Τετάρτη 4 Ιανουαρίου 2017

ΚΑΚΑ-ΑΜΟΙΡΟΣ Ο ΠΡΕΣΒΥΣ ΜΑΣ ...ΑΜΟΙΡΙΔΗΣ ,,,ΤΟΝ ΕΦΑΓΕ Η ΒΡΑΖΙΛΙΑΝΑ ...ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟΥ!ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ ... ΠΡΟΣΕΧΕΤΕ ΜΕ ΠΟΙΕΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ...ΤΑ ΦΤΙΑΧΝΕΤΕ!

ΑΜΟΙΡΟΣ Ο ΑΜΟΙΡΙΔΗΣ ΜΕ ΤΗΝ ΓΚΟΜΕΝΑ ΠΟΥ ΠΑΝΔΡΕΥΤΗΚΕ!


Κυριάκος Αμοιρίδης: Νέα σοκαριστικά στοιχεία για τη δολοφονία του Έλληνα πρέσβη

Ο ΝΕΓΡΟΣ ΓΚΟΜΕΝΟΣ ... ΚΑΙ Η ΒΡΑΖΙΛΙΑΝΑ ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟΥ ΠΡΕΒΕΥΣΤΗ!...


Νέα στοιχεία «φωτιά» για το σατανικό παράνομο ζευγάρι Φρανσουάζ Αμοιρίδη και Sérgio Gomes Moreira Filho φέρνουν στο φως της δημοσιότητας τα βραζιλιάνικα ΜΜΕ.

Όπως αποκαλύπτουν, το κίνητρο της δολοφονίας δεν ήταν μόνο το να ζήσουν ελεύθερο τον έρωτα τους, αλλά και το να πάρουν τα όποια περιουσιακά στοιχεία του Κυριάκο Αμοιρίδη, ακόμα και τα χρήματα από μια ασφάλειας ζωής που φέρεται να είχε κάνει. Αυτό προκύπτει από το ό,τι οι Βραζιλιάνοι αστυνομικοί, σύμφωνα με εκεί μέσα ενημέρωσης, θεωρούν ότι ο Έλληνας πρέσβης είχε κάνει ασφάλεια ζωής ή διαθήκη και αυτό το ήξερε η Φρανσουάζ.
Σύμφωνα με τον επικεφαλής των ερευνών Evaristo Magalhães η διαβολική σύζυγος και ο σκληροτράχηλος εραστής της και στέλεχος της στρατιωτικής αστυνομίας, σκόπευαν «να πάρουν τα χρήματα και να ζήσουν μια καλή ζωή». Ο ίδιος μάλιστα προσθέτει ότι τα χρήματα που υποσχέθηκε η Φρανσουάζ Αμοιρίδη στον ανιψιό του εραστή της, τον Eduardo Moreira Tedeschi de Melo, ο οποίος με την κατάθεσή του «έκαψε» το σατανικό ζευγάρι, θα προέρχονταν από αυτή την διαθήκη ή την ασφάλεια ζωής. Γι’ αυτό το λόγο εκτιμά, επίσης, η 40χρονη γυναίκα είχε πει στον ανιψιό του δολοφόνου ότι θα του έδινε τα χρήματα -80.000 δολάρια- ένα μήνα μετά το έγκλημα.
Να σημειώσουμε, τέλος, πως η ΕΛ.ΑΣ. θα στείλει στις Αρχές της Βραζιλίας γενετικό υλικό της μητέρας του δολοφονηθέντος Έλληνα πρέσβη για την ταυτοποίηση του θύματος. Πρόκειται για μία τυπική διαδικασία που ακολουθείται σε αυτές τις περιπτώσεις, προκειμένου να εξαντληθεί και η τελευταία πιθανότητα λάθους στην ταυτοποίηση του πτώματος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου