Δευτέρα 22 Σεπτεμβρίου 2014

ΜΟΝΟΝ ΕΔΩ: ΑΝ ΔΕΝ ΣΤΗΣΟΥΜΕ ΜΙΑ ΑΥΤΟΝΟΜΗ ΑΥΤΑΡΚΗ ΕΛΛΑΔΑ....Η ΔΙΑΛΥΣΗ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΠΟΦΕΥΚΤΗ!

Ας μην έχουμε αυταπάτες. Είμαστε μια ευλογημένη χώρα, σχεδόν η πλουσιότερη! Όμως περιφερόμαστε ως ζήτουλες. Εκεί μας κατάντησαν τα λαμόγια της πολιτικής μας! Ενώ αν αγαπούσαν την Ελλάδα περισσότερο από την τσέπη τους, θα μεριμνούσαν  να  την θωρακίσουν και να την καταστήσουν αυτοδύναμη κι όχι εξάρτημα των κοπρόσκυλων της διεθνούς τυχοδιωκτικής οικονομικής  αλητείας. 
ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ ΑΓΩΝΙΖΟΜΑΣΤΕ... ΜΙΑ ΚΑΙ
ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ Η ΕΛΛΑΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΝΟΜΗ
ΚΑΛΕΣΑΜΕ ΤΟΥΣ ΠΑΝΤΕΣ ...
ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ , ΤΟΝ ...ΑΡΧΙΔΆΜΑΝΤΑ
ΠΡΌΕΔΡΟ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ...ΤΟΝ ΑΒΡΑΜΟΠΟΥΛΟ
ΕΩΣ ΣΥΡΙΖΑ
ΜΑ ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ ΠΟΥΣΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ
ΣΥΓΚΙΝΗΘΗΚΕ .. Και τι λέμε;
ΝΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΘΕΙ η Ελλάς προστατευομενη
χώρα! Βλακείες! ΟΙ Μαφιόζοι  των ΗΠΑ και
Ευρώπης , δεν αφήνουν να τους φύγει το
φιλέτο που λέγεται Ελλάς ... ..Αν το
ππουσταριό των πολιτικών μας  είχε άλλη
υφή... τα πράγματα θα ήσαν καλλίτερα
για την Ελλαδίτσα μασ ΡΕ!


Ο χουντικός Παπαδόπουλος προσπάθησε να στήσει μια ιστορία αυτονομίας της Ελλάδας αλλά έφαγε τα μούτρα του.(΄Οχι από εξωτερικούς, αλλά από ντόπιους λαμόγια-επιστήμονες) 
 Κάλεσε όλους τους επιστήμονες  μας από το εξωτερικό, να έλθουν εδώ για να βοηθήσουν την πατρίδα... ΄Οσοι το τόλμησαν, εξαναγκάστηκαν να ξαναφύγουν...Οι εδώ "συνάδελφοί τους" προφέσσορες -λαμόγια- τους ανάγκασαν να πάρουν των ομματιών τους... κι έφυγαν  τρέχοντας!

 Χαρακτηριστική είναι η περίπτωση του καθηγητή του Πανεπιστημίου Ν.Υόρκης Ανδρέα Ζαβίτσα, -είναι ο κατασκευαστής των στολών των διαστημανθρώπων... (Μεγάλη προσωπικότητα της ΝΑΣΑ)

Του κάνανε του ανθρώπου οι εδώ καθηγητάδες τέτοιο κλίσμα ώστε στο ΕΘΝΙΚΟ ΚΈΝΤΡΟ ΕΡΕΥΝΏΝ (αυτό το κτίριο που υπάρχει επί της Βασ. Κωνσταντίνου , λίγο πιο κάτω από το ΧΙΛΤΟΝ, ...δεν του έδιναν ούτε καν τα κλειδιά της τουαλέτας! 
Κι ο άνθρωπος, μπροστά στις ζουγκλοειδείς αυτές ...αβρότητες συναδέλφων του...αναγκάστηκε να πάρει την οικοσκευή του και να επιστρέψει στη Ν. Υόρκη!
Μέσα σε διάστημα 3 μηνών από την έλευσή του στην Αθήνα!!! ( Κάπου τα έχουμε ξαναγράψει αυτά τα θλιβερά)!

Κάναμε  έρευνα και θα συνεχίσουμε να αναδεικνύουμε
τό ρόλο
του διεθνούς Σιωνισμού σε βάρος της Ελλάδας!
Το σύνολο σχεδόν των ελλήνων πολιτικών αποτελούν
οργανέτα του Σιωνισμού. Ελέγχονται σε όλα τους!
Γι αυτό και οι τόσοι Νόμοι  καθ΄υποβολήν τους
ψηφίζονται στη Βουλή σε βάρος μας!. Τα έχουμε γράψει!
Ο Έλλην Πρωθυπουργός-ΣΑΜΑΡΑΣ- δέχεται εντολές
απ΄ευθείας από το διεθνές Εβραϊκό Συμβούλιο!!
ΤΟΣΗ Η ΕΘΝΙΚΗ ΜΑΣ ΕΥΤΕΛΕΙΑ!

Συμπέρασμα: Αν οι άφρονες της πολιτικής μας δεν ομονοήσουν ..η Ελλάς θα συνεχίσει να είναι σκορποχώρι και λεία όλων των Δυτικών κατσαπλιάδων... 
Με σύστημα και ενότητα άπαντες μπορεί να στήσουμε μια Νέα Ελλάδα, αυτόνομη, αυτάρκη και δυναμική. 

Γι αυτό κι εμείς πλαγιοσκοπικά ζητήσαμε ΝΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΘΕΙ Η ΕΛΛΑΣ ΩΣ ΠΡΟΣΤΑΕΥΟΜΕΝΟ ΜΝΗΜΕΙΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑΣ

Το θλιβερότερο εξ όλων είναι ότι η πρωτοβουλία μας δεν συγκίνησε ούτε έναν πολιτικό, ούτε καν τις ψευτοπρεσβευτίνες του ΟΗΕ μανδαμίτσες του τίποτε ΜΑΡΙΑΝΑ ΒΑΡΔΙΝΟΓΙΑΝΝΗ ..ΝΑΝΑ ΜΟΥΣΧΟΥΡΗ  κ.α !  


ΚΟΙΤΑΞΤΕ ΓΙΑΤΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΞΕΚΑΝΟΥΝ.

Για όσους δεν γνωρίζουν τι θα πει Έλληνας και Ελλάδα που “τάχα” πάει για φούντο…
1. Είμαστε μια χώρα που ελέγχει μια χερσαία και θαλάσσια έκταση όση είναι η Γερμανία και η Αυστρία μαζί (450.000 τετρ. χιλιόμετρα), αφού εκτεινόμαστε από την Αδριατική ως τις ακτές του Λιβάνου (περιλαμβανομένης της Κύπρου μας) και από το τριεθνές στον Έβρο ως ανοιχτά της Λιβύης. Θέλεις ΔΥO ώρες ταξίδι με το αεροπλάνο για να πας από το πιο δυτικό (Κέρκυρα) στο πιο ανατολικό άκρο του Ελλαδικού χώρου (Λάρνακα).

Σαν να πετάς δηλαδή από τις Βρυξέλλες προς τη Μασσαλία.
2. Στον κόσμο ζουν συνολικά 17.000.000 Ελλαδίτες, Κύπριοι,
Βορειοηπειρώτες, Κωνσταντινουπολίτες, Ίμβριοι, Τενέδιοι κλπ.
3. Είμαστε 2οι στον κόσμο σε καταθέσεις στην Ελβετία.
4. Δεχόμαστε 16.000.000 τουρίστες τον χρόνο και διαθέτουμε μια
σημαντική τουριστική βιομηχανία.
5. Έχουμε τρία πολύ μεγάλα ναυπηγεία που κατασκευάζουν κάθε  είδος πλοίου .
6. Έχουμε βιομηχανίες αμαξωμάτων που κατασκευάζουν  βαρέα φορτηγά, λεωφορεία, τρόλεϊ, βαγόνια τραίνων, επικαθήμενα, μπετονιέρες, βυτία κλπ.
7. Διαθέτουμε 2.400 υπερδεξαμενόπλοια και μεγάλα φορτηγά πλοία   είμαστε έτσι 1οι στον κόσμο στην εμπορική ναυτιλία, ενώ άλλα 1.500 τεράστια τάνκερ και φορτηγά έχουν οι Κύπριοι πλοιοκτήτες -5οι στον κόσμο.
8. Είμαστε 2οι παγκοσμίως στο πρόβειο γάλα, 3οι στις ελιές, 3οι
παγκοσμίως στον κρόκο, στα ακτινίδια, στα ροδάκινα.
9. Είμαστε 1οι στον κόσμο σε νικέλιο, 1οι σε λευκόλιθο, 1οι στον κόσμο σε υδρομαγνησίτη, 1οι στον κόσμο σε περλίτη, (1.600.000 τόννοι), 2οι παγκοσμίως σε μπετονίτη (1.500.000 τόννοι), 1οι στην ΕΕ σε βωξίτη (2.174.000 τόννοι), 1οι και σε χρωμίτη, 1οι και σε ψευδάργυρο, 1οι και σε αλουμίνα.
10. Έχουμε την 2η καλύτερη Πολεμική Αεροπορία στο ΝΑΤΟ (μετά τις ΗΠΑ, ενώ οι Τούρκοι είναι προτελευταίοι), ενώ έχουμε και το 2ο καλύτερο Πολεμικό Ναυτικό στο ΝΑΤΟ, με την Τουρκία να είναι ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ!
11. Έχουμε νοτίως της Κρήτης 175 δισεκατομμύρια βαρέλια πετρέλαιο, το 3ο μεγαλύτερο κοίτασμα παγκοσμίως. Εντωμεταξύ ο χρυσός που υπάρχει στην Θράκη μας αξίζει 38 δις ευρώ. Έχουμε εκεί, στην Μακεδονία και την Θράκη , τα 3 μεγαλύτερα κοιτάσματα χρυσού της Ευρώπης. Η αξία του πετρελαίου και του αερίου μας είναι – κρατηθείτε – 10.000.000.000.000 (10 ΤΡΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΔΟΛΆΡΙΑ !) όπως αναφέρει τοΓεωλογικό Ινστιτούτο των ΗΠΑ, το ΥΣΓΣ.
Αυτή τη χώρα πάνε να ξεπουλήσουν για 340 δις;;;;;;;;;;;;;;;;;;;; (ΠΕΝΤΑΠΟΣΤΑΓΜΑ)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου