Δευτέρα 16 Μαρτίου 2015

ΚΑΙΡΟΣ ΝΑ ΨΑΧΤΕΙ ΑΥΤΗ Η ΣΟΥΠΙΑ ΛΑΛΙΩΤΗΣ ΠΟΥ ΠΟΙΟΥΣΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟ!

ΨΑΧΝΟΥΝ ΜΕΧΡΙ ΛΑΛΙΩΤΗ ΚΑΙ ΒΑΣΩ, ΠΟΥ ΟΙ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΙ ΔΕΝ ΑΓΓΙΞΑΝ ΠΟΤΕ! ΛΑΛΙΩΤΗΣ:"ΔΕΝ ΕΧΩ ΤΙΠΟΤΕ ΝΑ ΚΡΥΨΩ"

Σύμφωνα με το Πρώτο Θέμα ΣΔΟΕ και δικαστές ψάχνουν μέχρι Βάσω και Λαλιώτη αλλά και τον Τουρκολιά της Εθνικής Τράπεζας επί Ν.Δ. Κάτι που δεν έγινε επί προηγούμενων κυβερνήσεων. 
Στο μεταξύ, με αφορμή το θέμα της Εφημερίδας...

«ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ» : «Ψάχνουν μέχρι Βάσω και Λαλιώτη!...», ο Κώστας Λαλιώτης έκανε την ακόλουθη δήλωση:
1.         Κάθε έλεγχος των θεσμικών οργάνων της Πολιτείας είναι ευπρόσδεκτος γιατί δεν έχω να κρύψω τίποτα και γιατί δεν έχω να φοβηθώ κανέναν.
Όλα τα περιουσιακά μου στοιχεία (προσωπικά και οικογενειακά) βρίσκονται στην Ελλάδα, είναι απολύτως διαφανή και συγκεκριμένα και είναι διαχρονικά δηλωμένα αναλυτικά και τεκμηριωμένα στις ετήσιες δηλώσεις μου για το Πόθεν Έσχες.
2.         Είναι γνωστό και αδιαμφισβήτητο ότι όλα τα χρόνια κατά τη θητεία μου στην πολιτική υπηρέτησα με πίστη τη Διαφάνεια, τη Νομιμότητα και το Δημόσιο Συμφέρον, έχοντας διαρκώς ανοιχτό μέτωπο ενάντια σε κάθε μορφή μαύρου χρήματος, ενάντια σε γκρίζες ζώνες στη δημόσια ζωή και ενάντια στις OFFSHORE εταιρείες.

Ασφαλώς και όλοι θυμούνται τις τεκμηριωμένες και δικαιωμένες αποκαλύψεις μου και τις πολυετείς συγκρούσεις μου για την περιβόητη OFFSHORE Λιβεριανή Εταιρεία MAYO και τα πλοκάμια της στην Ελλάδα.»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου