Τετάρτη 1 Μαΐου 2013

ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΔΡΑΜΑ ΤΩΝ ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΕΝΩΝ ΗΠΑ ..ΣΤΟ ΒΙΕΤΝΑΜ... ΙΔΟΥ:


Αμερικανοί στρατιώτες θεωρούμενοι ως πεθαμένοι...ζουν στο βιετνάμ..ακομη!Μετά από 44 χρόνια! 


 Ο ΡΟΜΠΕΡΤΣΟΝ είναι καταπέλτης: Ο ίδιος συνελήφθη και βασανίστηκε, αλλά επέζησε και πήγε για να χτίσει μια νέα ζωή, σύμφωνα με ένα αναπάντεχο ντοκιμαντέρ
Βρέθηκαν;  John Hartley Robertson
ΕΔΩ ο John Hartley Robertson

Ένας αμερικανικός στρατός παλαιμάχων φέρεται να έχει βρεθεί να  ζουν σε ένα απομακρυσμένο χωριό του Βιετνάμ - 44 χρόνια μετά ..που είχαν θεωρηθεί νεκροί όταν το ελικόπτερο τους καταρρίφθηκε.
Αρχηγός τους,  ο λοχίας John Hartley Robertson, 76 ετών σήμερα , επέζησε της συντριβής, αλλά συνελήφθη και βασανίστηκε από τις Βόρειες δυνάμεις Βιετνάμ...(αυτού του καραγκιόζη κομμουνιστή ΧΟ ΤΣΙ ΜΙΝΧ!
Ο συνάδελφος του,  βετεράνος Tom Faunce εντοπίστηκε αυτός ..ο πρώην..μέλος των  Ειδικών  Δυνάμεων δηλαδή των φημισμένων ...  Πράσινων  Beret στην κεντρικό-νότιο  Βιετνάμ, αλλά διαπίστωσε ότι είχε ξεχάσει τα ονόματα των παιδιών του, τα γενέθλιά του και πώς να μιλούν αγγλικά...

ΟΛΗ ΑΥΤΗ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ..ΓΥΡΊΣΤΗΚΕ ΣΕ ΝΤΟΚΥΜΑΝΤΕΡ...
ΟΙ Σκηνοθέτες ακολούθησαν τις προσπάθειες ,ώστε  ο λοχίας  Sgt Robertson να επιστρέψει  πίσω στις ΗΠΑ για να  επανενωθεί με την οικογένειά του.
Η αμφιλεγόμενη νέα ταινία, που ονομάζεται Unclaimed, ανανέωσε εικασίες ότι κι άλλοι αμερικανοί αιχμάλωτοι πολέμου θα μπορούσαν ακόμα να είναι σε αιχμαλωσία στη Νοτιοανατολική Ασία. ..
Αλλά η Κυβερνηση των ΗΠΑ προσποιείται..πως δεν καταλαβαίνει κι αγνοεί τον Ρομπερτσον!..προκλητικά!
ΚΙ όμως ...ο Sgt Robertson ήταν σε μια άκρως απόρρητη επιχείρηση πάνω από το Λάος, όταν ελικόπτερο του χτυπήθηκε το 1968.
Παρά το σώμα του, ποτέ δεν έχει βρεθεί, είχε θεωρηθεί νεκρός για σχεδόν μισό αιώνα.
Το όνομά του ήταν χαραγμένο στο Βιετνάμ μνημείων και ο στρατός των αρχείων που απαριθμούνται τον έφερε επίσημα ως «σκοτώμενο.... στη δράση".

John Hartley Ρόμπερτσον είναι να τον?  Robertson, πρώην αμερικανικού στρατού Πράσινο Beret και μέλος μιας ελίτ MACV-SOG μονάδα, που αναφέρονται ως αγνοούμενοι σε επιχειρήσεις το 1968.  Αλλά ένας συνάδελφος βετεράνο του Βιετνάμ ισχυρίζεται ότι έχει συνάντησε έναν άνδρα που ισχυρίζεται ότι είναι του
Είναι αυτός; Ο άνθρωπος που πιστεύεται ότι είναι ο John Hartley Robertson ΜΑ ΕΙΝΑΙ!

Παρά το γεγονός αυτό, η οικογένεια Robertson πίστευε ότι ήταν δυνατό επέζησε και υποστήριξε ότι έχει έγγραφα που αποδεικνύουν ότι είχε κρατηθεί σε φυλακή του Βιετνάμ για κάποιο χρονικό διάστημα.
Το 2008, Faunce εργαζόταν στη Νοτιοανατολική Ασία, όταν έμαθε για την ύπαρξη ενός «αδελφού του στρατού" καταρρίφθηκε 40 χρόνια.
Εμπνευσμένο από τον όρκο στρατό του για να "μην αφήνουν ποτέ έναν άνθρωπο πίσω",ο  Faunce συνεργάστηκε με Jorgensen για να παρακολουθεί τον άνθρωπο προς τα κάτω και να ανακαλύψουν την αλήθεια.

Η αλήθεια είναι εδώ.. Η επίσημη φρενοβλαβοκή Προεδρία των ΗΠΑ Σκοτώνει τα ίδια της τα παιδιά! Είναι αναλώσιμοι ..οι πάντες! ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ζουν πολλοί Αμερικανοί, τέως στρατιωτές των ΗΠΑ, αλλά το δολοφόνο αυτό κράτος της παγκοσμιοποίησης τους έχει διαγραμμένους... και τους εμγφανίζει στα ...κιτάπια του ως νεκούς! Κι όμως τα φανταράκια αυτά -σήμερα πάνω από 70 ετών-στάλθηκαν στο κρεματόριο ΒΙΕΤΝΑΜ ..για να υπηρετήσουν τι; Για ποιο ιδανικό; 
Στρατιώτης John Hartley Ρόμπερτσον: Robertson απεικονίζεται αριστερά το 1968 - η χρονιά ανακηρύχθηκε αγνοούνται μετά ελικόπτερο συνετρίβη
Στρατός ημέρες: John Hartley Robertson απεικονίζεται αριστερά το 1968

Ο ΡΟΜΠΕΡΤΣΟΝ... είναι αγκάθι στη ...δήθεν σοβαρότητα 
του κράτους-τρομοκράτη των εθνών, των ΗΠΑ!
Παρά τη λήψη δακτυλικών αποτυπωμάτων του σε μια αμερικανική πρεσβεία το 2010, ο στρατός επέμεινε ότι δεν υπήρχαν αρκετά....αποδεικτικά στοιχεία που να επιβεβαιώνουν ότι ήταν Sgt Robertson... ειναι ζωντανός στο Βιετνάμ!
«Δεν είναι επειδή οι Βιετναμέζοι δεν θα τον αφήναν  να φύγει, είναι περισσότερο ο στρατός των ΗΠΑ που δεν θέλει να επιστρέψει  στο σπίτι του.. στην πατρίδα του ." Κοιτάξτε τζα χέρια τα μάτια μου  δεν υπήρχε καμία αμφιβολία ότι είναιο αδελφός μου »." φωνάζει η αδερφή του!Αυτή που εικονίζεται αμέσως πιο κάτω:
Jean Robertson Holley, είπε ότι δεν θα έχει ένα τεστ DNA, όπως ξέρει ότι είναι αυτός
Πεπεισμένοι: Sister Jean Robertson Holly

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου