Δευτέρα 9 Ιανουαρίου 2017

ΞΑΦΝΙΚΟ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΕΡΓΟ - ΓΙΑΤΙ η Βουλγαρία στέλνει ΞΑΦΝΙΚΑ, 2.000 "ΚΟΜΜΑΝΤΟΣ", στα σύνορα της με την Τουρκία;

Η Βουλγαρία στέλνει 2.000 ‘κομμάντος’ στα σύνορα με Τουρκία Το υπουργείο Εθνικής Αμύνης της Βουλγαρίας ανακοίνωσε την πρόθεσή του, να στείλει επιπλέον δύο χιλιάδες στρατιώτες για ενίσχυση των βουλγαρο-τουρκικών συνόρων, που θα συνδράμουν στην προστασία της χώρας από τους παράνομους μετανάστες!

Αυτός ο Πρωθυπουργός γιατί ανησυχεί κι εμείς όχι;

Αυτό δήλωσε ο υπουργός Αμύνης, Νικολάϊ Νέντσοφ αναφέροντας τους λόγους:
«Ό, τι συμβαίνει στο Αφγανιστάν, το Πακιστάν, το Ιράν , το Ιράκ, τη Λιβύη και τη Συρία, δεν μας αφήνουν περιθώρια για ηρεμία Για την προστασία των νότιων συνόρων μας, είμαστε έτοιμοι ανά πάσα στιγμή μέσα σε λίγες ώρες, να στείλουμε δύο χιλιάδες στρατιώτες που έχουν περάσει από ειδική εκπαίδευση».

Ο ίδιος τόνισε, ότι η Βουλγαρία θα λάβει συγκεκριμένα μέτρα για την βελτίωση των συνθηκών διαβιώσεως των στρατιωτών στα σύνορα, αφού προβλέπεται η παραμονή τους να είναι μακρά.

ΥΠΟΓΡΑΜΜΙΖΕΤΑΙ ΜΕ ΕΜΦΑΣΗ ΠΩΣ, τι η Βουλγαρία ζήτησε από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή, να της δώσει ως βοήθεια ποσό ύψους € 160 εκατομμυρίων, για την ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΩΝ ΣΥΝΟΡΩΝ της, αφού αποτελούν εξωτερικά σύνορα της ΕΕ, ώστε να περιορίσει τη ροή των προσφύγων και των μεταναστών.

Η είδηση αυτή γιατί ήταν κρυμμένη;
Η γειτονική χώρα κάνει τις κινήσεις της. Εμείς;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου