Τετάρτη 18 Ιανουαρίου 2017

Η ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ ΒΑΔΙΖΕΙ ...ΠΡΟΣ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΑ ΤΗΣ!

EKTAKTO: Απόπειρα δολοφονίας του προέδρου της Ρωσίας, Βλαντιμίρ Πούτιν!

ιλ
Εκτάκτως οδηγήθηκε το ρωσικό αεροσκάφος του προέδρου Βλαντιμίρ Πούτιν σε «εκτεταμένη επισκευή και τεχνικό έλεγχο» καθώς ανακαλύφθηκαν σαφείς ενδείξεις που αναφέρουν κίνδυνο για την ζωή του Ρώσου προέδρου ή άλλων μελών της κυβέρνησης της Ρωσίας, σε κάποια από τις πτήσεις τους στο εξωτερικό.
ΡΕ ΟΙ ΠΑΝΑΘΛΙΟΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΙ ΝΤΑΒΑΤΖΗΔΕΣ ΜΑΣ  ...ΜΑΣ ΘΑΝΑΤΩΝΟΥΝ... ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ... ΚΑΙ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΤΕ ΤΟΝ ΧΑΒΑΛΕ ΣΑΣ... ΔΕΙΤΕ ΠΙΟ ΚΑΤΩΝ:


Το αεροσκάφος τύπου Il-96-300, το οποίο χρησιμοποιείται συχνά για τις υπερπόντιες επισκέψεις από τον Β.Πούτιν είχε βαθουλώματα στην αριστερή πτέρυγα καθώς και βλάβη στο σταθεροποιητή  πτήσης .
«‘Απλά υπάρχουν αυξημένες απαιτήσεις ασφαλείας για τα εξέχοντα πρόσωπα του κράτους, όσον αφορά τη συντήρηση και την ασφάλεια τους» , δήλωσε ο εκπρόσωπος του Ρώσου προέδρου Ντμίτρι Πεσκόφ, αλλά μάλλον δεν έπεισε κανέναν .
Ένα τέτοιο ενδεχόμενο θα προκαλούσε πραγματικά σοβαρό ζήτημα στην αξιοπιστία και την ασφάλεια της ρωσικής ομοσπονδίας, αναφέρουν έγκυρες πηγές στο Κρεμλίνο.
« Η συντήρηση των μηχανημάτων στα αεροσκάφη, ειδικά στην ειδική ιπτάμενη ομάδα,  που χρησιμοποιείται από τον αρχηγό του κράτους,καθώς και στα εξαρτήματα βέβαια όλα υπόκεινται σε ειδικό έλεγχο, αυξάνοντας την υποχρέωση τήρησης των επιθεωρήσεων και ούτω καθεξής, καθώς όλες αυτές οι διαδικασίες εκτελούνται ..», δήλωσε Πεσκόφ  στους δημοσιογράφους.
Ωστόσο τόνισε ότι ο «τεχνικός έλεγχος»  δεν έχει σχέση με τις καταστάσεις έκτακτης ανάγκης, αλλά σίγουρα …για αυτό πρόκειται.
Σύμφωνα με δημοσιογράφους, ο Ρώσος πρόεδρος πέταξε με αυτό το αεροσκάφος  κατά τη σύνοδο κορυφής της G20 στην Κίνα τον περασμένο Σεπτέμβριο και στο Βερολίνο για μια συνάντηση των αρχηγών κρατών  τον Οκτώβριο.
Ο Πεσκόφ δήλωσε ότι η επισκευή δεν θα επηρεάσει το πρόγραμμα του προέδρου, καθώς υπάρχει ένα άλλο πανομοιότυπο αεροσκάφος για αυτήν  την δουλεία .
Οι συνεχείς όμως δολοφονίες Ρώσων πρεσβευτών και η πτώση στην θάλασσα του αεροσκάφους με την ρωσική στρατιωτική μπάντα πρόσφατα έχει κινητοποιήσει τους υπεύθυνους οι οποίοι λαμβάνουν αυστηρότατα μέτρα ασφαλείας στην Ρωσία στον ύψιστο βαθμό , ειδικά όσον αφορά τον Ρώσο πρόεδρο που αποτελεί στόχο άλλωστε πολλών ξένων μυστικών υπηρεσιών.



pentapostagma.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου