Τρίτη 22 Ιουλίου 2014

ΤΑ ΚΟΛΠΑ ΤΩΝ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΩΝ ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ...ΜΠΛΟΓΚΣ!

ΜΠΗΚΕ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ Η ΜΑΡΙΝΕΛΛΑ , ΕΓΧΕΙΡΙΣΤΗΚΕ..ΕΠΙΤΥΧΩΣ,

Αλλά τα κοθόνια που μεταδίδουν την είδηση δεν λένε που χειρουργήθηκε; Στον αστράγαλο; Και κάνουν είδηση την είσοδό της σε νοσοκομείο... από το οποίο θα βγεί σε δυό μέρες; Τόσο σοβαρό! Μάλλον διαφημιστικό κολπάκι για τις συναυλίες της θα είναι...

Στο νοσοκομείο εισήχθη η διάσημη Ελληνίδα ερμηνεύτρια Μαρινέλλα. Σύμφωνα με πληροφορίες υπεβλήθη σε χειρουργική επέμβαση και θα παραμείνει για λίγες μέρες στο ιδιωτικό νοσοκομείο των βορείων προαστίων.
 
Συνεργάτης της ανέφερε στο TLIFE πως η επέμβαση ήταν επιτυχής και η Μαρινέλλα βρίσκεται στο στάδιο της ανάρρωσης. Οι θεράποντες ιατροί της, μάλιστα, έκριναν πως πρέπει να μείνει στο δωμάτιο της το επόμενο διήμερο προκειμένου να γίνει εντελώς καλά.

 
Οι θεράποντες ιατροί της απαγόρευσαν κάθε δραστηριότητα για δύο τουλάχιστον ημέρες και ως εκ τούτου η συναυλία της Τετάρτης 23 Ιουλίου στο Δημοτικό Στάδιο της Ρόδου τον Κώστα Χατζή, ακυρώνεται. 
 
 Όσοι έχουν προαγοράσει εισιτήρια μπορούν να τα εξαγοράσουν από το κατάστημα που τα προμηθεύτηκαν.
Οι προγραμματισμένες συναυλίες Μαρινέλλας - Χατζή θα συνεχιστούν από το Κάστρο Μυτιλήνης, την Παρασκευή 25 Ιουλίου και στη συνέχεια με Κρήτη, Άνδρο, Λαύριο, Καλαμάτα, Νεμέα, Λευκάδα, Κέρκυρα, Παπάγου, Χαλκίδα, Θεσ-νίκη, Νίκαια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου