Τετάρτη 24 Σεπτεμβρίου 2014

ΝΑ ΓΙΑΤΙ ΕΧΕΙ ΘΑΦΤΕΙ ΤΟ ΒΟΡΕΙΟΗΠΕΙΡΩΤΙΚΟ!. ΟΙ ΝΕΚΡΟΘΑΦΤΕΣ ΤΗΣ Β.Η. ΕΙΝΑΙ ΠΡΩΤΙΣΤΩΣ ΕΛΛΗΝΕΣ!

ΕΜΕΙΣ ΠΟΥ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΜΕ ΤΑ ΒΟΡΕΙΟΗΠΕΙΡΩΤΙΚΆ, ΡΩΤΑΜΕ: 

Αυτοί που παριστάνουν τους Βορειοηπειρώτες πολιτικούς πάνω από 25 χρόνια , τι κάνουν;.. Δεν έπρεπε να είναι μπροστάρηδες για τη φυλή τους και την προάσπισή της;...

ΤΟΥΣ ΕΧΕΤΕ ΜΩΡΕ Βορειοηπειρώτες-πατριώτες- ΑΚΟΥΣΕΙ ΠΟΤΕ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΧΩΡΙΑΤΕΣ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΤΙ ΓΙΑΤΙ Β.ΗΠΕΙΡΟ; 
ΚΙ ΑΝΕΧΕΣΤΕ ΚΑΙ ΨΗΦΙΖΕΤΕ ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΑΛΗΤΑΜΠΟΥΡΕΣ- ΤΟΜΑΡΙΣΤΕΣ...τσομπαναραίους;


 ΑΕΡΟΚΟΠΑΝΟΥΝ ΑΠΟ ΕΠΟΧΗΣ ΧΟΝΤΖΑ... Τι ΟΜΟΝΟΙΑ και τρέχα γύρευε... 

Ανθρωπάκια του κερατά είναι ΟΥΛΟΙ τους που γνοιάζοντα για τα τομάρια τους κι αφήνουν στο έλεος  του Θεού τους Βορειοηπειρώτες... που είναι βέβαια σταθερά ξεχασμένοι κι από τους άλλους τυχοδιώκτες της ελληνικής πολιτικής ...πέραν του αιώνος! Αυτή είναι η μοναδική αλήθεια ..για τη Βόρειο ΄Ηπειρο...που μας προστάζουν να τη λέμε  δα και ΝΟΤΙΟ ΑΛΒΑΝΙΑ! Τέτοια η κατάντια μας!

ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΒΑΝΙΑ... Καλά μπαστάρδεψε και η Εκκλησία που έστησε με αίμα και θυσίες ο Αναστάσιος;... Καλά ρε Μητροπολίτη Αργυροκάστρου... τι κάνεις και αδιαφορείς; ΜΥΓΕΣ ΚΟΠΑΝΑΣ ...ΧΡΟΝΙΩΣ; Σε αγγελία σε βρήκε ο Αναστάσιος; 

Αφημένος στην τύχη του είναι ένας ιστορικός ναός στην Επισκοπή της Βόρειας Ηπείρου. Χτισμένος πριν από 1.395 χρόνια, αποτελεί ένα σύμβολο πολιτισμού και μνήμης, για τους κατοίκους της περιοχής.

Μετά την τελευταία ανακαίνιση, που πραγματοποιήθηκε το μακρινό 1938, καμία εργασία βελτίωσης της, απογοητευτικής σήμερα, εικόνας του δεν έχει σημειωθεί.

Τα ανησυχητικά σημάδια για τη στατικότητα του ναού, έκαναν την εμφάνισή τους τα τελευταία χρόνια, ενώ η κατάσταση έγινε ακόμη χειρότερη από το 2012 και μετά.

Ρωγμές και κλίση στον βυζαντινό τρούλο, στο τέμπλο, στα παράπλευρα του Iερού, στο δάπεδο αλλά και σε αρκετά εξωτερικά σημεία του, μαρτυρούν την απόλυτη αδιαφορία των αρμοδίων.

Παράλληλα, σκαμμένα σημεία στο δάπεδο, μαρτυρούν τη λεηλασία που υπέστη ο ναός, στο διάβα των αιώνων, από τους χρυσοθήρες.

Οι κάτοικοι της περιοχής ζήτησαν την αρωγή της Μητρόπολης Αργυροκάστρου, χωρίς, ωστόσο, να εισπράξουν κάποια απάντηση.

https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=hSNIJnUGA-Q


 epirus-tv-news.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου