Παρασκευή 5 Σεπτεμβρίου 2014

ΟΙ ΕΘΝΟΠΡΟΔΟΤΕΣ -ΤΑ ΨΕΥΤΟΑΝΤΡΑΚΙΑ ΣΑΜΑΡΑΣ-ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ ΠΑΡΕΔΩΣΑΝ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΣΤΑ ΣΚΟΠΙΑ... ΚΙΧ ΔΕΝ ΕΒΓΑΛΑΝ!


Ο ΑΠΟΛΥΤΟΣ ΕΞΕΥΤΕΛΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ! ΔΕΚΤΑ ΣΤΟ ΝΑΤΟ ΩΣ "ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ" ΤΑ ΣΚΟΠΙΑ!!!

Εξευτέλισαν την Ελλάδα στο ΝΑΤΟ, υποδεχόμενοι τον Σκοπιανό υπουργό Εξωτερικών ως "υπουργό Εξωτερικών της Μακεδονίας" με τον γ.γ. του ΝΑΤΟ Φ.Ράσμουνσεν στο άκουσμα της υβριστικής φράσης για την Ελλάδα να χαμογελά πλατιά και να υποδέχεται με μία θερμή χειραψία τον Σκοπιανό,, όπως και ο Βρετανός πρωθυπουργός Τ.Κάμερον!
Πρακτικά προσπάθησαν  να βάλουν τα Σκόπια στο ΝΑΤΟ από το "πράθυρο" με μία de facto ενέργεια παρακάμπτοντας την απόφαση του Βουκουρεστίου τον Μάϊο 2008 που ήταν και μία από τις αιτίες που υπονομεύθηκε η κυβέρνηση Καραμανλή.
Το εντυπωσιακό είναι ότι ο υπουργός Εξωτερικών Ε.Βενιζέλος και ο ίδιος ο πρωθυπουργός Α.Σαμαράς, ο, κάποτε, "σκοπιοφάγος πατριώτης" που υποτίθεται ότι είχε ρίξει την κυβέρνηση Μητσοτάκη για την στάση της στο θέμα των Σκοπίων, έκανε το όλο θέμα "γαργάρα".
Η υποδοχή του Σκοπιανού υπουργού Εξωτερικών από τον τελετάρχη ως "υπουργού Εξωτερικών της Μακεδονίας" και η θερμή υποδοχή του από τον γ.γ. του νΑΤΟ Φ.Ράσμουνσεν είναι ένα εθνικό σκάνδαλο.
Και πηγές του ΥΠΕΞ έλεγαν ότι "Έκανε λάθος ο τελετάρχης" και κλείνουν εκεί το θέμα! Λες και υπάρχει περίπτωση ο τελετάρχης (μάλλον ένας Βρετανός αξιωματικός, αν καταλάβαμε καλά από την προφορά του) υπήρχε πρίπτωση να χαρακτηρίσει με την ονομασία που δεν έχει, ο εκπροσωπος ενός κρατιδίου "της πλάκας" όπως τα Σκόπια.
Ενα λάθος που μεταδόθηκε σε όλο τον κόσμο και βέβαια όταν ο ίδιος ο Φ.Ράσμουνσεν και ο νο 2 μετά τον Μ.Ομπάμα στο ΝΑΤΟ ο Βρετανός πρωθυπουργός Τ.Κάμερον, κάνουν δεκτό τον Σκοπιανό ΥΠΕΞ με μία "φαρδιά αγκαλιά" ως "υπουργό Εξωτερικών της Μακεδονίας" και δεν υπήρξε άμεση αποχώρηση της ελληνικής αντιπροσωπείας, ουσιαστικά και de facto αποδέχθηκε ότι εντός του ΝΑΤΟ τα Σκόπια μπορούν να χαρακτηρίζονται ως "Μακεδονία".
Ολα αυτά ενώ τα ευρήματα στην Αμφίπολη πάνω στα οποία η κυβέρνηση έχει στήσει ολόκληρο πολιτικό παιχνίδι, είναι αποστομωτικά για τους Σκοπιανούς και τους ουσιαστικούς συμμάχους τους στο ΝΑΤΟ.
defencenet.gr
ΣΗΜΕΙΩΣΗ ΗΝΑ : Το σιωνιστικό ΝΑΤΟ και αποκλειστικό εργαλείο των ΗΠΑ για να κάνει τον χωροφύλακα .. είναι η μεγαλύτερη παγίδα των λαών που μετέχουν στη ανίερη κι εγκληματική αυτή συμμαχία! Μάλιστα δε για τα καμώματα και τα σκοτεινά σχέδια των Σιωνιστών, πληρώνουν κι από πάνω!! Για να καταλάβετε το δράμα της Ελλάδος, -πόσο ασφαλής αισθάνεται μέσα στη Συμμαχία- μόλις πριν από λίγο η Αλβανία αναγνώρισε τα Σκόπια ως Μακεδονία! ΄Εχουμε λοιπόν και λέμε ... Σκόπια, Τουρκία και Αλβανία , συμμαχοί μας στο ΝΑΤΟ, φίλοι μας που όμως μας σκάβουν τον τάφο... ΄Οταν σε αναγκάζουν να έχεις φιλίες με κατά παράδοση εχθρούς σου,τι τις θέλεις τις συμμαχίες με γκάνγκστερς σιωνιστές; Είμαστε,χάρις στους βλάκες πολιτικούς μας... Καρυδωμένοι! Από παντού! ΑΠΟΛΥΤΗ επιβεβαίωση των ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΩΝ ΤΗΣ ΣΙΩΝ!... 
Η ΕΛΛΑΣ ΤΕΤΕΛΕΣΤΑΙ! Δεν υπάρχει αύριον! Οι Εβραίοι από εποχής Βίβλου, τα έχουν κανονίσει ΟΛΑ... (διαβάστε τη Παλαιά Διαθήκη και να δείτε τι βρισίδι πέφτει από τους προφήτες Εβραίους και "προπάτορες" μας κατά των Ελλήνων... Κάντε ακόμη ένα σταυρουλάκι , για τον Δαυίδ , τον Αβραάμ κι άλλα χθόνια υποκείμενα του Σιωνισμού... που ατυχώς  η Ορθοδοξία "λατρεύει" ως αγίους ... του κερατά! Τέτοιο άγριο είναι το πλάνο των Σιωνιστών! Οι παπάδες πρέπει να αλλάξουν τα τροπάρια τους! Είναι όργανα του χθόνιου σιωνισμού και δεν το ξέρουν..δεν θέλουν να το ξέρουν!
Μας έχουν παντελώς ξεπουπουλιάσει κι εμείς στα χρόνια της φαιδράς ευτυχίας μας 1960-1982 κυνηγούσαμε το εξοχικό, την εξωλέμβιο, τις αρπαχτές για να μείνουμε πια τελείως ξεβράκωτοι σήμερα και γι αυτό λουφάζουμε!  Δεν κουνιπεται ρούπι! Εκεί μας έφθασαν οι Εβραιοσιωνιστές! 
Με δυό απλές κινήσεις τους οι Αμερικανοσιωνιστές μας λιάνισαν... ΖΗΤΕΙΤΑΙ ένας ΝΕΟΣ ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗΣ, ΕΝΑΣ ΑΛΛΟΣ ΜΑΚΡΥΓΙΑΝΝΗΣ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου