Δευτέρα 29 Σεπτεμβρίου 2014

ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΒΑΝΙΑ! ΒΡΕ ΤΑ ΘΛΙΒΕΡΑ ΜΕΜΕΤΙΑ ΤΗΣ ΑΛΒΑΝΙΑΣ ...ΠΑΡΤΕ ΤΟ ΧΑΜΠΑΡΙ ...ΕΙΝΑΙ ΟΧΤΡΟΙ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ...και οι μαλακες οι δικοί μας πολιτικοί συνεχίζουν να τους χαϊδευουν... και να τους βοηθούν στο κρατικό μόρφωμα τους-μπαχτσε!

ΑΛΛΟ ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΗ ΣΚΛΑΒΩΜΕΝΗ ΗΠΕΙΡΟ! ΑΠΟ το δυνατό : ..   ΡΕ ΚΩΛΟΑΛΒΑΝΟΙ.. Η ΕΛΛΑΣ ΣΑΣ ΤΑΙΖΕΙ ΣΤΑΘΕΡΑ ΜΕΤΑ ...ΧΟΝΤΖΑ... ΣΑΣ ΛΙΓΔΩΣΑΜΕ ΤΟ ΑΝΤΕΡΟ... ΑΛΛΑ ΕΣΕΙΣ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ -χωρίς την παραμικρή προσφορά στην ιστορία - ΜΑΣ ΖΗΤΑΤΕ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΕΔΑΦΗ! ΚΑΙ ΠΝΙΓΕΤΕ ΣΥΝΕΧΩΣ ΤΗ ΒΟΡΕΙΟ ΗΠΕΙΡΟ... ΕΝΑ ΣΑΣ ΛΕΜΕ: ΥΠΝΟΝ ΕΛΑΦΡΥ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΕΤΕ! Μέχρις ότου δεν αυτονομηθεί η ΒΟΡΕΙΟΣ ΗΠΕΙΡΟΣ! Τέρμα τα δίφραγκα... ΤΟ ΤΣΟΥΝΑΜΙ ΤΗΣ ΒΟΡΕΙΑΣ ΗΠΕΙΡΟΥ ΘΑ ΣΑΣ ΣΑΡΩΣΕΙ... Φτανουν πια τα γυφτομεμέτικα καμώματά σας!..
Οι γελοίες ελληνικές κυβερνήσεις- που σας περιθάλπουν για να υπάρχετε...- δεν μας απασχολούν! ΑΠΕΔΕΙΞΑΝ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΥΠΑΡΚΤΕΣ!
Εθνοτικό μίσος τα μνημόσυνα Ηρώων... καλλιέργεια φιλίας οι δολοφονίες Ελλήνων


Η Ελλαδική κυβέρνηση σε κάθε ευκαιρία που θα της παρουσιαστεί αποδεικνύει το μένος της σε κάθε τι Ελληνικό και πατριωτικό. 
Οι Βορειοηπειρώτες σταθερά στο στόχαστρο των κεργιόληδων  σιωνιστικών ...δήθεν ελληνικών Κυβερνήσεων! 

Μετά την παράνομη απαγόρευση της εκδήλωσης μνήμης για τα θύματα των κομμουνιστών στον Μελιγαλά, έφτασε στο έσχατο ίσως, και λέμε ίσως γιατί ποιος ξέρει μπορεί να δούμε και χειρότερα, να συνδράμει, αν όχι να κατευθύνει, τις αλβανικές διωκτικές αρχές εναντίον Ελλήνων.

Το επόμενο κρούσμα που σίγουρα δεν θα είναι το τελευταίο με τον εθνικό κατήφορο που έχει πάρει η Δεξιά της μειοδοσίας, είναι αυτό της κλήσης από την Ελληνίδα ανακρίτρια του 10ου τμήματος Πλημμελειοδικών Αθηνών του μέλους της Χρυσή Αυγή Χριστόφορου Τσάγκα για να παράσχει ανωμοτί εξηγήσεις για την παρουσία του μαζί με κλιμάκιο του κόμματος στο μνημόσυνο του αγρίως δολοφονηθέντος από Αλβανούς Αριστοτέλη Γκούμα στην κατεχόμενη από τους Αλβανούς Χιμάρα.
Εκεί κατά τους προκλητικούς Αλβανούς τελέστηκαν αξιόποινες πράξεις, οι οποίες είναι η εκφώνηση λόγου από τον κύριο Τσάγκα και η κατάθεση Στεφάνων από μέλη του κόμματος και από Συλλόγους από την Βόρειο Ήπειρο και τα Ιωάννινα με την άδεια της οικογένειας του νεκρού και όχι με αυτόκλητη παρουσία με σκοπό την καπηλεία του γεγονότος όπως πολύ συχνά πράττουν οι πολιτικοί όλων των κομμάτων όπως στον Μελιγαλά όπου μέχρι πρόσφατα πήγαιναν συγκεκριμένα γραφικά στελέχη της σημερινής «ΠασοκοΝεοδημοκρατίας» για να αλιεύσουν τις ψήφους των Δεξιών τους οποίους μετά τους ξεχνούσαν και θυμόντουσαν μόνο το «αριστερό και αντιστασιακό» παρελθόν τους.
Βλέποντας ότι τώρα ο κόσμος δεν πέφτει με τόση ευκολία στην παγίδα τους χρησιμοποιούν μεθόδους οι οποίες δεν θα σταθούμε στο ότι είναι αυθαίρετες και αντιδημοκρατικές, αυτοί «κλαίγονται» όταν εφαρμόζονται σε αυτούς, αλλά στο ότι είναι προδοτικές και ντροπιαστικές για το Έθνος μας.
Την στιγμή που ο Αλβανός φονιάς του Αριστοτέλη παραμένει ασύλληπτος, οι συμπατριώτες μας στην κατεχόμενη Β. Ήπειρο υφίστανται κάθε είδους διώξεις και οι Αλβανοί κακοποιοί λυμαίνονται την ελληνική επικράτεια οι «ελληνικές» αρχές σπεύδουν να ποινικοποιήσουν όχι μόνο τον Εθνικισμό, αλλά και την τιμή αυτών που έπεσαν υπέρ πατρίδος, ας ελπίσουμε ότι όλες αυτές οι πρακτικές θα «μετρήσουν» στην κρίση του ελληνικού λαού.

Ιωάννης Δράκος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου