Πέμπτη 3 Ιουλίου 2014

ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΤΕ ΤΟ ΠΙΑ! ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΞΕΠΟΥΛΗΣΕΙ ΣΤΗ ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ-ΣΙΩΝΙΣΜΟΥ!

ΣΑΜΑΡΑΣ ΕΝΑΣ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΣ  ΠΡΟΣΚΗΝΗΤΗΣ-ΟΡΓΑΝΙΟ ΤΟΥ ΣΙΩΝΙΣΜΟΥ...


ΠΙΟ ΕΒΡΑΙΟΣ...ΠΑΡΑ ΕΛΛΗΝΑΣ  Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΟΥ
ΤΟ ΠΑΙΖΕΙ ΠΡΩΘΥΟΥΡΓΌΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ!  Θα
απολαύσομεν το ΜΑΛΑΚΙΟΝ ΑΥΤΟ...στο σκαμνί..ΣΥΝΤΟΜΑ

Η περίπτωση Σαμαρά είναι από τα ανέκδοτα της πολιτικής ζωής. Θυμηθείτε πως άρχισε την εκστρατεία εξαφάνισης της Χρυσής Αυγής, κατόπιν εντολών -γραπτών... του θλιβερού σωματείου των απανταχού Εβραίων, αυτό δα που λέγεται Παγκόσμιο Συμβούλιο... Εβραίων.. στην Ουάσιγκτών...
΄Εχουμε να κάνουμε με θλιβερότητα ενός πρωθυπουργού, ενός λαού απροσκύνητου, που να προσφέρει ΓΗΝ  & ΥΔΩΡ που; Σε ένα συλλογάκο...'οπως είναι αυτό το σωματείο!...Που κατευθύνει και την Ελλάδα. Αυτό το ΕΒραϊκό Συμβούλιο των ΗΠΑ είναι ΜΑΦΙΑ σιωνισμού και διευθύνει ΗΠΑ και ΕΛΛΑΔΑ κι άλλες χώρες! -Δηλαδή μέσα και η προσφάτως ταλαίπωρη ΟΥΚΡΑΝΙΑ!)..Κι αν ο Πούτιν , δεν το παίξει μάγκας... χαιρέτα μας τον..πλάτανο!

Τα έχουμε επισημάνει εδώ και μήνες! Ναι οι Κωλοεβραίοι πιάνουν και τον πισινό του  Έλληνα πρωθυπουργού! Είναι δε τόσον ευτελής ο Σαμαράς  ώστε  τρεις φορές έως σήμερα (μέσα σε ένα χρόνο) μίλησε στο κογκλάβιο των σιωνιστών... υποσχόμενος πως όλα στην Ελλάδα θα ρυθμιστούν κατά τις προσταγές τους!
Είναι σαφές ότι ο παριστάνων τον Ελληνα πρωθυπουργό... πως ο ανθρωπάκος είναι λαβωματικά ξεπουλημένος προς τον Σιωνισμό. Θα καθήσει κάποτε σε σκαμνί... Αλλά δώρον -άδωρον... ΄Ηδη ο διεθνής σιωνισμός... ελέγχει τα πάντα στην Ελλάδα...
Και για να μην συγχίζεστε λέμε τούτο: Οι ΄Ελληνες Εβραίοι, (αυτοί 3000 άτομα),το Ισραήλ, και ο διεθνής σιωνισμός είναι το ίδιο πράμα: ΣΙΩΝΙΣΜΟΣ!.. Κι ό,τι αυτο συνεπάγεται για τις τύχες του ελληνισμού! Μην ξεχνάτε επίσης πως η νέα τάξη πραγμάτων είναι έργο του Σιωνισμού!
Ό,τι καταλάβατε! Αν καταλάβατε!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου