Κυριακή 21 Σεπτεμβρίου 2014

ΚΑΠΟΙΟΣ ..ΠΡΟΕΒΛΕΨΕ ΤΟΝ ΧΘΕΣΙΝΟ ΣΕΙΣΜΌ ΣΤΟΝ ΠΑΤΡΑΪΚΟ... ΠΡΙΝ 3 ΜΕΡΕΣ ... ΤΑ ΒΛΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑΣ ΑΡΝΗΘΗΚΑΝ ΝΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΟΥΝ ΤΗΝ ΠΡΟΒΕΛΕΨΗ... Ο ΣΕΙΣΜΟΣ ΟΜΩΣ ΕΓΙΝΕ!

ΛΟΙΠΟΝ ΕΔΩ  ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΕ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΗ ΑΝΕΠΑΡΚΕΙΑ, ΚΥΡΙΩΣ ΑΡΧΙΣΥΝΤΑΚΤΩΝ ΕΝΤΥΠΩΝ ΚΑΙ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΩΝ. Έχουν μόνιμο σεισμό εν κρανίω!

Είναι γνωστόν τοις πάσι, ότι οι άνθρωποι που κάνουν τον αρχισυντάκτη είναι ΔΟΤΟΙ κι όχι έμπειροι δημοσιογράφοι, διότι πολύ απλά δεν έχουν εμπειρία στο ρεπορτάζ... Το πιο κάτω θέμα , πριν επισυμβεί ..τους εδόθη στο πιάτο! ΄Οταν άσχετοι, οι διευθύνοντες τα ΜΜΕ -έντυπα ή ηλεκτρονικά παραμιλούσαν... Δεν καταλάβαιναν. Να γιατί είναι θλιβερή η δημοσιογραφία ,όταν ανίκανοι και εκ του πουθένα ελθόντες ποιούν τον δημοσιογράφο!.


To θέμα του σεισμού στην Πάτρα παίζει σήμερα ως πρώτη είδηση! 

Μόνον ένας με απόλυτη δημοσιογραφική οξύνεια δεν αδιαφόρησε για την πρόβλεψη του σεισμού που έγινε ήδη στον Πατραϊκο-Κορινθιακό κόλπο.. Αξιοποίησε ... Ο γνωατός ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ του Μάκη Βραχιολίδη... τη διαίσθηση ενός ΑΠΛΟΎ ΠΟΛΊΤΗ που είπε .. ότι σε τρεις μέρες θα έχουμε ΣΕΙΣΜΟ στην περιοχή Αιγίου ...ΟΛΑ ΤΑ ΑΝΙΚΑΝΑ  ΚΟΘΟΝΙΑ των δοτών ...αρχισυντακτών ΛΈΓΑΝΕ ΆΡΕΣ-ΜΆΡΕΣ -ΚΟΥΚΟΥΝΆΡΕΣ! 
Δεν καταλάβαιναν... Τόσο καραγκιόζηδες! ..Οι ποιούντες την σήμερον ημέρα τον δημοσιογράφο!
Ο ΣΕΙΣΜΌΣ  όμως έγινε! Σχεδόν με ακρίβεια στην περιοχή που είπε... έ, έκανε λάθος ως προς την ένταση του σεισμού, αλλά ας μη βιαζόμαστε διότι και οι ειδικοί επιστήμονες (Χουλιάρας) είναι επιφυλακτικοί, διότι μπορεί ο ήδη σεισμός -ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ- μπορεί να έχει και συνέχεια!
ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ: 
ΔΕΙΤΕ... το ρεπορταζ;


ΝΕΑ ΙΣΧΥΡΗ ΔΟΝΗΣΗ 4,9 ΡΙΧΤΕΡ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΑ! ΔΙΚΑΙΩΝΕΤΑΙ ΑΠΟΛΥΤΑ Ο ΜΥΡΩΝΑΣ ΜΥΡΙΑΛΗΣ!!! 

ΚΑΤΑΠΙΑΝΕ ΤΗ ΓΛΩΣΣΑ ΤΟΥΣ ΟΙ ΧΛΕΥΑΣΤΕΣ ΤΟΥ!!!

Ιδιαίτερα αισθητή σεισμική δόνηση ταρακούνησε πριν από λίγες ώρες την Πάτρα (συγκεκριμενα στις 03:43 τα ξημερώματα Κυριακής). Σύμφωνα με την πρώτη εκτίμηση του Ευρωμεσογειακού Σεισμολογικού Κέντρου, ο σεισμός ήταν εντάσεως 4,9 Ρίχτερ και το επίκεντρο εντοπίζεται 30 χλμ ΒΑ της Πάτρας και 23 χλμ ΒΑ του Ρίου.
Ο Μύρωνας Μυριαλλής (φωτό), ο άνθρωπος που προαισθάνεται τους σεισμούς, το είχε προβλέψει με απόλυτη ακρίβεια. Και μάλιστα δύο φορές. (Εδώ, όπου λέει ότι ο ο σεισμός των 4,3 ρίχτερ δεν είναι ο μεγαλύτερος και θα υπάρχει συνέχειακαι (Εδώ όπου αρχικά προβλέπει τον ισχυρό σεισμό που θα γίνει μεταξύ Αιγίου και Πάτρας)! 
Η πρόβλεψη του Μύρωνα Μυριαλλή έγινε κατ' αποκλειστικότητα στην εφημερίδα μας και δυστυχώς πολλοί...Ελληναράδες βγήκαν να τον χλευάσουν! 
Χαρακτηριστικό επίσης είναι ότι την αποκλειστική μας είδηση την δώσαμε και σε μεγάλης κυκλοφορίας εβδομαδιαία εφημερίδα αλλά ο εκδότης της αρνήθηκε να την συμπεριλάβει στην ειδησεογραφία της, με την απίστευτη δικαιολογία ότι "κυκλοφορούμε στις 21 Σεπτεμβρίου αλλά η είδηση αναφέρεται στις 20 Σεπτεμβρίου"!!! Μιλάμε για εκπληκτική δημοσιογραφική ζαριά από τον συγκεκριμένο εκδότη!!! Είναι σαν να είχε στα χέρια του την πρόβλεψη για την πτώση των δίδυμων πύργων στις 11/9 αλλά αρνήθηκε να συμπεριλάβει στη θεματολογία της εφημερίδας του την αποκλειστικότητα, γιατί αυτή θα κυκλοφορύσε στις 12/9!!! Ο συγκεκριμένος εκδότης είχε στα χέρια του (από μας) την είδηση-πρόβλεψη για ισχυρό σεισμό στην Πάτρα και αρνήθηκε να την βάλει γιατί, λέει, "θα εκτεθεί η εφημερίδα μου στο αναγνωστικό κοινό"! Τώρα όμως που στις 3.43 τα ξημερώματα σημειώθηκε σεισμός ισχυρός στην Πάτρα ο αγαπητός εκδότης...έχασε την αποκλειστικότητα! Αυτό είναι συνάδελφε, ή ρίχνεις ζαριά ή φροντίζεις να μην ...εκτεθείς!!! ΕΧΑΣΕΣ!!!

Ταυτόχρονα, το έχουν βουλώσει και οι χλευαστές του Μύρωνα Μυριαλλή, ένας εκ των οποίων έγραψε σχόλιο στο blog μα ότι αν έβγαινε η πρόβλεψη του Μύρωνα θα άφηνε τη δουλειά του για να κάνει τον...ντιλιβερά στα σουβλάκια!!!

To θέμα του σεισμού στην Πάτρα παίζει σήμερα ως πρώτη είδηση! 
Δείτε εδώ: http://www.dete.gr/articles/233189

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου