Σάββατο 7 Μαΐου 2016

ΚΑΙΡΟΣ ΝΑ ΦΥΓΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΓΡΑΦΙΚΟ ...ΕΒΡΑΙΟ-ΤΟΥΡΚΟΦΙΛΟ ΡΑΜΟΛΙ ΜΠΟΥΤΑΡΗΣ..

Η ΩΡΑΙΑ -(και... μοιραία) ΕΛΕΝΑ ΡΑΠΤΗ ΠΑΕΙ ΓΙΑ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ!
  
 Πολλά ονόματα έχουν πέσει στο τραπέζι σχετικά με την διεκδίκηση της δημαρχίας της Θεσσαλονίκης στις επόμενες εκλογές. Συνήθως ακούμε για ανθρώπους έμπειρους στον χώρο της πολιτικής αν και δεν έχουν βγει ακόμα τα «φαβορί» Ωστόσο, ένα όνομα που ακούγεται αρκετά και το οποίο έχει αφήσει το αποτύπωμά του στην αυτοδιοίκηση, είναι εκείνο της Έλενας Ράπτη. Η γοητευτική πολιτικός της ΝΔ, δεν αποκλείεται να διεκδικήσει τον Δήμο κάνοντας ένα βήμα παραπάνω στην πολιτική της σταδιοδρομία.
Η όμορφη βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας θεωρείται από πολλούς ως η ιδανική λύση για να επανέλθει η δημαρχία της πόλης στα χέρια της Νέας Δημοκρατίας μετά από δύο θητείες του Γιάννη Μπουτάρη, ο οποίος είχε δηλώσει σε ανύποπτη στιγμή ότι δεν θα διεκδικήσει τρίτη θητεία. 

Η ΜΑΝΑ ΤΟΥ ΚΟΡΙΤΣΙΟΥ ΠΟΥ ΒΡΕΘΗΚΕ ...ΣΤΟ ΔΑΣΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΑ: ΕΙΝΑΙ ΨΥΧΟΠΑΘΟΛΟΓΟΣ!

Ξεσπάει η μητέρα της μικρής Μαρίας! «Δεν με ενδιαφέρουν αυτά που λέγονται για μένα, γιατί είναι όλα ψέματα»! (ΦΩΤΟ)

1
Η 33χρονη μητέρα, που έχει σπουδάσει ψυχολογία με μετεκπαίδευση στην κλινική ψυχοπαθολογία κι ειδίκευση στη γνωσιακή-συμπεριφορική ψυχοθεραπεία μίλησε σε ενημερωτικό σάιτ, για τις εφιαλτικές ώρες που βίωσε μέχρι να βρεθεί σώα η μικρή της κόρη. Παράλληλα, έδωσε τη δική της απάντηση σε όσους την κατηγορούν και περιέγραψε με κάθε λεπτομέρεια τα όσα συνέβησαν πριν και μετά την εξαφάνιση της τετράχρονης.

Έτσι ντε... ΣΤΑ ΒΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΧΑΡΑΞΑΜΕ ΕΜΕΙΣ !ΚΑΛΟΜΕΛΕΤΑ ΚΑΙ Ο ΑΡΙΣΤΕΡΟΣ ΦΑΣΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΕΣΗΕΑ ΘΑ ΣΠΑΣΕΙ...

ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΛΙΣΤΑ με τους δημοσιογράφους που είναι ενάντια στο 48ωρο «μαύρο» στα ΜΜΕ: ΝΑ ΣΠΑΣΕΙ η ΧΟΥΝΤΑ και το «σιωπητήριο»
ImageHandler (1)
Η αριστερή ΧΟΥΝΤΑ πρέπει να πέσει! Σπάνε την απεργία τα περισσότερα μέσα. Κατά εκατοντάδες δηλώνουν τη διαφωνία τους με την απεργία που αποφάσισαν ορισμένοι συνδικαλιστές και στην πράξη εξυπηρετεί την κυβέρνηση που περνάει τα πιο σκληρά μέτρα – 
Την ώρα που στη Βουλή θα συζητείται το ασφαλιστικό-λαιμητόμος που αλλάζει τη ζωή εκατομμυρίων πολιτών αλλά και το φορολογικό που «ματώνει» για μια ακόμη φορά εκατοντάδες χιλιάδες νοικοκυριά στο πλαίσιο του τρίτου Μνημονίου που υπέγραψε η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ, τα συνδικαλιστικά σωματεία των δημοσιογράφων έκριναν ότι η καλύτερη «απάντηση» σε αυτό είναι η… σιωπή!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου