεται στους Εβραίους ως «θεοκτόνους» και «αντίχριστους». Ο δεύτερος υποδεικνύει τον «ανατρεπτικό» ρόλο τους και υπαινίσσεται ότι «συνωμοτούν» κατά του έθνους και της κοινωνικής τάξης. Και οι δύο μορφές του αντισημιτισμού υπαινίσσονται ότι δεν μπορεί να γίνει ανεκτή η ύπαρξη των Εβραίων χωρίς τη λήψη ειδικών μέτρων περιορισμού τους (σε γκέτο), εκτόπισης ή εξόντωσής τους.
Στον αντίποδα, γνωστός Έλληνας τηλεβιβλιοπώλης έχει γράψει για τους Εβραίους:
»Η ιστορία της ανθρωπότητος θα καταλογίση στον Αδόλφο Χίτλερ τα εξής: α) Δεν απήλλαξε ενώ ηδύνατο την Ευρώπη από τους Εβραίους. β) Δεν εχρησιμοποίησε τα ειδικά χημικά όπλα που μόνο η Γερμανία διέθετε δια να νικήση».
Το συμπέρασμα βγαίνει μάλλον αβίαστα: Οι Εβραίοι ΔΕΝ φταίνε για τα δεινά του ελληνισμού. Θα ήταν ευχής έργο, οι διάφοροι φαντασιόπληκτοι αρθρογράφοι να κάνουν την αυτοκριτική τους, κάτι που γενικότερα αποφεύγουμε ως λαός, πριν αναζητήσουν ανύπαρκτες σκοτεινές συνωμοσίες.

via TNI

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου