Τρίτη 17 Μαρτίου 2015

ΚΑΙ ΔΙΗΓΩΝΤΑΣ ΤΑ ΝΑ ΚΛΑΙΣ....

Ο ΚΑΜΕΝΟΣ ΠΑΕΙ Ν.ΥΟΡΚΗ! ΚΑΙ ΟΙ ΟΜΟΓΕΝΕΙΣ ΤΟΥ ΤΑ ΨΕΛΝΟΥΝ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΛΑ!

ΟΣΑ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΜΕ –ΣΠΑΝΙΑ-ΚΑΙ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΜΑΤΙ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΟΑΜΕΡΙΚΑΝΩΝ!ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΑΣΟ ΜΕΙΜΑΡΟΓΛΟΥ (Ν.ΥΟΡΚΗ)
Δείτε πως τον… υποδέχονται στο δημοφιλές ΚΑΛΑΜΙ
Ε-Ε-'Ερχεται...για 8 ημέρες στη Νέα Υόρκη ο υπουργός 'Αμυνας γιά την...παρέλαση
''Προβοκάτσιες'' οι φήμες περί προετοιμαζόμενου ''κούγκι'' του υπουργού 'Αμυνας Π. Καμμένου στο ελληνικό ''γκέτο'' Αστόριας...Τις φήμες κυκλοφορούν οι ''ψεκασμένοι'' της ''Νέας Δημοκρατίας'' και του ΠΑΣΟΚ στο ''γκέττο'' μας... Μόνο γιά 8 (οκτώ) ημέρες (27 Μαρτίου -3 Απριλίου) θα είναι το ταξίδι του υπουργού (και της συνοδείας του) στην μεγαλούπολη, όπου θα εκπροσωπήσει την κυβέρνηση στην φθίνουσα -χρόνο με τον χρόνο- εμπορική ελληνική παρέλαση 29 Μαρτίου '15, την αποκαλούμενη και ''εθνική''. Οι φήμες άρχισαν όταν δημιουργήθηκαν και τα ερωτήματα του τύπου «...οι εορταστικές εκδηλώσεις είναι μερικές ώρες σε δύο ημέρες... Να δει και τον ''φευγάτο'' αρχιεπίσκοπο γιά να ''υποβάλει τα σέβη'' του και να τονίσει την προσφορά του, που του έδωσε τον τίτλο ''νεκροθάφτης της ελληνικής γλώσσας'', μας κάνουν με το ζόρι, τρεις ημέρες. Ουάσιγκτον δεν θα πάει. 'Αρα 8 ημέρες, γιά την ακρίβεια 9 ημέρες, Νέα Υόρκη μόνο γιά μιά 3ωρη παρέλαση και 2-3 μικροεκδηλώσεις, ΠΩΣ δικαιολογούνται; Γιά ψώνια έρχεται και τουρισμό με κρατικό χρήμα, ακολουθώντας το -συνηθισμένο- παράδειγμα προκατόχων του; Μήπως εκείνες τις ημέρες -μετά την παρέλαση- γίνει και η δίκη των κατηγορούμενων γιά απάτη, δηλ. του πρόεδρου και δηλώνοντα ''κομματάρχη'' των ΑΝ.ΕΛΛ. (πρώην ''κομματάρχη'' καραμανλικής ΝΔ) και μελών Συμβούλιου της ελληνικής Ομοσπονδίας που κάνει την εμπορική παρέλαση και ο υπουργός συμπαρασταθεί; 'Η μήπως παρατείνει την παραμονή του γιά να παρευρεθεί και σε εκδήλωση εμπορικής επιχείρησης... μητσοτακικού ενδιαφέροντος ;;;»... (Περισσότερα σύντομα)
Σημ.: Το ΚΑΛΑΜΙ διαβεβαιώνει ότι ΔΕΝ θα γίνει το...''κούγκι'' στη Νέα Υόρκη, επειδή την ίδια ημέρα, 29 Μαρτίου, ο ''υπαρχηγός'' του υπουργού Τέρενς ο Quick, θα εκπροσωπήσει την κυβέρνηση στην παρέλαση στο Σικάγο. Και από ένα ''κούγκι'' δεν θα μπορούσε να λείψει ειδικά ο Τέρενς.
Παρέλαση γιά 25η Μαρτίου: Διασύρουν πάλι την Ομογένεια ΗΠΑ οι τυχοδιώκτες της ελληνικής Ομοσπονδίας Νέας Υόρκης
Γιά μία ακόμα χρονιά, το ελληνικό Δημόσιο θα πληρώσει τα αεροπορικά εισιτήρια των ευζώνων που θα συμμετάσχουν στην φθίνουσα εμπορική παρέλαση-καρνάβαλο, 29 Μαρτίου στο Μανχάτταν, με ''αρχηγό'' τον αποτυχημένο αρχιεπίσκοπο. Οι εξευτελίζοντες την Ομογένεια τυχοδιώκτες, έχουν καθαρό κέρδος πάνω από 200.000 δολ. από την παρέλαση 2014. Ούτε τα αεροπορικά εισιτήρια των ευζώνων πληρώνουν (κόστος 19.000 δολ.) δεχόμενοι να τα πληρώσει το ελληνικό Δημόσιο, την ώρα που παιδιά ΠΕΙΝΑΝΕ στην Ελλάδα. Και μετά ''αναρωτιούνται'' γιατί τους βρίζει η Ομογένεια.
Σημ.: Οι διοργανωτές της παρέλασης (Ομοσπονδία) χρησιμοποιούν τους εύζωνες της προεδρικής φρουράς ως ''κράχτες'' γιά την προσέλκυση κόσμου στην εμπορική παρέλαση-καρνάβαλο, που χρόνο με τον χρόνο μικραίνει. Εφέτος, θα είναι θαύμα αν παρελαύνοντες και θεατές ξεπεράσουν τις 8.000.
Χάλια -διαχρονικά- αδιόρθωτα: Πότε θα σοβαρευτούν στο υπουργείο Εξωτερικών Eλλάδας;

ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ Ή ...ΕΞΩΦΡΕΝΙΚΩΝ ,όπως το αποκαλούν οι Ελληνοαμερικανοί!

Πληροφορούμεθα ότι ετοιμάζονται να κάνουν Γενικό Γραμματέα Απόδημου Ελληνισμού (ΓΓΑΕ) τον κομματικό (ΣΥΡΙΖΑ) Βασίλη Πριμικήρη (σ.σ.: ανεπίσημα οι του Υπ.Εξ. ''διαψεύδουν'' το δημοσίευμά μας). Αλλά η άγνοια του ''υποψήφιου'' για ζητήματα απόδημου Ελληνισμού ''τσακίζει κόκκαλα''. Ενδεικτικό το γεγονός ότι ακόμα μιλά γιά (κρατικοδίαιτο, απόλυτα αποτυχημένο) ''Συμβούλιο Απόδημου Ελληνισμού'' (ΣΑΕ), που τυπικά και ουσιαστικά ''πέθανε'' την περασμένη δεκαετία, ενώ ουδέποτε αντιπροσώπευσε ποσοστό μεγαλύτερο του 3-4% της Ομογένειας. Χώρια τα χαζά (σ.σ.: βλέπε και παρακάτω περί ''Εκπαίδευσης''), όπως διατυπώθηκαν σε άρθρο του στην ''Αυγή'', ως ''επίσημες θέσεις'' του ΣΥΡΙΖΑ !!! περί ψήφου Απόδημων, ομογενειακών Οργανώσεων κ.ά. Eπειδή -από ότι φαίνεται- αποφασίσατε, άθελά σας, να... διασκεδάζετε την Ομογένεια, γιατί κ. Ν. Κοτζιά δεν κάνετε και τον ''αξιότιμο'' κ. Γιώργο Μέρμελα... ''πρέσβη'' στις ΗΠΑ ή... ''υφυπουργό'' γιά Απόδημους, αφού μπαινοβγαίνει στο υπουργείο σας (όπως έκανε με κάθε κατάσταση πριν), πουλώντας μάλιστα και ''ρουσφετολογική'' εκδούλευση σε διπλωμάτες μέσα στο Υπ.Εξ., αφήνοντας να εννοηθεί ότι έχει ''υψηλές γνωριμίες'' που φτάνουν μέχρι το... Μαξίμου, ενώ σας ''τίμησε'' κι εσάς με την ''εκλεκτή παρουσία'' του στην τελετή παράδοσης-παραλαβής;;; Τα ''προσόντα'' του είναι...εγνωσμένα. 

Ρωτήστε και τον προκάτοχό σας Ευ. Βενιζέλο, που του έδινε γερές χορηγίες όταν ήταν στο Πολιτισμού γιά την καλοστημένη κομπίνα ''προώθησης της Ελλάδας'', στο ''Ντίσνεϋ Γουόρλντ'', στο Ορλάντο Φλόριδας, ΗΠΑ. Ρωτήστε και τον ''Αθήνα 2004'' γιά παρόμοιες περιπτώσεις -στον ίδιο χώρο- σπατάλης δημόσιου χρήματος, που οδηγήθηκαν στην Δικαιοσύνη. Αφού ετοιμάζετε τον κ. Β. Πριμικήρη γιά ΓΓΑΕ (υποθέτουμε γιά να διασκεδάζει ο απόδημος Ελληνισμός) και ο κ. Μέρμελας (ή ''Μητσάρας'', που είχε διατελέσει και... ''άτυπος σύμβουλος'' Ντόρας και GAP) εξακολουθεί να μπαινοβγαίνει στο Υπ. Εξ., τότε μόνο μία φράση μπορούμε να πούμε: Είστε ασοβάρευτοι και δίκαια αποκαλείται το υπουργείο, ''Εξωφρενικών'' (αν και η ονομασία ''εξωφρενικών'' το... αδικεί. Θα του άξιζε καλύτερη, π.χ. ''υπουργείο διαχρονικών καραγκιόζηδων'').
Σημ.: Την διαχρονική... ''σοβαρότητα'' του υπουργείου ''πιστοποιεί'' και η πλειοψηφία των διπλωματών του στις ΗΠΑ, γνωστών και ως ''τουριστών''.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου