Κυριακή 22 Ιανουαρίου 2017

ΒΡΕ..ΒΡΕ ΚΑΤΙ ΜΠΟΥΜΠΟΥΚΙΑ ΠΟΥ ΜΑς ΠΡΟΕΚΥΨΑΝ...-ΓΙ ΑΥΤΟ ΚΙ ΑΠΟΡΡΟΎΜΕ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΜΑΛΆΚΕΣ ΤΑΠΕΙΝΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ...ΤΕΤΟΙΑ ΣΑΪΝΙΑ ΤΟΥ ΤΙΠΟΤΑ ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ!

ΑΝΔΡΕΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΥ ...ΖΕΙ ΚΑΙ ΒΑΣΙΛΕΥΕΙ ...ΣΤΙΣ ΗΠΑ!

ΤΟ ΟΡΓΑΝΟ ΤΩΝ ΔΑΝΕΙΣΤΩΝ ΕΧΕΙ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΟ ΤΟ ΑΣΥΛΟ ΤΟΥ...
 το σπιτακι... όπου ζει αξίας 750,000 δολ. ο ΦΩΤΟΧΟΜΠΙΝΕΣ Α.ΓΕΩΡΓΙΟΥ!!!
ΟΙ ΕΘΝΙΚΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ, ΧΡΥΣΟΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ, ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΔΩΣΟΥΝ ΤΗΝ "ΠΑΤΡΙΔΑ ΤΟΥΣ"... 

Μόνον ο λαός, στη συντριπτική πλειοψηφία του,  ακόμα δεν βλέπει την ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ ΑΠΟ ΟΛΑ ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΑ ΚΟΜΜΑΤΑ, εξακολουθεί να παραμένει υποταγμένος στην τραγωδία και στην παγίδα που του έστησαν... ΚΑΙ ΞΑΝΑΨΗΦΙΖΕΙ ΤΟΥΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΣ ΤΟΥ.
 


ΑΝ ΥΠΗΡΧΕ ΛΑΟΣ, ΣΗΜΕΡΑ, ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΕΘΝΙΚΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΤΣΙΡΑΚΙΑ ΤΟΥΣ, ΑΠΟ ΤΟ 1974 ΚΑΙ ΜΕΤΑ, (ΟΛΕΣ ΟΙ ΗΓΕΣΙΕΣ ΤΩΝ ΘΕΣΜΩΝ ΚΑΙ Η ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΤΗΣ Α-ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ) ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΑΠΟ ΜΙΑ ΣΦΑΙΡΑ ΣΤΟ ΔΟΞΑ ΠΑΤΡΙ.


Καλλιόπη Σουφλή

Το βασικό εκτελεστικό όργανο της μεγαλύτερης συνωμοσίας της νεότερης ελληνικής ιστορίας (μεγαλύτερης ακόμα και από τον σχεδιασμό των πραξικοπηματιών του 1967 και με απείρως πιο ολέθρια αποτελέσματα) ο Ανδρέας Γεωργίου που πλαστογράφησε το έλλειμμα της ΕΛΣΤΑΤ (κατ'έντολήν, φυσικά του τότε πρωθυπουργού Γ.Παπανδρέου και έφερε τον όλεθρο των μνημονίων στη χώρα), δημιουργεί (ένα ακόμα...) πολιτικό-διπλωματικό πρόβλημα στην Ελλάδα.

ΡΕΠΟΡΤΑΖ του Πέτρου Αναστασίου
ΤΟ ΣΑΪΝΙ Ο ΓΕΩΡΓΙΟΥ!

Οπως δημοσιεύει το pronews.gr από το πρωί η Κομισιόν επιμένοντας στην στήριξη του πρώην επικεφαλής της ΕΛΣΤΑΤ, συνδέει την επικείμενη αξιολόγηση με την εξέλιξη της υπόθεσης απαιτώντας από την ελληνική κυβέρνηση να παρέμβει προκειμένου να κηρυχθεί αθώος ο υπάλληλος της (διαβάστε σχετικά εδώ).

Η Κομισιόν, ήδη έχει λάβει από χθες την απάντησή της από την πλευράς του "καραμανλογενούς" (έχει σημασία αυτό, όπως θα δούμε στην συνέχεια) υπουργού αναπληρωτή κατά της Διαφθοράς, Δ.Παπαγγελόπουλου (διαβάστε σχετικά εδώ), αλλά εδώ πλέον στοιχειοθετείται, όχι απλώς η υπόγεια σύνδεση Γεωργίου-δανειστών, αλλά και καταδεικνύεται εμμέσως πλην σαφώς, ότι οι δανειστές με την συνεργασία του Γ.Παπανδρέου, είχαν τοποθετήσει τον Γεωργίου στην θέση αυτή για να προδώσει την χώρα! 

Τι αμοιβές, πέρα από την ασυλία που του εγγυήθηκαν, έλαβε ο Γεωργίου είναι άγνωστο, αλλά ένα μικρό δείγμα το φέρνει μια... απόδειξη "ΕΝΦΙΑ made in USA", όπου το αμερικανικό δημόσιο τον καλεί να πληρώσει ποσό $9.126 για την έπαυλη που έχει αγοράσει σε προάστιο της πρωτεύουσας Ουάσιγκτον, αντί 753.900 δολαρίων!


Ναι, καλά διαβάσατε, ο Ανδρέας Γεωργίου πρώην επικεφαλής της ΕΛΣΤΑΤ αγόρασε έπαυλη στην αμερικανική πρωτεύουσα, όπου και διαμένει μόνιμα προκειμένου να αποφύγει τις δικαστικές διώξεις στην Ελλάδα και να βρίσκεται υπό την προστασία των Αμερικανών!

Επιμένουμε, ότι ο μεγάλος ένοχος που θα πρέπει να καθίσει στο σκαμνί του ειδικού δικαστηρίου πρώτος, με δεύτερο τον Γεωργίου είναι ο Γ.Παπανδρέου, αλλά βέβαια, ποιος να το κάνει; Η κυβέρνηση Σαμαρά-Βενιζέλου που είχε ηθική και πολιτική νομιμοποίηση, τα έδωσε όλα στους δανειστές, ίσως γιατί οι ανοικτές υποθέσεις που είχαν οι δύο ηγέτες της κυβέρνησης από παλαιότερες εμπλοκές τους σε υποθέσεις σκανδάλων (Siemens, υποβρύχια Type 214) και οι οποίες συμπτωματικά πήγαζαν από την Γερμανία, ήταν "δεμένοι χειροπόδαρα" καθώς η γερμανική κυβέρνηση έχει "πρωτόλεια ντοκουμέντα" αυτής της εμπλοκής.

Ετσι το αυταπόδεικτο έγκλημα, με την πλασματική εκτίναξη του ελλείμματος και την ψεύτικη χρεοκοπία της χώρας που άνοιξε την πόρτα για τις σκοτεινές εποχές των Μνημονίων, όχι απλώς έμεινε ατιμώρητο, αλλά ο Α.Γεωργίου, παρά τις συγκλονιστικές καταθέσεις των υπόλοιπων υπαλλήλων της ΕΛΛΣΤΑΤ και τα στοιχεία που υπήρξαν, αθωώθηκε με βούλευμα.

Η νυν κυβέρνηση έχει άλλες προτεραιότητες και η προσέγγιση του Γ.Παπανδρέου με τον Α.Τσίπρα, σίγουρα δεν είναι άσχετη της ανάγκης επιβίωσης που νιώθει πρώην πρωθυπουργός.

Από εκεί και πέρα μόνο τυχαίο δεν είναι ότι ο νυν πρόεδρος της ΝΔ Κ.Μητοστάκης πέρασε την υπόθεση Γεωργίου "σφυρίζοντας αδιάφορα": Η νυν ηγεσία της ΝΔ είναι "δεμένη" με τον Α.Σαμαρά και σε έχει ανοίξει την αγκαλιά της στον Ε.Βενιζέλο. 

Βέβαια ο  Κ.Καραμανλή αυτό δεν το αφήνει να περάσει έτσι. Για την πλευρά Καραμανλή ο Α.Γεωργίου συμβολίζει τον πράκτορα που ανέλαβε να αμαυρώσει την εικόνα του άτυπου, αλλά πραγματικού ηγέτη της κεντροδεξιας στην Ελλάδα εμφανίζοντας ότι είχε πραδώσει μια χώρα πτωχευμένη. Κατά τους "καραμανλικούς", όποιος τον στηρίζει, όπως οι Κ.Μητοστάκης, Α.Σαμαράς κλπ, απλά "συμμαχούν με το ψέμμα".

Και για να μιλήσουμε επί της ουσίας, η Ελλάδα το 2009 ήταν σε άσχημη οικονομική κατάσταση, εν μέρει λόγω της διεθνούς οικονομικής κρίσης του 2008 και εν μέρει γιατί ο Κ.Καραμανλής δεν τόλμησε τις αναγακίες τομές, αφού ήταν καλός στην στρατηγική σύλληψη, αλλά κακός στην εκτέλεσή της. 

Ομως η Ελλάδα δεν ήταν σε χειρότερη κατάσταση, ούτε από την Ιταλία, ούτε φυσικά από την Ισπανία ή την Πορτογαλία ή ακόμα και την Γαλλία κλπ., όπως πλέον με σαφήνεια αποδεικνύεται.

Και θα μπορούσε εύκολα να συνεχίσει να δανείζεται από τις αγορές, αν έλειπαν τρεις μοιραίοι άνθρωποι: Ο Γ.Παπανδρέου, ο Γ.Παπακωνσταντίνου και ο Α.Γεωργίου. Οι οποίοι βέβαια, εκτέλεσαν συγκεκριμένη αποστολή. 

Και τώρα κανείς δεν γνωρίζει, πότε και με ποιο τρόπο θα ξεφύγει η χώρα από την κόλαση στην οποία την έχουν βάλει. Με την ψήφο του ελληνικού λαού, να μην ξεχνιόμαστε...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου