Σάββατο 14 Μαρτίου 2015


Η δημοσιογράφος Ειρ. Νικολοπούλου έχασε την δικαστική μάχη με την οικιακή της βοηθό, που την κατηγόρησε για κλεψιά....

Το Πολυμελές Πρωτοδικείο Αθηνών με απόφασή του δικαίωσε την οικιακή βοηθό της δημοσιογράφου Ειρήνης Νικολοπούλου, καθώς έκρινε ότι η πρώην παρουσιάστρια της προκάλεσε ψυχολογική βλάβη και την διέσυρε κατηγορώντας την αδίκως ότι αφαίρεσε χρήματα από το ταμείο της εταιρείας συμφερόντων της.



Πρόκειται για μια πολύχρονη δικαστική διαμάχη, που προκάλεσε μάλιστα το ενδιαφέρον της ευρωβουλευτού του ΣΥΡΙΖΑ, Κωνσταντίνας Κούνεβα, με εκατέρωθεν αγωγές και μηνύσεις, που είχε ως αποτέλεσμα την υποχρέωση της δημοσιογράφου να αποζημιώσει την οικιακή της βοηθό, Χριστίνα Τοντόροβα, με ποσό ύψους 10.000 ευρώ. Όλα ξεκίνησαν το 2004, οπότε και η Ειρήνη Νικολοπούλου διαπίστωσε κλοπή στην εταιρεία της «About Media ΕΠΕ», αφού έλειπαν από συρτάρι γραφείου 4.170 ευρώ.

Στην κατάθεσή της στην Ένορκη Εξέταση, κατηγόρησε -αυθαίρετα όπως αποδείχτηκε- την οικιακή βοηθό της ως βασική ύποπτο της κλοπής με αποτέλεσμα να συνταχθεί κατηγορητήριο εις βάρος της το 2007.

Η κατηγορούμενη απάντησε με αγωγή και μετά από συνεχείς αναβολές, το δικαστήριο αποφάνθηκε για την αθωότητα της Χριστίνας Τοντόροβα και την αποζημίωσή της.

Το κακό όμως, σύμφωνα με τα λεγόμενα της οικιακής βοηθού που διαμένει από το 2000 νόμιμα στη χώρα μας, είχε ήδη συμβεί: η Ειρήνη Νικολοπούλου διέδωσε σε ιδιοκτήτες σπιτιών στα οποία εργαζόταν η Χριστίνα Τοντόροβα ότι είναι «κλέφτρα», με αποτέλεσμα η τελευταία να χάσει τους περισσότερους πελάτες της, δημιουργώντας της σοβαρό οικονομικό πρόβλημα αλλά και, τελικά, ψυχολογικά προβλήματα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου