Κυριακή 29 Ιανουαρίου 2017

Αλλαγή 180 μοιρών στις σχέσεις Ρωσίας-ΗΠΑ με ένα…τηλεφώνημα (Vid)

Αλλαγή 180 μοιρών στις σχέσεις Ρωσίας-ΗΠΑ με ένα…τηλεφώνημα (Vid)
Ο Βλαντίμιρ Πούτιν θύμισε την ιστορία 200 χρόνων σχέσεων ανάμεσα στις δυο χώρες και την πάλη ενάντια στον κοινό εχθρό στους δυο παγκοσμίους πολέμους.
Τώρα η Μόσχα υπολογίζει ότι μπορούν ξανά να ενωθούν κατά του νέου κοινού εχθρού, της τρομοκρατίας. «Οι δυο πρόεδροι τάχθηκαν υπέρ ενός πραγματικού συντονισμού ρωσικών και αμερικανικών ενεργειών με στόχο τη διάλυση του 'Ισλαμικού κράτους' (ISIS) και των άλλων τρομοκρατικών ομάδων στη Συρία», τονίζεται.

ΑΝΤΕ ΚΑΙ ...ΚΑΟΦΑΓΩΤΑ...

Συντάξεις Φεβρουαρίου 2017: Οι ημερομηνίες πληρωμής για όλα τα Ταμεία - Πότε θα μπουν τα χρήματα

Συντάξεις Φεβρουαρίου 2017: Οι ημερομηνίες πληρωμής για όλα τα Ταμεία - Πότε θα μπουν τα χρήματα
Συντάξεις - Δείτε εδώ όλες τις ειδήσεις: Ξεκινάει σε λίγες ημέρες η καταβολή των συντάξεων του Φεβρουαρίου του 2017. 
Από τις 30 Ιανουαρίου μέχρι τις 02 Φεβρουαρίου, θα καταβληθούν στους συνταξιούχους όλων των Ταμείων, οι συντάξεις του Φεβρουαρίου του 2017.
Αναλυτικά:
- Το Δημόσιο θα καταβάλλει τις συντάξεις στις 30 Ιανουαρίου 2017 ημέρα Δευτέρα.
- Το ΙΚΑ θα καταβάλλει τις συντάξεις στις 30 Ιανουαρίου 2017 ημέρα Δευτέρα.

ΑΝΑΤΡΙΧΙΑΣΤΙΚΗ ΠΡΟΒΛΕΨΗ για την ΕΛΛΑΔΑ! Αυτό είναι το θέλημα του θεού για τη χώρα μας!

PROFITIA11
Προφητείες που γράφτηκαν το 1279 και έχουν όλες επαληθευτεί!
Ο Αγαθάγγελος υπήρξε Έλληνας μοναχός από τη Ρόδο και έγραψε τις προφητείες του την Κυριακή της Ορθοδοξίας του έτους 1279, όταν ήταν 79 ετών, στη Μεσσήνη της Ιταλίας.
Οι προφητείες του είχαν χαθεί και βρέθηκαν στο Μιλάνο το 1555, τις οποίες μετέφρασε στα ιταλικά ο μοναχός Ιάκωβος ο Παλαιώτης που ανήκε στην τάξη του Αγίου Βενεδίκτου. Το 1751 τις μετέφρασε στα ελληνικά ο επίσκοπος Πολυανής και Βαρδάρων Θεόκλειτος ο Πολυειδής.

 «Ο ΤΟΥΡΚΟΣ ΑΡΧΗΓΟΣ ΓΕΕΘΑ ΣΤΑ ΙΜΙΑ». ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΝΤΡΟΠΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΥΠΕΘΑ ΤΟΝ ΔΕΙΧΝΟΥΝ 200 μ ΑΠΟ ΤΙΣ ΜΑΤΩΜΕΝΕΣ ΒΡΑΧΟΝΗΣΙΔΕΣ

900-18-744x464
Πρωτοφανής τουρκική πρόκληση σημειώθηκε στα Ίμια. Τουρκική πυραυλάκατος στην οποία επέβαινε ο αρχηγός των ενόπλων δυνάμεων της Τουρκίας Χουλουσί Ακάρ μαζί με τους αρχηγούς του τουρκικού στρατού, ναυτικού και αεροπορίας, προσέγγισε τις βραχονησίδες, αλλά παρεμποδίστηκε από κανονιοφόρο του ελληνικού ναυτικού. Το τουρκικό πολεμικό πλοίο συνόδευαν δύο σκάφη ανορθοδόξου πολέμου των τουρκικών ειδικών δυνάμεων με κομάντο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου