Σάββατο 5 Ιουλίου 2014

ΟΛΟΙ ΘΑ ΞΕΒΡΑΚΩΘΟΥΝ ...ΤΕΛΙΚΑ!

ΕΠΙΣΤΟΛΗ-ΣΟΚ ΧΡΗΣΤΟΥ ΠΑΠΠΑ: "ΔΗΛΩΝΩ ΤΗΝ ΠΙΣΤΗ ΜΟΥ ΣΤΗΝ ΑΙΩΝΙΑ ΜΟΡΦΗ ΤΟΥ ΦΥΡΕΡ" ( πάει ξελασκαρε το παιδί) 

Λοιπόν ας ξεκαθαρίσουμε μερικά πράγματα. Εμείς ονοματίζουμε σταθερά τη Χρυσή Αυγή...ως παιδική χαρά!Κι όχι τυχαία! Το ατύχημα δεν είναι η Χρυσή Αυγή, αλλά οι κυβερνώντες (Σαμαράς-Βενιζέλος) που παίρνουν τα διοικητικά μέλη της Χ.Α στα σοβαρά!..Το ατύχημα είναι ότι οι διώξεις βουλευτών της Χ.Α. είναι κορωνάτα ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΕΣ... Σαμαράς και Βενιζέλος ξεπουλημένοι στον διεθνη Εβραιο-ισραηλινό Σιωνισμό, απλά εκτελούν τις εντολές που έλαβαν....Χωρίς να προσμετράνε την αξιοπρέπεια του λαού αυτού! 
Αποτέλεσμα :  Οι άναρθροι των Χρυσαυγητών να καταστούν, χωρίς λόγο και ΠΕΡΣΟΝΕΣ του πολιτικού βίου μας! Το έχουμε ξαναπεί: Εχετε δει κανέναν χρυσαυγήτη να αρθρώνει πολιτικό μεστό λόγο. Απλά τα παιδεία κραυγάζουν κι αλαλάζουν...αφρίζοντας. .. Ενώ υποτίθεται ότι οι λοιποί  ..του κοινοβολίου θα τους έφερναν σε ένα κάποιο επίπεδο πολιτικής σοβαρότητας!..Να τους διδάξουν ότι ανδρώθηκαν πια και πως η παιδική χαρά τους ανήκει στην εποχή της ανωριμότητα τους.
Δεν το έκαναν κι ακολούθησαν τα βλακώδη του επίσης τραυματικού Πασοκο- Βενιζέλου και ΣΥΡΙΖΑ! Τα αποτελέσματα τα βλέπετε... Δείτε όμως τις σκέψεις ενός βλαχαδερού εξ Ιωαννίνων, Παπάς λέγεται.. Υμνεί τον επίσης άρρωστο -δολοφόνο Χίτλερ κι αποθαυμάστε τις μαλακίες του. Πως μ΄αυτόν τον τύπο να κάνεις διάλογο;... Οταν είναι τόσο βαθέως ηλίθιος;
Α, ναι, να μην το ξεχάσουμε... Χτες κυκλοφόρησε μια περίεργη λίστα με δήθεν ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ... (1700 ονόματα)! Κάποιο λάκο έχει η φάβα με τη λίστα αυτή...Η είδηση βασικά πνίγηκε!  Αλλά οι περισσότεροι της λίστας σταυροκοπιούνται και λένε από πότε δα ...βαφτίζομαι υποστηρικτής της Χ.Α; 
Ειδικά κάποιοι δημοσιογράφοι, που επειδή τιμούν την αποστολή τους, μπορεί να χαρακτηρίζονται ως υποστηρικτές του μορφώματος της Χ.Α... επειδή συμβαίνει να φιλοξενούν σε εφημερίδες και στο Ιντερνετ... Δελτία Τύπου του κόμματος αυτού... που είναι σε πανάθλια καραντίνα των λαμόγιων της κατευθυνόμενης δημοσιογραφίας των καναλιών; Για να δούμε ποιός έκανε τέτοια κουτσουκέλα... η CIA, τo FBI... ή ίδια  η πελαγωμένη Κυβέρνηση; Θα το μάθουμε που θα πάει και γιατί η σχετική είδηση ...πρωτομεταδόθηκε από blog ..ΦΟΛΑ κι Αμερικανο-ελεγχόμενο; 
Μερικοί δικηγόροι άρχισαν ήδη να συντάσσουν μηνύσεις!
ΡΕ...τρεχαντήρηδες ...Γιατί αεροκοπανάτε; Ποιούς δα περιμένετε να ανακαλύψετε; Κι αν -που δεν- θα τους ανακαλύψετε, γιατί το κάνετε; Λέτε για την προστασία των προσωπικών δεδομένων αυτών που περιλαμβάνονται στη λίστα; Για ποια προσωπικά δεδομένα όταν η σχετική ΑΡΧΗ, αυτοευτελίζεται καθημερινά; ΄Οταν τίποτε πια δεν είναι κρυφό από τον big brother?  
Το πιο κάτω στόρυ προέρχεται από το κρατικό και πρόστυχο -πουλημένο στο (his master voice) ..Αθηναϊκό -κι αρχίδια Μακεδονικό- Πρακτορείο Ειδήσεων... Τα στοιχεία του είναι στάνταρ αληθινά... Το κύρος του απλά είναι για ...δημοσιογραφικά κλάματα!

Οι επιστολές, που είχε ανταλλάξει ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής, Χρήστος Παππάς, με παρασημοφορημένο από τον Χίτλερ, Βέλγο δημοσιογράφο και πολιτικό Λεόν Ντεγκρέλ (Leon έως ηλίθιος;;Degrelle), που εντάχθηκε στα Waffen SS και συμμετείχε στην «επιχείρηση Μπαρμπαρόσα», περιλαμβάνονται στη δικογραφία, που έχουν οι ανακρίτριες της υπόθεσης.
Ο Χρήστος Παππάς, είχε αποστείλει το 1989 επιστολή στον καταδικασμένο ερήμην μετά τον πόλεμο, από τη βελγική Δικαιοσύνη σε θάνατο για εσχάτη προδοσία Ντεγκρέλ, που είχε διαφύγει στην Ισπανία.
Στην επίμαχη επιστολή, ο βουλευτής αποκαλεί «ήρωα στρατηγέ» τον Ντεγκρέλ και τον διαβεβαιώνει για την ακλόνητη πίστη του ίδιου, του Νίκου Μιχαλολιάκου και των μελών της Χρυσής Αυγής, στην «αιώνια μορφή» του Φύρερ και στα «ιδεώδη που πηγάζουν από τον αγώνα σας για μια καινούργια Ευρώπη».
Στη δικογραφία περιλαμβάνεται και η απάντηση του Ντρεγκέλ το 1989, καθώς και φωτογραφία του κατηγορούμενου βουλευτή με τον «στρατηγό» το 1992, έναν χρόνο πριν ο εκλεκτός του Χίτλερ αποβιώσει στη Μάλαγα της Ισπανίας.
 
Η επιστολή του Χρήστου Παππά, με ημερομηνία 15 Ιουνίου 1989, η οποία δόθηκε στον «υπασπιστή» του Ντεγκρέλ για να την παραλάβει ο φυγόποινος «στρατηγός» αναφέρει:
«Αξιοσέβαστε ήρωα στρατηγέ Λεόν Ντεγκρέλ,
θεωρώ μεγάλη μου τιμή και εύνοια της θείας πρόνοιας, που σας συναντώ προσωπικά. Θα ήθελα, αξιοσέβαστε στρατηγέ, να σας διαβεβαιώσω για τη σταθερή, αληθινή και ακλόνητη πίστη εμού και των συναγωνιστών μου (που ανήκουν στο Ελληνικό Εθνικοσοσιαλιστικό Κίνημα -"Χρυσή Αυγή") στην αιώνια μορφή του FUHRER ADOLF HITLER και στα ιδεώδη που πηγάζουν από τον αγώνα σας για μία ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΕΥΡΩΠΗ! Η αλήθεια είναι μία και μοναδική. Τι θα μπορούσαμε να γινόμασταν αλήθεια χωρίς εσάς και χωρίς το πελώριο έργο σας. Είμαι συγκινημένος και είναι καθήκον μου να σας πω ότι εσείς μας δείχνετε τον δρόμο, με τον λαμπρό και παραδειγματικό ηρωϊσμό σας. Σας παρακαλώ Αξιοσέβαστε Στρατηγέ να δεχθείτε τα σέβη μου και τις πιο εγκάρδιες ευχές μου και των Ελλήνων συναγωνιστών μου και ιδιαίτερα του αρχηγού μας ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΥ. Θα ήθελα να σας γνωστοποιήσω ΑΞΙΟΣΕΒΑΣΤΕ ΣΤΡΑΤΗΓΕ ότι ο αγώνας μας για μια ΜΕΓΑΛΗ ΕΛΛΑΔΑ σε μία ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΥΡΩΠΗ! θα συνεχιστεί χωρίς σταματημό μέχρι την ΝΙΚΗ! Το εμπνευσμένο στα πεδία των μαχών σύνθημα της 28ης SS PANZER DIVISION-GRENADIERE-VOLONTIERE-WALLONIENNE,υπάρχει ακόμη και μας καθοδηγεί: ΑΓΩΝ-ΠΙΣΤΙΣ-ΝΙΚΗ. Δεχθείτε ΑΞΙΟΣΕΒΑΣΤΕ ΣΤΡΑΤΗΓΕ τα σέβη μου και τα πιο διακριτικά μου αισθήματα . Ειλικρινά δικός σας. Πιστός στα ιδεώδη του ΕΘΝΙΚΟΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟΥ. PAPPAS CRISTOS».
O Ντεγκρέλ, που συνεργάστηκε με το καθεστώς του δικτάτορα Φρανσίσκο Φράνκο στην Ισπανία και παρέμεινε μέχρι τέλους αρνητής του Ολοκαυτώματος, δηλώνοντας «μετανιώνω που δεν νικήσαμε», στην απάντησή του στον Χρήστο Παππά, στις 28 Σεπτεμβίου 1989, φαίνεται να εκφράζει τον θαυμασμό του για την Ελλάδα. Αναφέρει μάλιστα ότι «ο Χίτλερ αισθανόταν Έλληνας» και φαίνεται να προσπαθεί να τακτοποιήσει τη διαδικασία για να συναντηθεί με τον Έλληνα ομοϊδεάτη του στην Μαδρίτη. Μάλιστα, αντί προσδιορισμού πόλης στην αρχή της επιστολής του γράφει «στην εξορία».
Η επίμαχη συνάντηση τελικώς έγινε τον Ιανουάριο του 1992 και οι δύο άντρες φωτογραφήθηκαν. Στη φωτογραφία, που έχουν οι ανακρίτριες στα χέρια τους -στην οποία ο κατηγορούμενος βουλευτής εμφανίζεται με κοστούμι και κόμη και μουστάκι, που παραπέμπουν στον Χίτλερ, υπάρχει ιδιόχειρη σημείωση- αφιέρωση του Ντεγκρέλ προς τον Παππά.
news247, Με πληροφορίες από ΑΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου