Παρασκευή 3 Μαΐου 2013

ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΦΑΙΔΡΟΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΠΑΙΔΕΙΕΣ... ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΝΩΡΙΜΩΝ ...

Ο ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΣ ΚΑΜΙΝΗΣ ...ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΘΗΝΑΙΩΝ...ΣΕ ΝΕΕΣ ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΕΣ.. ΝΤΑΒΑΤΖΗ ΤΩΝ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ !


Άμετρος έως κοινός βλαξ... πασχίζει με κάθε μέσο να επιβάλλει τη θολοκουλτούρα του, κάνοντας τον Δον Κιχώτη- νταβατζή των λαθρομεταναστών!Απολαύσατε τις χθεσινές , για μια ακόμη φορά ασυναρτησίες του... ότι δα ο δωρητής δεν έχει δικαίωμα που θα δώσει το δώρο του. Μοιράζω τρόφιμα μόνο σε έλληνες και σε κανέναν άλλον πούστη και δη εισβολέα λάθρα. Επιλογή του δωρητή , της Χρυσής Αυγής.. Έλα όμως που ο μπάσταρδος αυτός Καμίνης  και θολός νοητικά.. ήθελε τα δωράκια ... τους, οι Χρυσαυγίτες ...έπρεπε... να τα μοιράσουν και στους λαθρομετανάστες..

Κι έγινε χαμός με τις ηλιθιότητες του καραγκιόζ -δημάρχου Αθηναίων... Ο Καραγκιόζ Τύπος αυτός δεν ελέγχεται... είναι λέει και βοηθητικός προφεσοράκος. Να τον χαίρονται οι ...φοιτητές του, αν είχε ποτέ βέβαια...
Το όλο θέμα ο μαλάκας αυτός... το εστίασε στη λεπτομέρεια πως ..δα ..Οι χρυσαυγίτες δεν του ζήτησαν ...άδεια για να μοιράσουν τα δωράκια τους, στην πλατεία Συντάγματος~
Ο φτηνός αυτός αρχίδης  θα πρέπει να πεί πότε έδωσε άδεια σε ανάλογες περιπτώσεις σε αγρότες παραγωγούς κ.λ.π. που καταλάμβαναν την διάσημη πλατεία και μοίραζαν πατάτες και μπρόκολα στο λαό; Ο Τύπος θεατρινίζει , καιροσκοπεί... χαϊδολογώντας τους λαθραίους που τον υπερψήφισαν στις προηγούμενες εκλογές και προσδοκά επανάληψη της φαιδρότητας. Αρχίδια καλαβρέζικα...θα ξαναεκλεγεί ο ανθέλλην αυτός.Θα εξαφανιστεί στις σπηλιές όπου έλκει την  καταγωγή του...

Τώρα ως προς τους Χρυσαυγίτες , τα έχουμε πεί εγκαίρως.. Τα επαναλαμβάνουμε με την ευκαιρία των νέων μαλακοειδών επιδόσεων του καραγκιόζ- δημάρχου της ευκλεέστερης πόλης του κόσμου!

Οι Χρυσή Αυγή, πολιτικά είναι ..παιδική χαρά. Μα όχι περίπτωση του πεταμού. Ειναι ένα γεγονός! Απειλείται σήμερα ως πολιτικό σχήμα πανταχόθεν από όλο το χρεοκοπημένο πολιτικό μας σύστημα..με αφανισμό. Από Σαμαρά και Βενιζέλο και με όλα τα τσιμπράγκαλά τους, ΟΛΟΙ εν μιά γραμμή,  τη λοιδωρούν και την ξεφωνίζουν ως ..ΝΑΖΙ κ.λ.π.

Το ατύχημα με τη Χρυσή αυγή είναι ότι στα σπλάχνα της , δεν διαθέτει σώφρονες πολιτικούς άνδρες. Είναι απλά ένα ασκέρι απαίδευτων που κοτσανολογούν με μόνο όπλο το νταηλίκι.Φωνασκούν... Είναι όλοι τους θυμωμένοι! Τα περί νεοναζισμού είναι φαιδρότητες. ...Όμως αυτή η παρεούλα από το πουθενά ..αγγίζει τις προσδοκίες των Ελληνων... Τα καθίκια του κατεστημένου της παλαιάς πολιτικής , σκιάχτηκαν με την εμφάνισή τους και τις εκλογικές  επιτυχίες που κέκτησαν....Ο λόγος τους, οι θέσεις τους ...αναφέρεται σε προβλήματα που τα καθίκια του λαμόγιου και κλεφταράδικου .. παλαιοκοματισμού...επό δεκαετίες ..αδιαφορούσαν.. πρόστυχα... Για να τα μασάνε βέβαια. Όλοι οι πολιτικοί της παλαιά κάστας... είναι βουτηγμένοι στη λαμογιά...Μέχρι χθές εκείνος ο Τίποτας Βύρων Πολύδωρας ... διόρισε την κόρη του στη Βουλή, όντας δα ο ίδιος μιας ημέρας πρόεδρος της Βουλής!

Μια μικρή εξέραιση μπορεί να γίνει με εκείνον τον Κασιδιάρη.. Όχι σπουδαί πράματα. Τσαντίλας είναι έως χυδαίος, αφού ο Καμπάνταης τόλμησε να χειροδικήσει σε γυναίκα ( Λιάνα Κανέλη).. που του βγήκε μάλιστα σε καλό...λόγω βέβαια παιδείας αυτού το υπέροχου λαού... που τον επιβράβευσε , όπως και παλαιότερα επιβράβευσε τον Ανδρέα Παπανδρέου, που πούλησε την επίσημη γυνα΄λικα του υπερ της τυχοδιώκτισας, ευκαιριακής κ. Δήμητρας Λιάνη! Οι προστυχιές των πολιτικών μας είναι απύθμενες! Βάθος αμέτρητον! Πάντως ο εν λόγω καμπάνταης Κασιδιάρης , αρθώνει κάποιο λόγο...πολιτικής υφής.. μα λίγος και ισχνός, λόγω της παρορμητικότητας του... Υπόψιν δε πως είναι γέννημα και θρέμμα  του Νέου Κόσμου... Πήγαινε εκεί στο Δημοτικό σχολείο επί της Ευδόξου... οι πάντες έχουν να μιλάνε για ένα "πανέξυπνο παιδί.."
Ναι ο Κασιδιάρης είναι πανέξυπνος... αλλά ..παιδί! Παραμένει ανώριμα...παιδί!


Η Χρυσή Αυγή ..καταγγέλλει πράγματα που όλοι μας ξέρουμε και διαμαρτυρόμαστε! Και συμφωνούμε .΄Ομως η πολιτική κίνηση αυτή δεν πρόκειται να καρπίσει αν δεν σοβαρευτεί πολιτικά.
Με το νταηλίκι δεν γίνεται τίποτε...

΄Οσο προς τις άλλες πολιτικές δυνάμεις που έχουν αναλάβει την εργολαβία..εξαφάνισης του κομματιδίου αυτού... και εν συγχορδία τρέχουν να την φιμώσουν, -δεν βλέπετε όλοι πως ... εν χορώ...μιλάνε για νεοναζιστικό κόμμα-

 Ένα , λέμε πως  είναι βέβαιο, ότι ΘΑ ΣΠΑΣΟΥΝ ΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΤΟΥΣ, διότι οι μεθοδεύσεις και φαντασιώσεις τους είναι εκτός  αληθινού δημοκρατικού πνεύματος...Θα πείτε πότε και σε ποιά εποχή διαπνέονταν οι πολιτικοί μας από δημοκρατικό πνεύμα;

Φασισταριό του κερατά αποδείχτηκε ότι είναι... Να μόλις χθές ..διώχτηκε από τη δουλειά της ..καθηγήτρια του Κολλεγίου Αθηνών, επειδή, η χριστιανή... έβαλε κακό βαθμό στο γιό ..άλλου μαλάκα, ΄Ελληνα πρωθυπουργού του  αξιοτίμου  Αντυιαν Σαμάρα!.. Τον και ξεσαμάρωτο!
Αυτά
Και μην σας πιάσει ,ω άσκεπτοι, το φιλοδημοκρατικό σας... το αντιναζιστικό σας, το αντιρατσιστικό σας (αυτό το τελευταίο είναι νέο καταγέλαστο φρούτο στην ελληνική ζωή).....μένος... Σκεφθείτε μόνον ότι σήμερα η Ελλάς κυβερνάτε από Ναζί ορίτζηναλ της Μέρκελ και Σόϊμπλε! Αν μπορείτε να σκεφθείτε... (Ναί έχουμε επιφυλάξεις.. γιατί σας έχουμε καρατσεκαρισμένους.. Ω, Κωλο-Έλληνες!)

ΑΝΤΩΝΗΣ ΠΟΛΙΤΗΣ ..και πάντα λεύτερος πολίτης!
(βασικά καθηγητής.. Πανεπιστημίων)


 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου