Δευτέρα 16 Μαρτίου 2015

ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΓΙΑ BLOGGERS!

ΚΑΘΥΒΡΙΖΕΙ ΤΟΝ ΝΕΚΡΟ ΒΑΓΓΕΛΗ ΓΙΑΚΟΥΜΑΚΗ! ΠΆΡΕΜΒΑΣΗ ΤΗΣ ΔΙΩΞΗΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΣ. ΑΝΑΜΕΝΕΤΑΙ ΑΥΤΟΦΩΡΗ ΣΥΛΛΗΨΗ ΤΟΥ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗ ΤΟΥ!


Την παρέμβαση της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος προκάλεσαν οι καταγγελίες για εξύβριση και προσβολή του νεκρού Βαγγέλη Γιακουμάκη...
που δημοσιεύτηκαν σε blog. Η ιστοσελίδα έχει προκαλέσει κύμα οργής μεταξύ των χρηστών στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Στην ιστοσελίδα, της οποίας το όνομα αρνούμεθα να αναφέρουμε, υπήρχε από το πρωί σωρεία υβριστικών μηνυμάτων από ανώνυμους χρήστες οι οποίοι μιλούσαν με απαράδεκτους χαρακτηρισμούς για τον άτυχο φοιτητή και επέχαιραν για τον θάνατό του. Σε τηλεφωνική επικοινωνία του LIFO.gr με την Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος επιβεβαιώθηκε πως οι αρχές είναι ενήμερες μετά από πολλαπλές καταγγελίες πολιτών και η έρευνα για τον διαχειριστή είναι σε εξέλιξη. Σύντομα αναμένονται εξελίξεις σχετικά με τον εντοπισμό του και ενδεχομένως και επίσημες ανακοινώσεις. Πρόκειται για αυτόφωρο αδίκημα και δεν αποκλείεται να γίνουν συλλήψεις.
Πηγή: www.lifo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου