Τρίτη 2 Σεπτεμβρίου 2014

ΟΙ ΚΩΛΟΕΒΡΑΙΟΙ ΤΟΥ ΣΙΩΝΙΣΜΟΥ ΤΑ ΛΕΝΕ ΟΛΑ!

ΣΤΟ ΠΥΡ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΟΝ ΚΑΙ ΟΙ ΑΓΙΟΙ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ ΜΕ ΤΟ ΑΝΤΙΡΑΤΣΙΣΤΙΚΟ: ΡΑΒΙΝΟΣ ΔΙΑΚΗΡΥΣΣΕΙ ΔΗΜΟΣΙΑ "ΕΜΕΙΣ ΕΞΟΛΟΘΡΕΥΣΑΜΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΑ ΑΙΤΩΛΟ ΓΙΑΤΙ ΗΤΑΝ ΑΝΤΙΣΗΜΙΤΗΣ"! ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ- ΑΦΕΡΙΜ ΡΕ ΓΙΑΧΟΥΝΤΗΔΕΣ!..ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΤΗς ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ!

Αυτό καταφέρνουν οι προδότες του Συντάγματος, οποίοι ενώ στον όρκο τους λένε «Ορκίζομαι, στο όνομα της Αγίας και Ομοούσιας και Αδιαίρετου Τριάδος να τηρώ το Σύνταγμα και τους νόμους, και να υπηρετώ το γενικό συμφέρον και την πρόοδο του Ελληνικού Λαού», καρφώνουν το μαχαίρι στηνΟρθοδοξία και στην Πατρίδα! Με το αντιρατσιστικό που αναμένεται να ψηφίσουν βάλλουν ευθέως κατά της πίστης μας και των Αγίων. Θα διαπράξουν έγκλημα κατά της Ορθοδοξίας και των Αγίων Πατέρων μας τούς οποίους θα καταργήσουν. Όπως ο Κομσάς ο Αιτωλός ο οποίος θεωρείται αντισημίτης από τους Εβραίους! Μάλιστα ομολογούν δημόσια ότι τον εξολόθρευσαν οι ίδιοι οι Εβραίοι και εύχονται την ίδια τύχη να έχουν όλοι οι αντισημίτες! Δείτε το συγκλονιστικό βίντεο (μερικών δευτερολέπτων).  
"Κατά τα άλλα έρχεται ο κύριος Κοσμάς ο Αιτωλός, Άαααγιος κατά τα άλλα Κοσμάς ο Αιτωλός και διδάσκει στις αρχές του έναν βρωμερό, ολέθριο, δολοφονικό αντισημιτισμό και σήμερα ερχόμαστε και λέμε δόξα τω Θεώ, οι Εβραίοι εκείνης της εποχής, κατάλαβαν τον κίνδυνο που αποτελούσε γι' αυτούς ο Κοσμάς ο Αιτωλός και έκαναν οτιδήποτε για να φύγει από μπροστά τους αυτό το άτομο. Φυσικά δεν αισθανόμαστε καμία ντροπή για την εξολόθρευση αυτού του δολοφονικού αντισημίτη. Με τη βοήθεια του Θεού ευχόμαστε κάθε δολοφονικός αντισημίτης να βρει αυτό που του αξίζει"! 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου