Πέμπτη 31 Ιουλίου 2014

Ο ΓΕΡΟ-ΣΟΦΟΣ ΘΥΜΩΝΕΙ ...ΚΑΙ ΤΑ ΛΕΕΙ ΧΥΜΑ: 


ΙΣΡΑΗΛ: ΚΡΑΤΟΣ = ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΑΣ ΠΟΛΕΜΟΥ!
Κατέκλεψε τη γη των Παλαιστινίων και σημερα τους αποδεκατίζει! 


Ο ΔΙΑΔΟΧΟΣ ΤΟΥ
ΧΙΤΛΕΡ..ΝΕΤΑΝΙΑΧΟΥ!
Νετανιάχου: Ο σημερινός Χίτλερ. ..

Το σχέδιο των Σιωνιστών-συν Εβραίων Τραπεζιτών είναι ατέλειωτο!

Μήνυμα δικό μου: ΘΑΨΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ .. Αποσύρετε όλες τις καταθέσεις σας ... Κι αμέσως θα δείτε τα γομάρια του Σιωνισμού και οι κατά χώρα πλασιέ τους, τι έχουν να πάθουν!


Ο σκατάς σιωνιστής που ανατινάσσει τον φτιαχτό "μύθο" του Ολοκαυτώματος των Εβραίων! Λέτε να παραβιάζουμε το νόμο που ψήφισαν ηλίθιοι ΄Ελληνες βουλευτές... ότι τάχα μου ελεύθεροι πολίτες δεν μπορούν να έχουν ενστάσεις για το Ολοκαύτωμα των Εβραίων επί Χίτλερ; Τι λέτε Ρε! Κοθόνια!Κοινά καθίκια!


Διαφέρει ο φασισμός του Χίτλερ από αυτόν του Νετανιάχου...;

Διαφέρει το φασισταριό του χθόνιου Σιωνισμού που επιβάλλει σε ανεξάρτητες-ελεύθερες χώρες ...  (άκουσον-άκουσον..) να αναγνωρίζουν υποχρεωτικά το Ολοκαύτωμα; Τα γεγονότα είναι γεγονότα! Υπάρχουν. Ποιός ηλίθιος διανοείτε να αναγνωρίσει τι; Το γεγονός; Μα το γεγονός είναι από μόνο του... αναγνωρισμένο!Είναι απλά...γεγονός ΑΝΑΠΟΤΡΕΠΤΟ!

Όμως ο σιωνισμός που έχει πρωτεύουσα το ΙΣΡΑΗΛ.. το διανοήθηκε!!! ΄Οχι τυχαία... Ο σιωνισμός έχει πλάνο! Θέλει πιστοποιητικά ... αναγνώρισης  για τον Εβραίο! 

Το μοναδικό επίτευγμα που επιδεικνύουν οι χθόνιοι, κι όντως ταλαίπωροι Εβραίοι, που με το στημένο κρατίδιο τους (1948) που "φτιάξανε" με τις πλάτες Ευρωπαίων στην Παλαιστίνη είναι πως με την αιματηρή- εγκληματική  συμπεριφορά τους σήμερα , στην Παλαιστίνη, προβληματίζουν πια  ακόμη κι αυτούς που τους συμπαθούσαν για την τιτάνια όντως προσπάθειά τους, να αποκτήσουν ένα κεραμίδι...μια γη κάτω από τον ήλιο... Μα που, όμως... αρνούνται στους Παλαιστίνιους το ίδιο δικαίωμα ,...και τους οποίους , θρασύτατα, προκλητικά, εγκληματικά  αποδεκατίζουν από τη γη των προγόνων τους.ΚΑΙ ΕΝ ΟΝΟΜΑΤΙ ενός βαθέως εγκληματικού Θεού! Αυτού ...της ΒΙΒΛΟΥ ΤΟΥΣ!..Και ατυχώς την κουβαλάμε  τη ΒΙΒΛΟ κι εμείς ως έθνος Ορθοδόξων! Αν δεν είμαστε μπλεγμένοι σε μια σατανική φάρσα τότε πως διάολο οι ΄Ελληνες θεωρούν ως προπάτορά τους... Τον Αβρααμ , Ισαάκ κι άλλα διασκεδαστικά τσιμπράγκαλα;

Και για όσους αγνοούν: Ουδέποτε υπήρξε Κράτος Ισραηλ, στην ανθρώπινη ιστορία! Οι Εβραίοι ήσαν πάντοτε θρησκευτικές νομάδες (τσομπαναραίοι δηλαδή)  και τίποτε περισσότερο. Γι αυτό και ΠΟΤΕ, ως δήθεν εθνότητα δεν έγραψαν ιστορία, δεν άφησαν κάποια μνημεία.. Το έπαιζαν μπεγλέρι... δια Θεού!

Το δράμα δεν είναι ο Καραγκιόζης σιωνιστής του ΤΕΛ-ΑΒΙΒ  Νετανιάχου, που διατάζει σήμερα τη σφαγή των Παλαιστινίων!
 Είναι όλη η φαρσοειδείς ηγεσία των Ευρωπαϊκών κρατών... που δεν συγκινείται για το αίμα  που ρέει στην Παλαιστίνη, κάνει πως δεν καταλαβαίνει .. Γι αυτό και ο πολιτισμένος -του κώλου- κόσμος κάνει το κοροϊδο... Δεν βγάζει κιχ, ενώ μπορεί να φρενάρει το μακελάρη σιωνιστή Νετανιάχου... με μια απλή κίνηση... ΄Οσο για το αντρίκελο των Αμερικάνων ΟΗΕ, δεν νομίζω ότι υπάρχει μεγαλύτερη ξεφτίλα... 
Να μη συνεχίσω άλλο... Απλά μάθετε να συλλογάστε ΡΕ. Η δύναμή μας, ως Ελλήνων, είναι η σκέψη... Αυτή που σφράγισε την οικουμένη. Ο Εβραίος είναι χθόνιος. Σκότος. Ο ΄Ελλην φως! Αλλά το σκότος σήμερα, χάρις σε μια λεγεώνα απάτριδων και λειψών Ελλήνων... Πνίγεται από τους χθόνιους Σιωνιστές... ΜΑΣ ΈΧΟΥΝ ΠΙΑ ΣΤΟ ΧΈΡΙ, ΣΤΗΝ ΠΑΓΙΔΑ απ΄όπου φαίνεται...λέω φαίνεται, πως πια δεν υπάρχει διαφυγή. Η διαφυγή από την παγίδα των Εβραιοσιωνιστών... είναι η σκέψη σου και μόνο!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου