Δευτέρα 23 Ιανουαρίου 2017


ΔΕ ΜΕ ΝΟΙΑΖΕΙ ΠOΙΟΣ ΕΧΕΙ ΔΙΚΙΟ Ή ΑΔΙΚΟ,
ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΈΤΣΙ ΕΥΚΟΛΑ Η ΑΥΤΟΦΩΡΟΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ.................. ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΖΗΤΟΥΜΕΝΟ ΓΙΑ ΕΠΑΝΕΞΕΤΑΣΗ ....


ΡΕΠΟΡΤΑΖ : Παναγιώτα Βασιλοπούλου : Δημοσιογράφος ΕΣΔ


Με αφορμή το περιστατικό με την Τατιάνα Στεφανίδου, που ο Βουλευτής της Χρυσής Αυγής Ιωάννης Λαγός ( όπως το ίδιο θα αντιδρούσαμε για όποιον Βουλευτή, στο θέμα της σύλληψης και μόνον, δεν έχει να κάνει) ,
υπέβαλε μήνυση κατά της , για συκοφαντική δυσφήμιση διά του Τύπου που κατέθεσε στο Αστυνομικό Τμήμα Αμαρουσίου, διαφωνώντας ο ίδιος για τους χαρακτηρισμούς της , όταν πρόβαλε στην εκπομπή , βίντεο για ένα επεισόδιο που έγινε σε σχολείο του Περάματος , επειδή σχολίασε η Τατιάνα, ως τραμπουκισμούς και τραμπούκους όσους ήταν στο επεισόδιο στο σχολείο, μαζί και ο Βουλευτής , σε σχέση με την αρνητική θέση των γονιών για την ένταξη των προσφυγόπουλων σε σχολικά προγράμματα.
( ΔΕΙΤΕ ΑΝΑΛΟΓΟ ΒΙΝΤΕΟ ΜΕ ΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ)
Με αυτή την αφορμή , ο Ιωάννης Λαγός με τη μήνυση , ζήτησε και την αυτόφορη διαδικασία της δημοσιογράφου . 






Ένας τηλεθεατής , ο ονόματι όπως είπε Κώστας Δομακάκης , βγήκε ζωντανά τηλεφωνικά στην εκπομπή ,να παρέμβει , ώστε να πει τα πράγματά από την δική του πλευρά. Η Τατιάνα , τον έκοψε στον αέρα ως έχουν τα γεγονότα και μόνο αυτά μεταφέρω , χωρίς να πάρω θέση , λέγοντας τον χρυσαυγήτη.
( ΙΔΟΥ ΤΟ ΑΝΑΛΟΓΟ ΒΙΝΤΕΟ )



Έτσι την Πέμπτη 19 / 01 / 2017 κατέφθασε στο κανάλι περιπολικό της αστυνομίας, το οποίο έμεινε μέχρι τις 12 το βράδυ. Πήγαν οι αστυνομικοί ζητώντας τη σύλληψή της , ενώ πληροφορήθηκε ότι βρισκόταν και περιπολικό της ελληνικής αστυνομίας έξω από το σπίτι της .

Την Παρασκευή 20 /01 /2017 βγήκε κανονικά η εκπομπή της #tatianaLive , στην οποία και δήλωσε στa ανάλογa βίντεο που παραθέτω. 



Ως τηλεθεάτρια , και ως ταπεινή δημοσιογράφος , έχω την επιλογή να την παρακολουθώ τηλεοπτικά ή όχι. Έχω επιλέξει το όχι, να μην την παρακολουθώ, όμως είμαι κάθετα αντίθετη , με το θέμα της σύλληψης . Ας τα βρουν δικαστικά δεν έχει να κάνει, αλλά το θέμα της αυτόφωρης διαδικασίας με βρίσκει και ως Ελληνίδα Πολίτης , με ξεπερνά.
Δεν με νοιάζει ποιος έχει δίκιο ή άδικο , καθόλου μα καθόλου, αλλά η αυτόφωρη διαδικασία , με προβληματίζει σαν θεσμός του δικαίου , και  πιστεύω πως πρέπει να επανεξεταστεί  το πότε και το  πως  είναι έννομη ως διαδικασία.



ΡΕΠΟΡΤΑΖ : Παναγιώτα Βασιλοπούλου : Δημοσιογράφος ΕΣΔ 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου