Παρασκευή 11 Ιουλίου 2014

ΣΤΗ ΦΑΚΑ Ο ΜΕΓΑΛΟΓΙΑΤΥΡΟΣ ΤΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΜΟΥ!

Βορίδης: Συγχαίρω τον πολίτη-ασθενή που κατήγγειλε το γιατρό με το «φακελάκι»

Μάκης Βορίδης
Μάκης Βορίδης

«Θα ήθελα να αποτελέσει αυτός ο πολίτης παράδειγμα για όλους τους πολίτες που τυχόν υφίστανται τέτοιου είδους έκνομες συμπεριφορές» τόνισε ο υπουργός Υγείας

Σάλος έχει ξεσπάσει μετά τη δίωξη για κακούργημα στο γιατρό του νοσοκομείου «Ευαγγελισμός», ο οποίος φέρεται να ζήτησε «φακελάκι».


Συγκεκριμένα ο υπουργός Υγείας Μάκης Βορίδης, δήλωσε για το χρηματισμό του ιατρού:
«Σε βάρος ιατρού υπηρετούντος στο Εθνικό Σύστημα Υγείας και συγκεκριμένα στο νοσοκομείο «Ευαγγελισμός», ασκήθηκε ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος για το αδίκημα της ενεργητικής δωροληψίας κατ' εξακολούθηση.

Κατόπιν εντολής του υπουργείου Υγείας ανεστάλησαν τα καθήκοντα του συγκεκριμένου ιατρού και έχει κινηθεί εις βάρος του πειθαρχική διαδικασία. Ανάλογα με την εξέλιξη της ποινικής υποθέσεως, θα εξαντληθεί κάθε πειθαρχική πιθανότητα σε βάρος του συγκεκριμένου ιατρού.
Θέλω στο σημείο αυτό, εκτός από αυτά που είναι αυτονόητες δράσεις απέναντι σε φαινόμενα παρασιτισμού και παρανομίας που έχουν ιδιαίτερα μεγάλη ηθικοκοινωνική απαξία, να συγχαρώ τον πολίτη ασθενή ο οποίος κατήγγειλε αυτή την πράξη που τελέσθηκε σε βάρος του. Θα ήθελα ταυτοχρόνως να αποτελέσει αυτός ο πολίτης παράδειγμα για όλους τους πολίτες που τυχόν υφίστανται τέτοιου είδους έκνομες συμπεριφορές.

Είναι απολύτως σαφές ότι αυτές οι συμπεριφορές δεν αφορούν παρά στη μειοψηφία επίορκων λειτουργών και προφανώς δεν χαρακτηρίζουν το σύνολο των ιατρών που υπηρετούν στο Εθνικό Σύστημα Υγείας».( ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου