Κυριακή 28 Σεπτεμβρίου 2014

ΠΑΝΩ ΣΤΑ ΣΑΡΑΝΤΑ ΤΗΣ Η Ν.Δ.... ΠΑΕΙ ΓΙΑ ΔΙΑΛΥΣΗ! ΞΩΦΛΗΣΕ ΚΙ ΑΥΤΗ ΜΕΤΑ ΤΟ ΘΛΙΒΕΡΟ ΠΑΣΟΚ!

ΟΙ ΦΑΥΛΟΙ ΣΥΣΚΕΠΤΟΝΤΑΙ! ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΑ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΤΟΥΣ!

ΓΕΛΑΝΕ ΤΑ ΜΠΑΣΤΑΡΔΑ....ΤΑΪΖΟΝΤΑΝ  ΚΑΙ ΤΑΪΖΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΜΑΣ ΕΠΙ 40 ΧΡΟΝΙΑ ...ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΒΥΘΙΣΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ... ΜΑΖΙ ΜΕ ΌΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΤΥΧΑΡΠΑΣΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΑΝΤΗΔΕΣ! ΝΑΙ ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ ...ΟΙ ΣΥΜΜΟΡΙΤΤΕΣ!
ΤΟ ΔΡΑΜΑ ΕΊΝΑΙ ΟΤΙ ΣΤΗ ΦΙΕΣΤΑ ΤΗΣ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ ΜΑΖΩΝΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΨΗΦΟΦΟΡΑ ΤΣΑΝΑΚΙΑ ΤΟΥΣ ..ΝΑΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΟΡΝΕΑ ΠΟΥ ΤΑ ΦΑΓΑΝΕ ΜΑΖΙ!  ΟΥΣΤ ΚΑΘΙΚΙΑ!

ΣΤΗ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΟΙ “ΤΑΓΜΑΤΑΣΦΑΛΙΤΕΣ” ΠΟΥ ΒΟΥΛΙΑΞΑΝ ΤΗ ΧΩΡΑ: ΠΡΟΔΟΤΗΣ ΚΑΙ ΚΟΥΡΑΣΜΕΝΟΣ ΠΛΑΙ-ΠΛΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΣΥΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΤΩΝ ΓΕΡΜΑΝΟΤΣΟΛΙΑΔΩΝ (ΦΩΤΟ)

Κοινή εμφάνιση-αλήθεια δεν ντρέπεται;-έκαναν Καραμανλής και Σαμαράς στη Χαλκιδική για το μνημόσυνο των 40 ετών της Μοναρχοφασιστικής Δεξιάς που παρέδοσε τη χώρα στον Γιώργο Παπανδρέου για να την οδηγήσει στο ΔΝΤ και στα τραπεζικά κυκλώματα των τοκογλύφων που φτωχοποίησαν τον Ελληνικό Λαό.


16

«Ήμουν κι εγώ παρών στο προσυνέδριο της παράταξης πριν από 40 χρόνια, ως μέλος της εκτελεστικής επιτροπής της ΟΝΝΕΔ», δήλωσε ο Αντώνης Σαμαράς στην ομιλία του για τα γενέθλια της Νέας Δημοκρατίας”, είπε περήφανος ο προδότης του Λαού, όταν έσπαζε πόρτες και παράθυρα στην Καλαμάτα με τα Τάγματα Εφόδου της εγκληματικής συμμορίας του Αβέρωφ.
10
«Συμμαχητής ο Κώστας Καραμανλής, ήμασταν μαζί τότε. Τώρα ήμαστε αλλαγμένοι στην όψη, αλλά έχουμε το ίδιο πάθος και την ίδια αγάπη για τρία πράγματα: την πατρίδα μας, τη δημοκρατία, την παράταξή μας. Και είμαστε περήφανοι για το ρόλο που έπαιξε και παίζει αυτή η παράταξη», πρόσθεσε ο Σαμαράς.
11«Η εθνική ενότητα είναι υποχρέωση όλων σε μια δημοκρατία, αλλά είναι κύριο και πρωταρχικό καθήκων εκείνων που δικαιώθηκαν για τις επιλογές τους. Αυτοί πρέπει να δώσουν το χέρι και σε εκείνους που κάποτε έβλαψαν τον τόπο», πρόσθεσε.

«Αυτό ήταν το μήνυμα από το προσυνέδριο της Νέας Δημοκρατίας, μήνυμα συμφιλίωσης αλλά με το βλέμμα εμπρός», τόνισε καταλήγοντας πως «αυτή είναι η ταυτότητα της παράταξής μας».
Αφού μνημόνευσε έναν προς έναν όλους τους προκατόχους του στην προεδρία της ΝΔ, ο Αντώνης Σαμαράς αναφέρθηκε και στον «αγωνιστή της παράταξης, Παύλο Μπακογιάννη, από τη δολοφονία του οποίου συμπληρώθηκαν 25 χρόνια».
255Αναφερόμενος στην ένταξη της χώρας στην ΕΟΚ, τόνισε πως «για αυτό όλοι υποκλίνονται στη μνήμη του Κωνσταντίνου Καραμανλή. Όμως μην ξεχνάτε ότι για όλα αυτά είχε δεχτεί πόλεμο. Αλλά ο Καραμανλής έμεινε ακλόνητος στην πορεία του. Και εμείς στη ΝΔ είμαστε ιδιαίτερα περήφανοι για την κληρονομιά αυτή που άφησε στην πατρίδα μας».

Αιχμές άφησε για τις κυβερνήσεις του ΠΑΣΟΚ, λέγοντας πως «ακόμα και όταν επικράτησε ο λαϊκισμός, η παράταξη προειδοποιούσε. Όταν η χώρα ζούσε με δανεικά, όλοι λέγαμε ότι δεν είναι λαϊκή πολιτική αυτό. Όλοι τώρα ξέρουμε πόσο ακριβά πληρώσαμε εκείνες τις επιλογές».
Και έστρεψε τα βέλη του προς το ΣΥΡΙΖΑ λέγοντας ότι «σήμερα το να υπονομεύεις τη θέση της χώρας στην Ευρώπη και στο ΝΑΤΟ είναι επικίνδυνο». Και πρόσθεσε: «τα αντιφατικά γραπτά τους τους προδίδουν. Η κακή ηθοποιία στην πολιτική πληρώνεται».
Και επιχειρώντας μια αυτοκριτική παραδέχτηκε πως έγιναν λάθη και παραλείψεις «αλλά “λεφτά υπάρχουν” εμείς δεν είπαμε ποτέ».
«Η επιστροφή στο “λεφτά υπάρχουν” τρομάζουν… πώς να το κάνουμε. Η επιστροφή στο “τζάμπα όλα| τρομάζει… πώς να το κάνουμε. Παροχές που θα μας αναγκάσουν να στραφούμε σε δανεικά τρομάζουν… πώς να το κάνουμε», πρόσθεσε, αναφερόμενος στις εξαγγελίες Τσίπρα από τη ΔΕΘ. «Παίζουν με πράγματα πιο μεγάλα από το μπόϊ τους. Πόσο εύκολο είναι να βρίζει κανείς από το να είναι υπεύθυνος και σοβαρός», κατέληξε.
Ο Αντώνης Σαμαράς θύμισε τις αντιρρήσεις της ΝΔ, ως αντιπολίτευση, στο πρόγραμμα του πρώτου μνημονίου τονίζοντας: «Δικαιωθήκαμε. Κι όταν ανέλαβα τη χώρα μου είπαν “Πρόσεχε. Κρατάς μια χειροβομβίδα στα χέρια σου”. Αυτή τη χειροβομβίδα που απειλούσε τη χώρα την εξουδετέρωσα. Δεν την άφησα να εκραγεί»

ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΣΧΟΛΙΟ Η.Ν.Α: ΕΜΕΙΣ ΈΝΑ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΊΝΟΥΜΕ:Πώς είναι δυνατόν λεύτεροι ΄Ελληνες να συντρέχουν , με όποιο τρόπο, με...πανώ, σημαιούλες, φανατισμό,παρουσία σε συγκεντρώσεις σε κομματικά μπακάλικα ως χειροκροτητές και να μην αισθάνονται εντροπή που χειροκροτούν κοινά καθίκια κι άρπαγες; Δεν το πιάνει ο νούς μας... Γι αυτό και πριν από 15 χρόνια ζητάμε σταθερά την συνεπευθυνότητα του ψηφοφόρου. Δεν μπορεί να ψηφίζει κοινούς ΓΚΑΝΓΚΣΤΕΡΣ -περί αυτού ακριβώς πρόκειται- και να μην έχει την παραμικρή ευθύνη για τα έγκληματα που διαπράττει η κομματική επαγγελματική συμμορία που υποστηρίζει.Τόσα χρόνια πορείας  και παιδείας- υποτίθεται- εις τίποτε δεν ωφέλησαν το δίποδο;Παραμένει τόσο ...σπηλαιώδης κι αρπαχτικό; Μαζί τα ...φάγαμε; Τα έφαγες ΡΕ ΑΛΗΤΑΜΠΟΥΡΑ οπαδέ κομμάτων που συνεχίζουν να συντρίβουν την πατρίδα! ΟΧΙ ΜΗΝ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΘΑ ΤΗΝ ΣΚΑΠΟΥΛΆΡΕΙΣ με την ανωνυμία σου ...όταν ψηφίζεις. Να μα την Παναγία θα αγωνιστούμε για να σε ψωφίσουμε... Αγωνιζόμαστε εδώ και 15 χρόνια... που θα πάει λές; Διότι πολύ απλά είσαι ΡΕ ζωώδης και βάρβαρος. Ελλην σίγουρα δεν είσαι! ΕΙΣΑΙ ένα περιττό τομάρι που δεν αξίζει να ζεις...να ζεις σε βάρος άλλων... εξυπνάκια! Υποστηρίζοντας τη φάμπρικα του κόμματος σου!Για να ζεις εσύ καλύτερα μαζί με τα κόπρανα που έφερες στη ζωή και ΟΛΟΙ οι άλλοι να πάνε στο διάολο!Αυτό ακριβώς είσαι... Ένα τομάρι.. που παριστάνεις τον λάθρα... άνθρωπο!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου