Δευτέρα 9 Μαρτίου 2015

ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΠΡΟΒΛΕΠΕΙ Η ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ ,,,ΚΑΙ ΒΓΑΛΤΕ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ:

«Φορτωμένος» με δύσκολες καταστάσεις ο Μάρτιος
Τα άστρα συνωμοτούν για μεγάλες ανατροπές
ΦΑΓΩΝΕΤΑΙ Ο ΣΤΑΡ...ΒΑΡΟΥΦΑΚΗΣ!

Την απομάκρυνση του Γιάνη Βαρουφάκη από την ηγεσία του υπουργείου Οικονομικών, πλήθος εσωκομματικά προβλήματα στον ΣΥΡΙΖΑ, που θα επιφέρουν ακόμα και τη διάσπαση του κόμματος, καθώς και μια σειρά σημαντικών πολιτικών εξελίξεων για την Ελλάδα προμηνύουν τα αστρολογικά φαινόμενα των επόμενων ημερών!

Παράλληλα, σύμφωνα με την αστρολογική σύμβουλο και εκπρόσωπο της American Astrologers of Hellas Δήμητρα Παπανικολοπούλου, ακόμη και σε παγκόσμιο επίπεδο θα υπάρξουν πολιτικές ανατροπές, αστάθεια και τρομοκρατικά χτυπήματα! Αυτά και άλλα πολλά «γράφουν» τα άστρα για τον φετινό Μάρτιο, καθώς η «χρονιά της κατσίκας», που ήδη διανύουμε, φαίνεται πως θα ανοίξει τον δρόμο για κοσμοϊστορικές αλλαγές σε Ελλάδα, Ευρώπη και Μέση Ανατολή.

«Τα αστρολογικά φαινόμενα του Μαρτίου είναι πολλά και ισχυρά» λέει η Δημήτρα Παπανικολοπούλου (φωτό) και συνεχίζει: «Στις 17 Μαρτίου θα έχουμε το τελευταίο και πιο επικίνδυνο τετράγωνο μεταξύ Ουρανού - Πλούτωνα, που επηρεάζει την οικονομία, τη φορολογία και τις συνεργασίες μεταξύ των χωρών.

»Λίγες μέρες μετά, στις 20 Μαρτίου, θα έχουμε ηλιακή έκλειψη, η οποία θα είναι ολική για τον πλανήτη και μερική για την Ελλάδα. Θα προκαλέσει αναταραχές, σε συνδυασμό με το δυνατό Stellium, τη λεγόμενη "πολυαστρία", δηλαδή την ομάδα τριών ή περισσοτέρων πλανητών που βρίσκονται σε σύνοδο στο ίδιο ζώδιο.
»Είναι σημαντικό πως η έκλειψη αυτή πραγματοποιείται στην τρίτη τετράδα από τις τέσσερις της "ματωμένης Σελήνης", που είναι γνωστή ως "Blood Red Moon". Από την άλλη, η ηλιακή έκλειψη μαζί με τη σεληνιακή, που θα πραγματοποιηθεί στις 4 Απριλίου στο ζώδιο του Ζυγού, στις 14 μοίρες και θα είναι ορατή στη Βόρεια και τη Νότια Αμερική, την Ασία, την Αυστραλία και την Αρκτική, θα φέρει πείνα, καταστροφή καλλιεργειών από έντομα και ακραία καιρικά φαινόμενα, κυρίως στις περιοχές που θα είναι περισσότερο ορατή».
Η Ελλάδα, όπως αποκαλύπτει στην «Espresso» η κυρία Παπανικολοπούλου, θα βρεθεί στο κέντρο όλων των γεωπολιτικών ανατροπών και μάλιστα φαίνεται πως θα οδηγηθεί σε πρόωρες εκλογές!
«Ο συνδυασμός των αστρολογικών φαινομένων θα φέρει διασπάσεις, εκλογές και πολιτικές ανατροπές. Θα δημιουργηθούν προβλήματα στην κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ, με αποτέλεσμα να οδηγηθεί γρήγορα σε ανασχηματισμό. Θα έχουμε αλλαγή υπουργού Οικονομικών, ενώ στο πρόγραμμα είναι και η διάσπαση, με την ίδρυση ενός νέου κόμματος μέσα από τις ίδιες τις δυνάμεις του.

»Ο Αλέξης Τσίπρας καλείται τώρα να διαχειριστεί πολύ έξυπνα τις παγίδες οι οποίες θα του παρουσιαστούν μέσα στο επόμενο δίμηνο» αποκαλύπτει η πολιτική αστρολόγος και συνεχίζει:
«Αστρολογικά η θέση της Ν.Δ. βάλλεται, με πιθανή όσο ποτέ τη διάσπασή της και τη δημιουργία νέου κόμματος και νέου αρχηγού, που θα οδηγήσει στην έξοδο τον Αντώνη Σαμαρά.

»Την ίδια ώρα, το Ποτάμι φαίνεται να ολοκληρώνει τον ιστορικό του κύκλο, ενώ, αντίθετα, η Χρυσή Αυγή δείχνει να έχει ανοδική πορεία με νέο αρχηγό. Η Ελλάδα (όπως και όλη η Ευρώπη) θα πληγεί από ακραία καιρικά φαινόμενα, σεισμούς και πλημμύρες.

Σε προσωπικό επίπεδο τα ζώδια τα οποία θα επηρεαστούν και θα έχουν σημαντικές αλλαγές είναι Παρθένοι, Ιχθύες, Λέοντες, Υδροχόοι, Αιγόκεροι και Καρκίνοι».
«Η Ευρώπη μπροστά στο κίνδυνο της απόσχισης»«Αντίστροφη μέτρηση για τη Γερμανίδα καγκελάριο Ανγκελα Μέρκελ»
Σημαντικές είναι οι αστρολογικές προβλέψεις για όλο τον πλανήτη, αφού, όπως υποστηρίζει η Δήμητρα Παπανικολοπούλου, καλείται να κάνει αλλαγές. «Η Ευρώπη μπροστά στο κίνδυνο της απόσχισης θα φέρει μεγάλες ανατροπές. Αρχισε η αντίστροφη μέτρηση για τη Γερμανίδα καγκελάριο Ανγκελα Μέρκελ. Εκρηξη βίας αλλά και τρομοκρατικά χτυπήματα θα συγκλονίσουν Αγγλία, Γαλλία, Γερμανία, Ιταλία, ΗΠΑ, το κέντρο της Μόσχας αλλά και την "καρδιά" της Αμερικής. Δολοφονίες στην Ιταλία και απόπειρες δολοφονίας του Βλαντιμίρ Πούτιν και του Ταγίπ Ερντογάν θα φέρουν μεγάλες αναταραχές. Τα αστρολογικά φαινόμενα δείχνουν επίσης μεγάλη κοινωνική έκρηξη στην Ισπανία και στα Βαλκάνια, ενώ την ίδια ώρα γενικεύεται η σύρραξη στη Μέση Ανατολή προκαλώντας γεωπολιτική αστάθεια».
Σύμφωνα με τη διάσημη αστρολογική σύμβουλο, παρόμοια αστρολογικά φαινόμενα παρατηρήθηκαν το 1929, όταν είχαμε το οικονομικό κραχ στην Αμερική, που το 1932 επήλθε και στην Ελλάδα. «Παράλληλα είχαμε την άνοδο στην εξουσία του Μεταξά στην Ελλάδα και του Χίτλερ στη Γερμανία.

»Η δεκαετία του '30 ήταν η χειρότερη δεκαετία στον κοινωνικό ιστό της ανθρωπότητας, καθώς προκάλεσε τη δημιουργία των Ες-Ες και της υποτιθέμενης "άριας φυλής", που είχαν ως αποτέλεσμα τον θάνατο εκατομμυρίων ανθρώπων. Τη δεκαετία του '60 το συνοδικό τετράγωνο βρίσκει την Ελλάδα σε πολιτική κρίση και αστάθεια, με δολοφονίες, απανωτές εκλογικές αναμετρήσεις, αποσταθεροποίηση της κοινωνικής συνοχής και την κατάλυση της Δημοκρατίας.
»Και φτάνουμε φέτος στις 17 Μαρτίου στο τελευταίο τετράγωνο Ουρανού - Πλούτωνα (θεωρείται γενικώς πλανήτης των υπόγειων οικονομικών και πολιτικών σκανδάλων) με μπροστάρη τον Αρη που κάνει σύνοδο με τον Ουρανό (είναι ο πλανήτης της αφύπνισης). Είναι όντως ένα δύσκολο αστρολογικό φαινόμενο, το οποίο φέρνει τάσεις απόσχισης πολλών χωρών στο παγκόσμιο οικοδόμημα».

Θάνος Μακρογαμβράκης 

(ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Βρε Θάνο, καλέ Ρεπόρτερ, τι έπαθες; Εξαφανίστηκες από το δίκτυό μας, όπως και η Δήμητρα, η Αστρολόγος...που προβάλλεις... Αλλά η PRESS-BANK, πρώτη την περιέθαλψε... Πολύ...ύστερα την ανακάλυψες ΕΣΥ! ( Η κυρία Παπαδημητροπούλου ειδικεύεται στις πολιικές προβλέψεις...Να μη το... ξεχνάμε!)

1 σχόλιο: