Τετάρτη 9 Ιουλίου 2014

ΚΛΑΨΕ ΜΕ ΜΑΝΑ ΚΛΑΨΕ ΜΕ...ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ!

ΕΣΚΑΣΕ Η ΒΟΜΒΑ!!! ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΜΕ ΜΑΡΙΝΑΚΗ ΚΑΙ ΣΙΑ...
Δεν ξέρουμε αλλά η φάτσα αυτού του βαρκάρη εμάς δεν μας γιομίζει… Εμάς δεν μας πέφτει λόγος αφού οι Περαιώτες τον θέλουν… Πλην όμως ο τύπος ..έχει τάσεις να παίξει ρόλο κι ευρύτερα στα δημόσια της Ελλάδας… Ε, σε τέτοια εκδοχή … θα μας βρεί μπροστά του… ο δήμαρχος Πειραιώς…. Αυτός είναι ο δήμαρχος κι όχι ο άλλος , ο αχυράνθρωπος!

Είναι η στιγμή που πολλοί περίμεναν. Οι καμπάνες για την κάθαρση σήμαναν.
Τώρα είναι η στιγμή που ή πέφτει η κυβέρνηση καλύπτοντας το κύκλωμα ή θα καθαρίσει το ποδόσφαιρο.
Όπως αποκαλύπτει το dikisports.blogspot.gr, στο ελληνικό ποδόσφαιρο υπάρχει εγκληματική οργάνωση. Κι επειδή δεν ξέρω αν θα το διαβάσετε σε Μέσα Ενημέρωσης, σας το αντιγράφω όπως ακριβώς αναρτήθηκε λίγο μετά το μεσημέρι.
«9 ύποπτοι για εγκληματική οργάνωση στο ελληνικό ποδόσφαιρο βάσει εισαγγελικής πρότασης!


Ο αθλητικός εισαγγελέας Αρ.Κορέας διαπιστώνει ότι από την αξιολόγηση του περιεχομένου απομαγνητοφωνημένων τηλεφωνικών συνομιλιών που κατέγραψε ο υπερκοριός της ΕΥΠ “ο πρόεδρος του Ολυμπιακού Βαγγέλης Μαρινάκης και οι στενοί του συνεργάτες στα πλαίσια του σχεδιασμού και της οργάνωσης της ομάδας τους, προσεγγίζουν και επιδιώκουν να εκμεταλλευτούν για την εξυπηρέτηση των συμφερόντων τους, αστυνομικούς, δικαστικούς, πολιτικούς και άλλους ισχυρούς παράγοντες της χώρας, κάποιους από τους οποίους και προσλαμβάνουν σε καίριες θέσεις της ΠΑΕ, μετά την αποχώρησή τους από νευραλγικές θέσεις που κατείχαν στο Δημόσιο”.
Το απόρρητο των συνομιλιών ήρθη για τις κακουργηματικές πράξεις της εγκληματικής οργάνωσης, της εκβίασης, της απόπειρας ανθρωποκτονίας, των παραβάσεων σχετικών με τις εκρηκτικές ύλες και της έκρηξης.
Επίσης προκύπτουν ενδείξεις και για την τέλεση άλλων αξιόποινων πράξεων, όπως της κακουργηματικής απάτης και της δωροδοκίας-δωροληψίας για αλλοίωση αποτελέσματος αγώνα σε βαθμό καουργήματος.
Επίσης ως ύποπτοι καλούνται οι Γ.Σαρρής, Γ.Παπακωνσταντίνου, Θ.Κουρίδης, Αρ.Σταθόπουλος, Θ.Μπριάκος, Γ.Δούρος και οι διαιτητές Κ.Ιωαννίδης, Απ.Αμπάρκιολης και Γ.Κάμπαξης».
20140708-174807-64087843.jpg

freebilly14.wordpress.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου