Τετάρτη 16 Ιουλίου 2014

ΡΕ ΚΟΨΑΝΕ ΚΑΙ ΤΟ ΕΠΙΔΟΜΑ ΟΓΑ ΣΕ ΒΟΡΕΙΟΗΠΕΙΡΩΤΕΣ!

Ο εγγονός του θρυλικού Θύμιου Λιώλη και συντοπίτης μας από την κοινότητα Τσαούσι , κ. Χρήστος Λιώλης , μίλησε στον πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά με την σκληρή γλώσσα της αλήθειας και του δικαίου


Ο  εγγονός  του  θρυλικού   Θύμιου  Λιώλη  και  συντοπίτης μας  από την  κοινότητα  Τσαούσι  ,  κ. Χρήστος  Λιώλης  , μίλησε  στον  πρωθυπουργό  Αντώνη Σαμαρά  με την σκληρή  γλώσσα  της  αλήθειας  και  του   δικαίου. Κατακρίνοντας  την  κυβέρνηση   για τον  εμπαιγμό  του  δοκιμαζόμενου  λαού της Βορείου  Ηπείρου   στις  κάλπικες  υποσχέσεις  περί  επαναχορήγησης   των  συντάξεων  1η  Ιουνίου .

Οταν οι μέλισσες ...πεθαίνουν... τότε η συντέλεια είναι κοντά!

ΦΟΒΕΡΟ ΘΑΝΑΤΙΚΟ ΕΠΕΣΕ ...ΣΤΙΣ ΜΕΛΙΣΣΕΣ

Ο αγώνας για τη διάσωση των μελισσών


Παρά το γεγονός πως τα τελευταία χρόνια υπάρχει μεγάλη ανησυχία γύρω από την θνησιμότητα των μελισσών, καθώς και τις επιπτώσεις αυτού του φαινομένου στο υπόλοιπο οικοσύστημα, σύμφωνα με τελευταία έρευνα του αμερικανικού Υπουργείου Γεωργίας, η φετινή απώλεια ήταν μικρότερη από άλλες χρονιές.

MIA EΝΔΙΑΦΕΡΟΥΣΑ...ΝΑΥΤΙΚΗ ΑΝΑΠΑΡΑΣΤΑΣΗ!

ΤΑΞΙΔΙ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ - Με μια σχεδία από τα Κύθηρα στην Κρήτη

Πώς ταξίδευαν οι άνθρωποι στη θάλασσα πριν από 130.000 χρόνια; Εννέα «θαλασσοπόροι» ξεκινούν από τα Κύθηρα για την Κρήτη με μία σχεδία φτιαγμένη από καλάμια θέλοντας να ρίξουν φως στο ιστορικό μυστήριο.

Με μια σχεδία από τα Κύθηρα στην Κρήτη

Σκοπός τους είναι να αναπαραστήσουν το πρώτο ταξίδι του ανθρώπου στην περιοχή μέσω του οποίου, όπως όλα δείχνουν, πρωτοκατοικήθηκε η Κρήτη. Η δωδεκάμετρη σχεδία κατασκευάστηκε με πέτρινα εργαλεία παρόμοια με αυτά που εικάζεται ότι χρησιμοποιούσαν οι άνθρωποι κατά την Παλαιολιθική εποχή και με τα υλικά χιλιάδων χρόνων: 5.000 καλάμια, 4 κορμούς κυπαρισσιών, δέρμα από κατσίκα και σχοινί.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου