Παρασκευή 12 Σεπτεμβρίου 2014

ΤΑ ΨΩΦΙΜΙΑ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ...ΨΗΦΙΣΑΝ ΥΠΕΡ ΤΩΝ ΠΟΥΣΤΗΔΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΣΙΩΝΙΣΤΩΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΩΝ ( π.χ. ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑ ΣΤΗ ΓΑΖΑ)


ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΤΑ ΣΟΔΟΜΑ ΚΑΙ ΓΟΜΟΡΡΑ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ! ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΙ ΚΑΙ ΑΘΕΟΙ ΚΑΡΦΩΣΑΝ ΣΤΙΛΕΤΟ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ ΚΙ ΕΚΑΝΑΝ ΘΡΥΨΑΛΑ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΜΕ ΤΟ ΑΝΤΙΡΑΤΣΤΙΣΤΙΚΟ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ!

Η ΣΤΑΝΗ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΤΩΝ ΤΑΧΑ ΕΛΛΗΝΩΝ!
Βουλευτές σε διατεταγμένη υπηρεσία για να ...ξεδοντιάσουν την Ορθοδοξία με νομοσχέδια! Ορκίζονται στο όνομα της Aγίας και Oμοούσιας και Aδιαίρετης Tριάδας, αλλά ως Εφιάλτες καρφώνουν το μαχαίρι στην Ορθοδοξία, στην Ελλάδα, στο ίδιο το Σύνταγμα. 
Δείτε λοιπόν πού ορκίζονται οι Έλληνες βουλευτές για να καταλάβετε πόσο προδοτικά ενήργησαν ποδοπατώντας τον όρκο τους,  όσοι ψήφισαν το αντιρατσιστικό νομοσχέδιο"  
"1. Oι βουλευτές πριν αναλάβουν τα καθήκοντά τους δίνουν στο Bουλευτήριο και σε δημόσια συνεδρίαση τον ακόλουθο όρκο:
«Oρκίζομαι στο όνομα της Aγίας και Oμοούσιας και Aδιαίρετης Tριάδας να είμαι πιστός στην Πατρίδα και το δημοκρατικό πολίτευμα, να υπακούω στο Σύνταγμα και τους νόμους και να εκπληρώνω ευσυνείδητα τα καθήκοντά μου»".

ΣΤΕΛΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΠΥΡΑ ΤΙΣ ΑΓΙΕΣ ΓΡΑΦΕΣ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ. ΣΤΟ ΠΥΡ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΟΝ Ο ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΠΑΥΛΟΣ ΚΑΙ Ο ΜΑΚΑΡΙΣΤΟΣ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΣ! ΜΕ ΔΙΚΑΣΤΉΡΙΑ ΚΙΝΔΥΝΕΥΟΥΝ ΟΣΟΙ ΙΕΡΕΙΣ ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΟΥΝ ΑΠΟ ΑΜΒΩΝΟΣ ΤΗΝ ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΙΑ! 

Αυτοί λοιπόν  που ψήφισαν το αντιρατσιστικό νομσχέδιο βάλλουν ευθέως κατά της πίστεώς μας και παραβαίνουν το Σύνταγμα. Καρφώνουν το μαχαίρι στην Ορθδοξία. Στέλνουν στην πυρά τις Άγιες γραφές μας και όσ είπε ο Απόστολος Παύλος και ο μακαριστός Χριστόδουλος για τους ομοφυλόφιλους. 
Διαβάστε τι έλεγε για τους ομοφυλόφιλους ο μέγιστος των Αποστόλων:

ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΑΠΟΣΤ. ΠΑΥΛΟΥ
ΠΡΟΣ ΤΙΜΟΘΕΟΝ Α'
ΚΕΦΑΛΑΙΟ 1
Ενώ ο σκοπός της παραγγελίας του Θεού είναι αγάπη από καθαρή καρδιά και συνείδηση αγαθή και πίστη ανυπόκριτη, μερικοί αστόχησαν και εκτράπηκαν σε ματαιολογία,  θέλοντας να είναι νομοδιδάσκαλοι, χωρίς να καταλαβαίνουν μήτε αυτά που λένε μήτε για ποια πράγματα διαβεβαιώνουν. 
Ξέρουμε όμως ότι είναι καλός ο νόμος, αν κάποιος τον χρησιμοποιεί σύμφωνα με το σκοπό του νόμου, ξέροντας αυτό: ότι για τον δίκαιο ο νόμος δεν τίθεται, αλλά για τους άνομους και για τους ανυπότακτους, για τους ασεβείς και για τους αμαρτωλούς, για τους ανόσιους και για τους βέβηλους, για τους πατροκτόνους και για τους μητροκτόνους, για τους φονιάδες, για τους πόρνους, για τους αρσενοκοίτες, για τους δουλέμπορους, για τους ψεύτες, για τους επίορκους και για ό,τι άλλο αντιτίθεται στην υγιή διδασκαλία, κατά το ευαγγέλιο της δόξας του μακάριου Θεού, το οποίο εμπιστεύτηκε σ’ εμένα. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου