Τετάρτη 12 Νοεμβρίου 2014

Ναι οι γκρίζοι τυχοδιώκτες του ΣΥΡΙΖΑ θα μας κυβερνήσουν! ΖΗΤΩ ΠΟΥ ΚΑΪΚΑΜΕ!ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΧΑΛΒΑΔΕΣ ΤΟ ΣΥΡΙΖΑ ΤΟΥ ΤΣΙΠΡΑ ...ΟΝΕΙΡΟΠΩΛΕΙ ΟΤΙ ΘΑ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙ!
  • Μάριος Ζέρβας: Δεν μετανιώνω, γιατί υπερασπίστηκα τη γενιά μου.. και τα αυτό της Χάϊδως!
  • Τρελλές καταστάσεις με με τους ΓΚΡΙΖΟΥΣ  του ΣΥΡΙΖΑ!..
  • ΒΓΑΖΟΥΝ ΚΑΙ ΑΦΙΣΣΕΣ ..-Αλήθεια ποιος τους πληρώνει...
  • Ο μαλάκας ο ελληνικός λαός φυσικά... Μια και ο ΣΥΡΙΖΑ ...επιχορηγείται... με ουκ ολίγα εκατομμύρια που πληρώνει ο μαλάκας ο λαός για να συντηρεί το μαγαζάκι του!
  • ΡΕ ΣΩΤΗΡΙΟ... αλυταριό Γιατί δεν ανοίγατε ένα μπακάλικο... ώστε να προβάλλετε τις μαλακίες σας... και θέλετε αυτές να σας την πληρώνει ο ΄Ελληνας πολίτης... Αν εσείς και όλα τα κόμματα δεν είστε τυχοδιώκτες, πείτε μας τι εστί η κλεψιά που κάνετε;
O Μάριος  Ζέρβας, στις 11  Μαρτίου  του  2010, συνελήφθη  από  άνδρες  των  ΜΑΤ στην  μεγάλη πορεία της ΓΣΕΕ – ΑΔΕΔΥ, ενάντια στα μέτρα του πρώτου μνημονίου. Φορτώθηκε  ένα  παράλογο  κατηγορητήριο  και  παρά  τις δεκάδες  μαρτυρίες  και φωτογραφίες    που    αποδείκνυαν    την   αθωότητά    του,   προφυλακίστηκε   και  αποφυλακίστηκε  μετά  από  43 μέρες,  κάτω  από  την  πίεση  και τις διαμαρτυρίες του κινήματος αλληλεγγύης.
- See more at: http://left.gr/news/tin-tetarti-i-diki-toy-marioy-zerva-kalesma-se-sygkentrosi-allileggyis#sthash.kUhjNTEs.dpuf

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου