Παρασκευή 21 Νοεμβρίου 2014

ΑΦΙΕΡΩΝΕΤΑΙ ΣΤΑ ΜΑΛΑΚΙΣΜΕΝΑ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΙΣΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑΣ..ΠΟΥ ΔΕΝ ΣΚΑΜΠΑΖΕΙ ΟΥΔΕΝ



ΒΙΝΤΕΟ-ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ: ΟΙ ΓΑΜΟΙ ΤΟΥ τ. ΒΑΣΙΛΙΑ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΝΝΑΣ ΜΑΡΙΑΣ!


Η ιστορία του Έθνους δεν πρέπει να λησμονείται. Μέρος της ιστορίας μας ήταν και οι βασιλείς. Μην ξεχνάμε ότι ο Βασιλιάς Κωναταντίνος ο Α' απελευθέρωσε τη Θεσσαλονίκη. Οι σημερινοί-κομπλεξικοί αριστεροκουλτουριάρηδες όποιον μιλάει για βασιλεία τον θεωρούν φασίστα! 

Η ιστορία μας λοιπόν δεν αποκηρύσσεται, δεν στέλνεται στο πυρ το εξώτερο, όπως κάνουν οι κομπλεξικοί. Οφείλουμε να διδασκόμαστε από αυτή. Δείτε λοιπόν το εκπληκτικό, ιστορικό βίντεο από τους γάμους του τέως βασιλέα και της Άννας Μαρίας.  ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ...ΣΤΑ ΜΠΛΕ!..> 


> http://indobserver.blogspot.gr/2014/11/blog-post_323.html#more



ΣΗΜΕΙΩΣΗ ΔΙΚΗ ΜΑΣ: Είναι ένα ντοκουμεντάκι το βίντεο που ανέβασε στον ιστό του ο ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ. Το 15/λεπτο αυτό βίντεο το είδε και ο θυελώδης ΑΠ.ΒΡΑΧΙΟΛΙΔΗΣ και μέντορας μας.Και είπε:

--Είναι λυπηρό που οι λαοί ξεχνάνε το παρελθόν τους... Η βασιλεία στην Ελλάδα είχε ένα παρελθόν αρχαιώθεν  που δεν μπορεί να διαγραφεί, όπως δεν το διέγραψαν και οι Ρώσοι... με τους δικους τους βασιλιάδες!  Είναι μέρος του βίου μας, καλό -κακό δεν εξετάζεται. 

Ομως οι αφροσύνη των αριστερών- είχε ένα λαϊκιστικό φαιδρό επιχείρημα για να φύγει από την Ελλάδα η βασιλεία! .." Μας κοστίζουν ...πολλά λεφτά!..με τις ετήσιες χορηγίες που τους δίνουμε. 

Τώρα με τη "δημοκρατία" που δα έχουμε μπορεί να καταλάβει κανείς σε τι πολλαπλάσιες χορηγίες ..επιδιδόμαστε για να συντηρούμε τους τέως και νυν προέδρους της...δημοκρατίας!

Κλασσικές οι χαζομάρες των αριστερών... Πίτουρα για το πόπολο! Τέλος πάντων είδα το βίντεο, αν και λειψό και με τη φωνή του Γιώργου Κάρτερ, ενός σοβαρού δημοσιογράφου, αλλά πάντως λειψό. 

΄Εδειξε μονάχα την ορθόδοξη εκδοχή  των γάμων... Διότι προηγήθηκε και η Καθολική στον Άγιο Διονύσιο επί της Πανεπιστημίου, στο καθεδρικό ναό των Καθολικών, διότι η ομορφούλα -και παραμένει ωραία- Άννα-Μαρία ήταν καθολική.

Έζησα την ιστορία των γάμων αυτών  ως ρεπόρτερ από πολύ κοντά. Αλλά να που το βίντεο μου θύμισε κάτι που πράγματι είναι μοναδικό:
Ως γνωστόν κυνηγούσα πάντα βασιλιάδες ,αρχηγούς κρατών, διάσημους, κ.λ.π. 

Οπότε κάποια στιγμή συναντιόμαστε με το νεόνυμφο βασιλικό ζεύγος σε ξενοδοχείο της Αλεξανδρούπολης, μια κουστωδία Αθηναίων λαμπρών δημοσιογράφων... Η κουβεντούλα  με τον Κωνσταντίνο και της γλυκυτάτης ΑΝΝΑΣ -ΜΑΡΙΑΣ ...ΈΤΡΕΧΕ ΧΑΛΑΡΆ ΚΙ ΕΥΧΆΡΙΣΤΑ...
ΚΑΙ ΞΆΦΝΟΥ Ο ΒΑΣΙΛΕΥΣ  ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ρωτάει:
--Κάποιος από σας Κύριοι (απευθυνόμενος προς τους δημοσιογράφους) έχει κάνει απόβαση στη νήσο Σπετσοπουλά....για να μας ...ανακαλύψει... ( Είχε τις πληροφοριες του ο Τσίφτης)

--Ναι Μεγαλειότατε  εγώ το έκανα, εγώ έκανα την απόβαση! πετάγομαι εγώ!

--Μα καλά βρε παιδί μου, δεν φοβήθηκες τον ΜΠΑΜ-ΜΠΟΥΜ; Πως το αποπειράθηκες αυτό;... παρατήρησε ο Κωνσταντίνος... φιλικά και εν απορία ειλικρινή. 
( Υπ΄όψιν ότι ο τέως Βασιλέας είναι σαν ένας από μας...Δεν έχει φούμαρα στο μυαλό του..Ταβερνάκι θέλεις... είναι κι αυτός μέσα)!

Αυτοστιγμής παίρνω φόρα και κάνω το απίστευτο...Βγάζω από την τσέπη μου ένα πακέτο τσιγάρα, πλησιάζω το βασιλικό ζεύγος και προτείνω στην βασίλισσα ΑΝΝΑ-ΜΑΡΙΑ ...τσιγάρο... 
Ο Κωνσταντίνος αυτόματα αντέδρασε...
--Όχι Κύριε,... η Μεγαλειοτάτη ...δεν καπνίζει, είπε ο βασιλεύς !
Οπισθοχώρησα ...ευπρεπώς!
Δυό μέρες αργότερα ... Αποκάλυπτα ότι η Βασίλισσα ...κάπνιζε! Πως; 
ΜΠΟΥΚΑΡΑ στα ιδιαίτερα δώματα του βασιλικού ζεύγους -στο ΞΕΝΙΑ της τότε Δράμας... σήμερα δεν ξέρω αν υπάρχει το ξενοδοχείο αυτό... Κάτι είχα μυριστεί... και μπούκαρα:

Κι ανακάλυψα ..πως η βασίλισσα κάπνιζει! Στο σταχτοδοχείο του δώματός τους...(όπου εισέβαλα) υπήρχαν αποτσίγαρα και με κραγιόν! ΚΑΤΑΚΟΚΙΝΑ... εκ χειλέων της πανέμορφης ΑΝΝΑΣ-ΑΝΝΑΣ -ΜΑΡΙΑΣ! ΤΗΣ ΒΑΣΙΛΙΣΣΑΣ ΤΗ ΕΛΛΑΔΟΣ! 

Ο ΒΑΣΙΛΙΑΣ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΨΈΜΑΤΑ... πως δα η βασίλισσα δεν καπνίζει! ΑΠΕΔΕΙΞΑ ΟΤΙ ...ΚΑΠΝΙΖΕΙ! ... 

Θα έλεγα πως αυτό ειναι το μεγαλείο της δημοσιογραφίας! 


Ναί τόσο απλά ... 
Ναί το παρόν αφιερώνεται  προς τα μαλάκια των Κομμουνιστοαριστερών ... δημοσιογραφίσκων... ΑΥΤΑ!..Που μας τα έχουν πρίξει... με τις φαντασιώσεις τους! ΝΑΙ ΤΑ ΜΑΛΑΚΙΑ ΑΥΤΑ!

--       


θΑ 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου