Τρίτη 17 Μαρτίου 2015

ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΚΟ-ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΑ ΠΑΡΑΤΡΑΓΟΥΔΑ:

ΟΣΑ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΜΕ –ΣΠΑΝΙΑ-ΚΑΙ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΜΑΤΙ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΟΑΜΕΡΙΚΑΝΩΝ!

<<ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΑΣΟ ΜΕΙΜΑΡΟΓΛΟΥ (Ν.ΥΟΡΚΗ) 


Επί τροχάδην σας δίνω μερικά σπαρταριστα >Παραλειπόμενα kalami.net)
Τα ''κορίτσια'' του Βαρθολομαίου στις ΗΠΑ με τους παράξενους τίτλους
Η Δαρδανελίων, η Μωκησσού, η Φασσιανής και λοιποί, μητροπολίτες και επίσκοποι, πήραν τίτλους ''επαρχιών του θρόνου'' ανύπαρκτων σήμερα. Το δυστύχημα είναι ότι μας τις  ''φέσι'' στις ΗΠΑ. Δεν γνωρίζουμε τους λόγους εμμονής του οικουμενικού Βαρθολομαίου να βάζει ''ξεφωνημένες'' σε επισκοπές και μητροπόλεις. Γνωρίζουμε όμως ότι το ''ποίμνιο'' (γιά ''άρμεγμα'') στις ΗΠΑ μειώνεται συνέχεια. Οι λάθος τακτικές- πολιτικές του φιλοχρήματου Βαρθολομαίου, είχαν και τα αντίστοιχα αποτελέσματα: Η Ομογένεια εγκατέλειψε τις εκκλησίες που έχτισε και τώρα τις εκμεταλλεύονται οι νεόπλουτοι αποτυχημένοι μητροπολίτες, που αδιαφόρησαν γιά την διατήρηση της ελληνικότητας και ασχολήθηκαν βασικά με ''αρπαχτές''.«Εάν η Ελλάδα καταστραφεί τελείως, θα μείνει ένας μαλάκας, μία πουτάνα και ένας ρουφιάνος. Είναι αρκετά για να ξαναχτιστεί από την αρχή».(Οδυσσέας Ελύτης)

Ο ΠΡΟΞΕΝΟΣ ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΜΕ ΤΑΞΙ...
Ελληνικό Προξενείο στις ΗΠΑ, το ''υπηρεσιακό αυτοκίνητο'', το...ταξί και το γέλιο της Ομογένειας
Σε κάποια Πολιτεία των ΗΠΑ, όπου έχει έδρα μεγαλο-''προξενικό κατάστημα'', δηλ. ''διπλωματικό μαγαζί'' της Ελλάδας, το άτομο επικεφαλής, δεν γνωρίζει να οδηγεί. Το ''μαγαζί'' διαθέτει καινούργιο ''υπηρεσιακό αυτοκίνητο'' και είναι άγνωστο που και πως αυτό χρησιμοποιείται. Σίγουρα όχι από το άτομο-επικεφαλή του ''μαγαζιού'', γιά το οποίο πληρώνει το ελληνικό δημόσιο, δηλ. τα μόνιμα ''κορόϊδα'' 'Ελληνες -μνημονιακά- φορολογούμενοι. Το άτομο-επικεφαλής του γεν. Προξενείου, χρησιμοποιεί πάντα το ίδιο...ταξί γιά όλες τις μετακινήσεις, με αποτέλεσμα οι καφενόβιοι της περιοχής να γνωρίζουν από πρώτο χέρι (από τον οδηγό) που πήγε και τι έκανε η ''κορυφή'' του ''προξενικού καταστήματος''. Η Ομογένεια απλά γελά και αναρωτιέται: Σε τι οφελεί η ύπαρξη ''υπηρεσιακού αυτοκινήτου''; Γιά να είναι μόνιμα αραγμένο στο γκαράζ;;; (..


Π. Καμμένος κάνει ''ρόμπες'' Θεοδωράκη και Σαμαρά
Αιχμές κατά του επικεφαλής του "Ποταμιού" Σταύρου Θεοδωράκη, αφήνει ο υπουργός Άμυνας Πάνος Καμμένος , ο οποίος δηλώνει ότι αν χρειαστεί να μιλήσει μαζί του, θα μιλήσει κατευθείαν... στον Μπόμπολα. Πυρά και εναντίον του Αντώνη Σαμαρά.
Σε συνέντευξή του στην εφημερίδα "Real News" , ο Πάνος Καμμένος λέει: «Σας έχω επαναλάβει πολλές φορές ότι αν χρειαστώ κάτι, αντί να μιλήσω με τον κ. Θεοδωράκη, θα μιλήσω κατευθείαν με τον κ. Μπόμπολα. Δεν έχω καμία αμφιβολία ότι ο κ. Θεοδωράκης είναι ένας πολύ καλός μάγειρας στο κρητικό του εστιατόριο, αλλά μπορεί, απογοητευμένος από το ότι δεν έγινε κυβέρνηση για να εξυπηρετήσει τα αφεντικά του, να συνεχίσει να μαγειρεύει κοχλιούς προς τέρψιν των φίλων του».
Σφοδρή είναι όμως και η επίθεση που εξαπολύει εναντίον του πρώην πρωθυπουργού, Αντώνη Σαμαρά, για τον οποίο λέει ότι «έχει σύρει τη ΝΔ στη νέα πολιτική του ερημιά... Ο Αντώνης Σαμαράς μπορεί να παραμείνει στην ηγεσία του συνονθυλεύματος Πολιτικής Άνοιξης και ΛΑΟΣ που ο ίδιος δημιούργησε. Ουδέποτε ήταν στη Νέα Δημοκρατία. Άλλοτε την ανέτρεπε, άλλοτε την εκβίαζε και άλλοτε την καταλάμβανε με εισαγωγή στελεχών που στο παρελθόν δεν θα τολμούσαν να περάσουν την πόρτα της ΝΔ. Νέα Δημοκρατία και Αντώνης Σαμαράς είναι δύο έννοιες που δεν συνάδουν. Φοβάμαι πολύ ότι δεν θα υπάρχουν πλέον ούτε ο ένας, ούτε ο άλλος».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου