Τετάρτη 3 Σεπτεμβρίου 2014

ΚΑΙ ΜΕ ΤΙΣ ΕΥΧΕΣ ΜΑΣ ΕΓΚΑΡΔΙΩΣ...ΑΛΛΑ!

Παντρεύεται η Ζωή Κωνσταντοπούλου τον αγαπημένο της-ΕΘΝΙΚΟ ΓΕΓΟΝΟΣ!


Παντρεύεται η Ζωή Κωνσταντοπούλου τον αγαπημένο της
ΚΟΙΤΑΞΤΕ ΤΟ ΒΛΕΜΜΑ ΤΗΣ ...ΩΡΑΙΑΣ ( όλο γοητεία!)  ΚΑΙ ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΑ ΦΩΝΑΣΚΟΥΣΗΣ  ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ, Η ΟΠΟΙΑ  ΕΝ ΜΙΑ ΝΥΚΤΙ ...ΚΑΤΕΣΤΗ ...ΓΝΩΣΤΗ ...περίπου φίρμα!, Αλλά για ποιο πράμα ...εμεις δεν ξέρουμε! Για τις ιδέες της, για το πνευματικό εύρος της...; ΟΧΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΜΕ!

 Γιατί πάντα είχαμε την απορία αν μπορεί να συμβιώσει αυτό το βλοσυρό θηλυκό ...με αρσενικό... Κι όμως βρέθηκε ένας ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ..να συμβιώνει μαζί της επί μία δεκαετία! Χαλκέντερος πρέπει να είναι. .. Θαλασσόλυκος ονοματίζεται... που σημαίνει ότι ξέρει να κουμαντάρει και τους... καρχαρίες!


΄Οχι πως εμείς θα πυροβολήσουμε κατά της Ζωούλας, που μπορεί μεν να μην είναι ωραία, αλλά μας είναι συμπαθής.. Κόρη ενός ωραίου πατρός του Νίκου Κωνσταντόπουλου, τ.αρχηγού του ΣΥΝ -ΣΥΡΙΖΑ και σοβαρού πολιτικού ανδρός... Και μιας μητρός ΑΛΕΞΙΟΥ, -όχι δα και σημαντικής δημοσιογράφου, που όμως το σοβαρότερο ρεπορτάζ της ζωής της είναι να πετύχει να παίρνει επίδομα τέκνων ... κι όταν αυτά είχαν περάσει την ηλικία των 30 ετών!Σημειώστε δε ότι η μανδάμ Αλεξίου παραμένει στο Ραδιοτηλεοππτικό Συμβούλιο, και ταϊζεται φυσικά από τον μαλάκα ελληνικό λαό. Εδώ μπορείτε να αναφωνήσετε ΖΗΤΩ ΤΟ ΠΑΣΟΚ!

Το ότι ο ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΜΑΝΤΗΣ άντεξε ήδη την αραβωνιάρα του ΖΩΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ επί δεκαετία .. σημαίνει ότι με τον επικείμενο γάμο της ..η Ζωούλα είναι εξασφαλισμένη...Και η ευτυχία τους δεδομένη. ΜΑΚΑΡΙ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ!

Το ερώτημα για μας είναι: Ο γάμος τους θα είναι Ορθόδοξος ή πολιτικός;..Για να δούμε.....
Απάγκιο λιμάνι θα προσφέρει σε έναν έμπειρο θαλασσόλυκο η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Ζωή Κωνσταντοπούλου! Επειτα από σχέση που κράτησε 10 ολόκληρα χρόνια, αποφάσισε να κάνει το μεγάλο βήμα και ετοιμάζεται να ανεβεί τα σκαλιά της εκκλησίας και να παντρευτεί με παπά και με κουμπάρο τον αγαπημένο της Απόστολο Μαντή.

Ο γαμπρός είναι γόνος ναυτικής οικογένειας, έχει τον βαθμό του υποπλοιάρχου του Εμπορικού Ναυτικού και ταξίδευε στην ποντοπόρο ναυτιλία. Ναυτικός ήταν και ο πατέρας του, που δούλεψε πολλά χρόνια καπετάνιος σε ποντοπόρα πλοία, αλλά έχει πλέον συνταξιοδοτηθεί.

Στην ιδιαίτερη πατρίδα

Η Ζωή Κωνσταντοπούλου γνωρίστηκε με τον Απόστολο Μαντή στα Λουτρά Αιδηψού, από τα οποία κατάγονται τόσο η μητέρα της, η συνταξιούχος δημοσιογράφος Λίνα Αλεξίου, όσο και ο μέλλων σύζυγός της, ενώ και η ίδια έκανε διακοπές εκεί από μικρή. Γι' αυτό άλλωστε επέλεξαν να χορέψουν τον χορό του Ησαΐα στα Λουτρά Αιδηψού, σε μια τελετή που θα γίνει στις 27 Σεπτεμβρίου στις 7.00 το απόγευμα, στον ναό των Αγίων Αναργύρων.

( Σ.Σ. ΄Ετσι λέει το ΕΣΠΡΕΣΣΟ... Θα γίνει θρησκευτικός  ΓΑΜΟΣ! Το αθεϊστικο ΣΥΡΙΖΑ του μεγαλόπνοου... Εβραιογενούς ΤΣΙΠΡΑ, θα το δεχτεί; ...θα παραστεί στο γάμο της Ζωής, που έφτυσε αίμα για να υπεραμύνεται τις μαλακίες του κομματιδίου αυτού;)


Μετά τον γάμο θα ακολουθήσει δεξίωση στο Club Riviera. Πρόκειται για ένα παραθαλάσσιο μαγαζί στην παραλία του Αγίου Νικολάου, το οποίο φιλοξενεί, μεταξύ άλλων, και γνωστούς τραγουδιστές σε ξεχωριστά events. Μάλιστα αναμένεται να προσκληθούν σύσσωμη η ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ με προεξάρχοντα τον Αλέξη Τσίπρα και πλήθος βουλευτών και στελεχών. Εξάλλου, η κυρία Κωνσταντοπούλου είναι, παρά τον δυναμικό χαρακτήρα της, ιδιαίτερα δημοφιλής στην Κουμουνδούρου και ως εκ τούτου άπαντες θα θέλουν να δώσουν το «παρών».

Να σημειωθεί ότι ο γάμος της βουλευτού του ΣΥΡΙΖΑ με κάθε θρησκευτική τυπικότητα έρχεται λίγο μετά τον ξαφνικό «έρωτα» του κ. Τσίπρα με το Αγιον Ορος. Η κυρία Κωνσταντοπούλου, κόρη του πρώην προέδρου του Συνασπισμού Νίκου Κωνσταντόπουλου, εξελέγη για πρώτη φορά στη Βουλή των Ελλήνων με τις εκλογές της 6ης Μαΐου 2012 και μάλιστα πρώτη σε σταυρούς προτίμησης από τους υποψηφίους του κόμματός της.

Πηγή: Espressonews

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου