Παρασκευή 5 Σεπτεμβρίου 2014

ΑΜΑ ...ΕΧΕΙΣ ΤΥΧΗ...ΔΙΑΒΑΙΝΕ....




Ένας μοναχός του Αγίου Ορους σκοτώθηκε, πιθανότατα στην προσπάθειά του να πλησιάσει σε κρημνώδη περιοχή που είχε ανατραπεί πυροσβεστικό όχημα και οι επιβαίνοντες 2 πυροσβέστες ήταν τραυματισμένοι, με αποτέλεσμα να πέσει ο ίδιος με το όχημά του στον γκρεμό.


Αυτό συνέβη κοντά στο παρεκκλήσι της Ιεράς Μονής Χιλανδαρίου στο Άγιο Όρος, λίγο μετά τις 8 το πρωί, κατά την συνηθισμένη καθημερινή περιπολία στην περιοχή του πυροσβεστικού οχήματος.

Όπως μετάδωσε το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων (ΑΠΕ), φαίνεται πως το πυροσβεστικό όχημα, λόγω της σαθρότητας του οδοστρώματος έπεσε σε δύσβατη περιοχή, με αποτέλεσμα να τραυματιστούν οι δύο πυροσβέστες.

Ο μοναχός, με δικό του όχημα, ξεκίνησε για να πάει στον τόπο του ατυχήματος και πιθανότατα να βοηθήσει στον εντοπισμό των πυροσβεστών, όμως 100 μέτρα πριν από το σημείο του πρώτου περιστατικού, το όχημα ξέφυγε από τον δρόμο και έπεσε κι αυτό στο γκρεμό.

Με δηλώσεις του στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο Περιφερειακός Διευθυντής Κεντρικής Μακεδονίας της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας υποστήριξε πως και τα δύο ατυχήματα σημειώθηκαν λόγω της σαθρότητας του εδάφους. "Είναι σαθρό το έδαφος και δεν το κατάλαβαν ούτε οι πυροσβέστες, ούτε ο μοναχός και έπεσαν στον γκρεμό, σε βάθος περίπου 60 - 70 μέτρων".

Οι δύο πυροσβέστες ανασύρθηκαν τραυματισμένοι και μεταφέρθηκαν με ελικόπτερο στο 424 Γενικό Στρατιωτικο Νοσοκομείο!ι

ΘΑΝΑΤΟΣ ΜΟΝΑΧΟΥ ΣΤΟ ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου