Σάββατο 27 Σεπτεμβρίου 2014

ΕΔΩ ΦΩΝΑΖΟΥΝ ΜΠΡΑΒΟ! ΚΑΝΕΙΣ ΑΛΛΟΣ ΑΠΟ ΤΑ ΠΟΥΣΤΕΡΛΕ ΚΟΜΜΑΤΑ ΔΕΝ ΑΝΤΕΔΡΑΣΕ!

ΟΙ ΕΥΡΩΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΕΒΑΛΑΝ ΦΡΕΝΟ ΣΤΗΝ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΡΟΠΑΓΑΔΑ ΤΩΝ ΣΚΟΠΙΑΝΩΝ!- Ο καραγκιόζης Σαμαράς συνεχίζει να κάνει την πάπια!

Το θέμα αναδεικνύει το site της Χρυσης Αυγής και παρουσιάζει ιδιαίτερο ενδιαφέρον. Μακάρι να είναι αληθινό αν και η ανθελληνική προπαγάνδα τόσο των Σκοπιανών όσο και των Ευρωπαίων που τα στηρίζουν είναι αδύνατον να σταματήσει έτσι, απλά. 
Σύμφωνα λοιπόν με το ρεπορτάζ, την 22α Σεπτεμβρίου μέσω του εσωτερικού ταχυδρομείου του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου κυκλοφόρησε ένα κατάπτυστο προπαγανδιστικό έντυπο με αποστολέα τον υπουργό εξωτερικών των Σκοπίων.
Στο συγκεκριμένο φυλλάδιο απεικονίζονταν Βυζαντινές εκκλησίες και έργα τέχνης από τους αρχαίους Ελληνικούς χρόνους τα οποία παρουσιάζονταν σαν πολιτιστική κληρονομιά των Σκοπιανών. Επίσης γινότανε και αναφορά των Σκοπίων σαν "Δημοκρατία της Μακεδονίας".
Οι ευρωβουλευτές της Χρυσής Αυγής είναι οι μόνοι Έλληνες ευρωβουλευτές που αντέδρασαν στην προπαγάνδα των Σκοπιανών αποστέλλοντας επιστολή στον Πρόεδρο του Ευρωπαϊκού Κοινοβούλιο, Μάρτιν Σουλτς και κοινοποιώντας το σε όλους τους ευρωβουλευτές και τους βοηθούς τους.
Ακολουθεί η επιστολή:

ΥΓ. Την ίδια ώρα ο "Μακεδονομάχος" Σαμαράς μένει άπραγος και άλαλος όταν προσφωνούν το ψευδοκράτος των Σκοπίων ως "Μακεδονία". ΔΕΝ ΒΓΑΖΕΙ ΚΙΧ Ο ΤΥΧΟΔΙΩΚΤΗΣ-ΚΑΙΡΟΣΚΟΠΟΣ !

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου