Πέμπτη 19 Μαρτίου 2015

ΚΗΔΕΨΑΝ ΗΔΗ ΤΑ ΑΣΦ.ΤΑΜΕΙΑ ΧΘΕΣ;

ΕΚΑΝΑΝ ΛΑΜΟΓΙΑ' ΣΤΟ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΙΣΤΙΚΗ ΚΡΙΣΗ; ΠΕΡΑΣΑΝ ΟΛΑ ΤΑ ΑΠΟΘΕΜΑΤΙΚΑ ΤΩΝ ΤΑΜΕΙΩΝ ΣΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ; ΜΑΣ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΝ!!!


Αν ισχύει η πληροφορία, την οποία την μεταφέρουμε με κάθε επιφύλαξη, θα πρόκειται για το τέλος των ασφαλιστικών ταμείων και συνεπώς του λαού! Σύμφωνα λοιπόν με πληροφορίες που λάβαμε πριν από λίγο, κατά την ψήφιση του νομοσχέδιου για την ανθρωπιστική κρίση (χθες) έγινε μια μεγάλη λαμογιά!

Επαναλαμβάνουμε, αν ευσταθούν όσα πληροφορηθήκαμε, στο νομοσχέδιο για την... ανθρωπιστική κρίση πέρασε άρθρο που καταργεί παλαιότερο νόμο, σύμφωνα με τον οποίο τα ασφαλιστικά ταμεία κρατούσαν το 20% των αποθεματικών τους για τις ανάγκες τους και απέδιδαν στην Τράπεζα της Ελλάδος το υπόλοιπο 80%. Σύμφωνα λοιπόν με τη νέα-αιφνίδια- και κάτω από το τραπέζι ρύθμιση, τα ασφαλιστικά ταμεία δεν θα κρατούν ούτε το 20% για τις ανάγκες τους αλλά θα καταθέτουν όλα τα αποθεματικά τους στην Τράπεζα της Ελλάδος. Ως γνωστόν το 96% της Τράπεζας της Ελλάδος ανήκει στους Ρότσιλντ!
Και μόνον αυτό καταλαβαίνει ο καθένας τι σημαίνει: το τέλος των ασφαλιστικών ταμείων, το τέλος του λαού και της χώρας. 
Να θυμίσουμε τι έγινε με το PSI. Οι άθλιοι Βενιζέλος-Σαμαράς, με τη βοήθεια του Προβόπουλου (πρώην Διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδος) κούρσεψαν σε μία νύχτα τα αποθεματικά των ασφαλιστικών ταμείων αρπάζοντάς τα από την Τράπεζα της Ελλάδος, χωρίς να ρωτήσουν κανένα. Αν τώρα δεν κατέχουν τίποτε τα ασφαλιστικά ταμεία (νοσοκομεία, Πανεπιστήμια, ΤΕΒΕ, κα) και είναι όλα στα χέρια της Τράπεζας της Ελλάδος, βάλτε κι ενα THE END (τίτλοι τέλους) στην Ελλάδα για να ολοκληρωθεί το σενάριο της καταστροφής μας!   

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου