Δευτέρα 9 Ιανουαρίου 2017

ΟΙ ΠΑΙΔΕΙΕΣ ...ΑΝΩΡΙΜΩΝ! ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΜΙΛΆΜΕ ΓΙΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ!... ΤΩΝ ΤΣΟΓΛΑΝ ΜΠΟΪΣ ΒΡΕ ΟΥΣΤ!

Ρε τον αλητάμπουρα τον Τσιπρα ...το παιζει και δημοκράτης! ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟΛΑΥΣΤΕ ΤΙ ΚΑΘΙΚΙΑ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΑΝΕ!
Πρόκειται για σπείρα του Κερατά..ΟΥΣΤ!

Δήλωση του Αρχηγού της Χρυσής Αυγής, Ν. Γ. Μιχαλολιάκου για τις εξελίξεις στο Κυπριακό



Ο Γενικός Γραμματέας του Λαϊκού Συνδέσμου - Χρυσή Αυγή, Νικόλαος Γ. Μιχαλολιάκος προέβη στην κάτωθι δήλωση αναφορικά με τις συναντήσεις του Πρωθυπουργού για το εθνικό ζήτημα του Κυπριακού:
"Η Χρυσή Αυγή καταγγέλλει σαν αντιδημοκρατική την ενέργεια του Πρωθυπουργού να αποκλείσει τον επικεφαλής της τρίτης πολιτικής δυνάμεως της χώρας από τις συναντήσεις με σκοπό την ενημέρωση για το μέγα εθνικό ζήτημα της Κύπρου. Για ένα εθνικό θέμα έχουν λόγο όλοι, πόσο μάλλον το κόμμα των Ελλήνων Εθνικιστών.
Η Χρυσή Αυγή καταγγέλλει επίσης και το σύνολο των πολιτικών κομμάτων που αποδέχθηκε αυτήν την αντιδημοκρατική μεθόδευση του Αλέξη Τσίπρα χωρίς καμία διαμαρτυρία.
Επί της ουσίας είμαστε ενάντια σε κάθε λύση ομοσπονδιακή, την οποία προωθεί ξεκάθαρα ο Πρόεδρος της Κύπρου, Αναστασιάδης και κακώς το πολιτικό κατεστημένο της Ελλάδος του συμπαρίσταται σε αυτήν την ενέργεια, η οποία θα οδηγήσει στην τουρκοποίηση της Κύπρου. Και η οποία δεν είναι τίποτε άλλο από ένα άλλο "σχέδιο Ανάν" το οποίο έχει καταδικάσει στην συντριπτική του πλειοψηφία ο Ελληνικός Κυπριακός Λαός.
Η Χρυσή Αυγή πιστεύει ότι δεν είναι δυνατόν να υπάρχει λύση για το Κυπριακό, όσο υπάρχει ακόμα και ένας στρατιώτης του "Αττίλα" πάνω στην Ελληνική Μεγαλόνησο. Ακόμη και αν υπάρχει έστω και ένας έποικος πάνω σε αυτό το Ελληνικό νησί. Ο εποικισμός είναι εθνοκάθαρση. Είναι έγκλημα πολέμου.
Όλα αυτά όμως είναι λεπτομέρειες για το πολιτικό κατεστημένο της Ελλάδος και της Κύπρου που προχωρούν σε μία λύση εθνικά μειοδοτική".  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου