Σάββατο 21 Μαΐου 2016

αυριο εκλογες στη Κύπρο!

ΟΜΗΡΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ:
ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΕΚΚΛΗΣΗ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΑΓΑΠΟΥΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΜΑΣ.

‘’ΕΚΛΟΓΕΣ 22 ΜΑΗ - ΚΑΙΡΟΣ ΝΑ ΣΤΑΘΟΥΜΕ ΣΤΑ ΠΟΔΙΑ ΜΑΣ’’

To άθλιο κομματικό κατεστημένο έχει οδηγήσει την Κύπρο μας ένα βήμα πριν την τουρκοποίηση και τον κύπριο πολίτη στην κοινωνική και οικονομική εξαθλίωση.

Τώρα ίσως παρά ποτέ άλλοτε, να χρειάζεται να το πιστέψουμε ότι, ναι, έχουμε γεννηθεί για κάτι περισσότερο από το απλώς να πηγαινοερχόμαστε σε μια δουλειά,  να τρώμε και να ξαπλώνουμε σ’ ένα καναπέ. Τώρα κινδυνεύουμε περισσότερο από ποτέ για αυτό δεν πρέπει να εγκαταλείψουμε την ελπίδα, την προσπάθεια , την αντίδραση. Τώρα, περισσότερο από ποτέ, μας πνίγει η αγωνία, μας παραλύει ο φόβος και μας τρομάζει το αβέβαιο αύριο. Γιατί όταν την ψυχή μας την πλακώνει η μαυρίλα είναι δύσκολο να δούμε το φως, να δούμε ότι είμαστε εδώ για κάτι μεγαλύτερο. Ότι αξίζουμε μια ζωή με καλύτερη προοπτική για μας και τα παιδιά μας.Μην αφήσουμε την ψυχική, νοητική και πνευματική παραλυσία της εποχής, σαν πέπλο να μας σκεπάσει τον ήλιο, το φεγγάρι, τα αστέρια.

ΟΚΙΣ-Ένωση της Επτανήσου: Ενωτικές οι εκδηλώσεις, 22 Μάη! Ταυτίζεται απόλυτα και η ΟΚΕΣΑ

         OI EPTANHΣΙΟΙ ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ 





O
ΟΚΙΣ:  
22 Μάη   2016:
Ενωτικές οι εκδηλώσεις 
για την 
Ένωση της Επτανήσου! 

Ταυτίζεται απόλυτα και η ΟΚΕΣΑ! 

Ιδιαίτερη ικανοποίηση στους Απόδημους Επτανήσιους στην Αττική, αλλά και ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ, για τη νέα πρωτοβουλία της ΟΚΙΣ ώστε οι εκδηλώσεις 2016 στην Αθήνα  για την Ένωση της Επτανήσου να είναι ενωτικές και με όλα τα
Πρωτοβάθμια και Δευτεροβάθμια Σωματεία τους, και κάθε Φορέα,   δίχως καμιά εξαίρεση.

Η   δημοσιοποίηση της πρωτοβουλίας είναι η κορύφωση  αρκετών  πράξεων  προετοιμασίας και οργάνωσης ώστε όλες οι Οργανώσεις να γνωρίζουν έγκαιρα το ενωτικό, καθολικό πνεύμα, όπως αρμόζει στην Επέτειο της Ένωσης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου