Κυριακή, 2 Νοεμβρίου 2014

TΡΕΛΑ ΛΕΦΤΑ....

ΙΔΟΥ OI ΜΙΣΘΟΙ ΤΩΝ ΤΗΛΕΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ ΤΟΥ MEGA! ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ Ο ΛΑΟΣ ΠΕΙΝΑΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΕΙΝΑΙ ΦΕΣΩΜΕΝΟ ΜΕΧΡΙ ΤΑ ΜΠΟΥΝΙΑ! "ΑΠΟΛΑΥΣΤΕ" ΤΟΥΣ!

14500000
Πόσα παίρνει η φωνή της Τρόικας και των κατοχικών δυνάμεων ;
Οι μισθοί των τηλεσχολιαστών του ΜΕGA, όπως τους παρουσιάζει το περιοδικό UNFOLLOW, ζαλίζουν και εξηγούν κατά σημαντικό ποσοστό της στάση τους. To δημοσίευμα του περιοδικού εξηγεί κατά μεγάλο ποσοστό την… αγάπη προς το Μνημόνιο και τη στάση του καναλιού προς διάφορες κοινωνικές ομάδες, καθώς και την κινδυνολογία:

Τη διετία της κρίσης και του μνημονίου η οικογένεια (ατομικό εισόδημα και εταιρεία) σύμφωνα με το mhnpetaslefta.blogspot.gr:
ο Γιάννης Πρετεντέρης δήλωσε κάτι παραπάνω από 700.000 ευρώ,
ο Μανώλης Καψής 250.000 ευρώ,
ο Νίκος Στραβελάκης 430.000 ευρώ,
ο Παύλος Τσίμας 410.000 ευρώ και
η Όλγα Τρέμη 480.000 ευρώ
Το τηλεοπτικό κανάλι στο οποίο εργάζονται οφείλει εκατοντάδες εκατομμύρια ευρώ σε τραπεζικά δάνεια και οι τράπεζες, τις οποίες ετοιμαζόμαστε να αναχρηματοδοτήσουμε τη στιγμή που η λιτότητα μας σφίγγει ολοένα και περισσότερο, εξακολουθούν να χορηγούν δάνεια στο MEGA».
ΠΩΣ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΝΟΥΝ ΑΠΟΒΛΑΚΩΣΗ ΜΕ ΤΟΣΟ ΧΡΗΜΑ..Κοινοποιήστε το να το δει και κάθε στενόμυαλος που δεν καταλαβαίνει γιατί του κάνουν πλύση εγκεφάλου τα MME είναι δυνατόν να έχουν σωστή άποψη αυτά τα παρτάλια? και ποιος ο λόγος που παίρνουν τόσα?

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου